Opvarmer og opstarts flogger

I vores kategori af Opvarmer og Opstarts Piske finder du det perfekte redskab til at skabe spænding, forberedelse og anticipation før intens leg inden for BDSM-verdenen. Disse piske er designet til at hjælpe dig med at skabe den rette atmosfære og bygge op til mere intense oplevelser.

Aktive filtre

Intimpisk, lang

199,20 kr.

Lang intim sex pisk

er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen. 

30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj, som fx. reb!

Længde: 50cm. 
Håndtag: 20cm. 

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

319,20 kr.

Easy Heat er en god og kort opvarmningspisk.

Nem at bruge og bruger ikke meget plads.

Easy Heat er en læder pisk med snerter af 30 cm. De ca. 45 snerter gør denne model til en god opvarmings sex pisk der rigtig kan kæle for huden. Flogger der er god for både øvede og begyndere, som med fordel kan benyttes med vores andet sexlegetøj!

Længde: 45cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

359,20 kr.

Easy Heat flogger

 med snerter på 40 cm. Der er ca. 45 snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden. Nem at håndtere og du får utroligt meget sex pisk for pengene. Benyttes med fordel, sammen med gagballs eller andet sexlegetøj!

Længde: 60cm
Håndtag: 20cm

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

343,20 kr.

Easy Heat er en læderpisk

med snerter på 35cm. Der er ca. 30 kraftige snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtig kan kæle for huden. Den er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Der er rigtig meget lyd i denne pisk, så den er super god på en ny m'er. Køb den sammen med vores gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Large Skindflogger -Masters...

535,20 kr.

Masters Whip

er en pisk som rammer tungt og går dybt i ind musklen.

Snerterne er 40 cm. skåret i kraftigt skind og har en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk der mærkes mest i huden. Denne flogger er lidt pladskrævende og lidt tungere end andre sex piske. Pisken har et godt greb! Kan med fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Længde: 70cm. 
Håndtag: 30cm. 

Made by Lei

Large Skind flogger...

479,20 kr.

Masters Whip er en god og tung opvarmningspisk

til de fantasifulde lege. 
På Masters Whip er der lagt en gummi belægning på håndtaget for et bedre greb. Snerterne udgør 50 cm, en god opvarmer. Benyt den med vores andet sexlegetøj!

Længden: 80cm
Håndtag: 30cm

 Made by Lei

Skind Flogger -The Hug

319,20 kr.

The Hug er en omklamrende pisk

. Den længste flogger vi laver. Pisken kræver lidt plads pga dens længde men netop længden gør den spændende.

Made by Lei

Woody Opvarmer pisk


519,20 kr.

Woody opvarmer pisk

er en læder pisk med træhåndtage som er super gode som opvarmer med dens 50 snerter skåret ar super lækker og blød Læder vil det gøre opvarmningen til en fantastisk oplevelse.

Made by Lei

The Slap (opvarmer pisk)

399,20 kr.

Din Indgang til En Ny Verden af Sensuel Nydelse

Velkommen til en spændende ny verden, hvor sensualitet og lidenskab mødes. Med The Slap, en opvarmende pisk fra orgasmesættet, bliver dine erotiske oplevelser løftet til nye højder. Dette er mere end bare et sexlegetøj; det er din billet til en ukendt verden, der venter på at blive udforsket.

Du kan med fordel bruge denne pisk efter the slap

Orgasmesættet

1.317,60 kr.

Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

Grøn Skind Flogger -Miss Green

399,20 kr.

Denne flogger er en god begynder og opvarmer pisk

, som giver en lidt prikkende fornemmelse uden at det gør for ondt. Den kan noget som ingen af vores andre piske kan, den er meget pirrende. Denne flogger består af en masse lange, tynde snerter, der gør at den kan bruges flere steder på kroppen. På numsen er den meget mild, men hvis den bruges på de lidt mere følsomme områder.

Chester -50,00 kr.
  • På tilbud!

Chesterfild Farvet skind...

349,20 kr.
399,20 kr.

Skind pisk til opvarmning 

Gammel engelsk Herre værelse er med denne opvarmer pisk taget med i spankings rummet.  Pisken har er mange snerter, der er tyndt skåret og det giver en blød og lækker men effektiv pisk. Der er dejlig og nem at svinge med, men også dejlig for modtageren og den giver hurtig varme i kroppen. En pisk der giver en god varme og så er den smuk
Der er andre piske i vores SM shop

Tung Intim Pisk

239,20 kr.

Intimepisk der kan lidt mere 

Pisken går rigtig godt sammen med den lange intime pisk som bruges som opvarmer og denne som den lidt tunger man bruger efter huden er varm, 
den kan naturligvis også bruges intimt men man skal være obs på at den er tung i slaget.

Flogger ophæng -50,00 kr.
  • På tilbud!

Flogger ophæng

69,20 kr.
119,20 kr.

Vores Flogger ophæng er den perfekte løsning til at opbevare din flogger sikkert og inden for rækkevidde. Lavet af holdbart lædermateriale, er vores ophæng designet til at holde din flogger sikkert fastgjort til dit bælte eller enhver anden praktisk placering. Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op på en stang eller sættes i et bælte.

Grøn Skind Flogger...

559,20 kr.

Forberedende Flogger til Spændende BDSM-Lege

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil denne opvarmnings flogger berige dine intime stunder og skabe en forførende atmosfære. Lad Miss Green Opvarmnings Flogger blive en del af dit BDSM-arsenal og oplev, hvordan den forførende stimulering tager dig og din partner med på en spændende rejse ind i BDSM-universet. 

Varm op til Legen med vores Opvarmerpisk og Opstarts Flogger

Vores håndlavede piske er skabt med det formål at varme kroppen op og forberede den på en intens leg. Fra den bløde læderpisk til Miss Green's tynde snerter, er vores piske designet til at give en behagelig, men pirrende følelse, der sætter gang i endorfin- og dopaminproduktionen.

Piske vi anbefaler

En pisk er ikke bare en Flogger og piske; alle vores piske er håndlavede på vores værksted. Og det betyder at de alle sammen er lavet til et eller flere formål og i denne kategori er det piske der kan varme hunden eller musklen op så man får en god start på legen.

En læder pisk er et rigtig godt valg når man skal varme op eller en læder flogger som de også kaldes, et af de foretrukkende områder at piske på er numsen og skal man varme numsen op er det en god ide at starte på den tykkeste del af musklen og lade den blive varm først.

En af de nye opvarmer piske er denne Miss Green. Det er en mega fed opvarmer, der er super nem at bruge og de fleste modtagere elsker følelsen af den pga. de mange tynde snerter der giver den den en lækker følelse.

Skab Intens Stemning med vores Håndlavede Piske

Med vores udvalg af piske kan du skabe en intens og erotisk stemning, der både pirrer og udfordrer. Uanset om du er top eller bund, nybegynder eller erfaren, så kan vores piske hjælpe dig med at udforske din seksualitet og skabe en dybere forbindelse til din partner.

Jeg bruger for det meste et slag hvor jeg når pisken rammer huden så giver jeg ikke pisken mere fart på den måde forplanter smerten ikke sig, og trafsikkerheden er nemmer når man ikke ligger så meget kraft i det. har meget fokus på hvor snert enderne rammer sådan de rammer det samme sted hver gang, jeg vælger en flogger der er nem at styrer sådan jeg ikke skal bruge så meget fokus på floggeren og man bruge mere fokus på at læse modtageren. læse kropsprog og være sikker på at hun er med hele vejen. og så jeg kan tilpasse mine slag i kraft.

Man er opvarmet når huden er rød og varm det tager i mellem 10 og 15 min. tager det længer tid vil jeg anbefale at slå med lidt støre styrke. Hvis modtagerne vrider sig og piver så er man nok gået for hurtig frem med for stor styrke.

Når man skal købe en pisk skal man købe en hvor man tænker at den har jeg lyst til at bruge. Opvarmning er vigtig både for top og bund og den helt rigtige pisk kan gøre det til en fræk oplevelse.

Vi ved alle hvor vigtig opvarmning er og her snakker vi ikke kun den fysiske del som modtageren oplever, altså den som giver varme i huden og såtter gang i produtionen af endofiner og dopamin. Men også den opvarmning som toppen får i armen. og det vigtigste den man får sammen. Den stemning som opvarmningen skaber og man sammen finder frem til den gode leg.

Opdag Nye Grænser med vores Opstartspisk og Flogger

Brug vores opstartspiske som en del af et mindfuck, for at påvirke modtageren mentalt og skabe en intens forventning om hvad der kommer. Med lidt teknik og tålmodighed kan vores piske hjælpe dig med at udforske og skubbe til dine grænser, og skabe en leg fuld af spænding og nydelse.

Jeg bruger en opstartspisk som en del af et mindfuck, forstået på den måde at jeg vil forsøge at påvirke modtageren metalt, en rigtig led pisk vis modtageren den og indiker at man kan finde på at bruge den pisk som opvarmer, det ville jeg gøre ved at ligge den og kun den sammen med manchetter og blindfold og så lade fantasien overtage opgave. når legen så starter vil jeg nok bruge noget andet til lige at få gang i det.
nogle lege kan man med fordel gøre noget lidt andet end det man plejer, og der med bruge en anden opstartspisk her kræver det lidt teknik sådan at modtageren ikke giver op inden man kommer til det sjove 

Vores udvalg af Opvarmer og Opstarts Piske er designet med fokus på både kvalitet og funktionalitet. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at sikre en behagelig oplevelse for både giver og modtager. Håndtaget er ergonomisk udformet for bedre greb og kontrol, mens slagdelen er blød og fleksibel for at levere behagelige berøringer.

Uanset om du er ny inden for BDSM eller en erfaren entusiast, kan en Opvarmer og Opstarts Piske være det perfekte redskab til at udforske og forberede dig på mere intense oplevelser. Du kan skabe en legende og forførende stemning, hvor du og din partner kan udforske jeres grænser og nyde spændingen ved at dominere eller underkaste sig.

Brug vores Opvarmer og Opstarts Piske til at introducere lette slag og pirrende berøringer. Byg gradvist op til mere intense oplevelser og udforsk den dybere forbindelse og sensuelle stimulering, som BDSM kan tilbyde.

Skab spænding og forberedelse til intens leg med vores udvalg af Opvarmer og Opstarts Piske. Udforsk den magt, der ligger i forventningen, og oplev den stigende intensitet af dominans og underkastelse. Vælg den pisk, der passer til dine præferencer og nyd rejsen mod nye højder af erotisk nydelse og intimitet.

Hvorfor skal man varme op når man smækker?
   

Det skal du for at gøre din bund varm, og derved gøre at de kan holde til meget mere

Hvad skal jeg vælge hvis jeg vil være godt fra start ?
   

Så skal du have orgasmesættet, hvor du kan komme rigtig langt bare med dette

Hvordan kommer jeg i gang med SM?
   

Det gør du ved at købe en af vores lækre piske, og så kan du tage i Kink Club og lære at bruge den