Easy Heat (kort) Flogger

Producenter:

Easy Heat er en god og kort opvarmningspisk.

Nem at bruge og bruger ikke meget plads.

Easy Heat er en læder pisk med snerter af 30 cm. De ca. 45 snerter gør denne model til en god opvarmings sex pisk der rigtig kan kæle for huden. Flogger der er god for både øvede og begyndere, som med fordel kan benyttes med vores andet sexlegetøj!

Længde: 45cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

399,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 58 VIP point. Din kurv total 58 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 58,00 DKK.


Yderligere information

Flogger til opvarmning

Denne pisk er fantastisk til at give en god endefuld til både mænd og kvinder. Både pisk som smæk med fokus på lyst og glæde men kan også bruges som straf. At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket  En af de piske man bør havde i tasken 

Gode råd til brugen af denne pisk:

En pisk alle nemt vil kunne bruge og få en super god effekt af. Den kan med fordel bruges over det meste af kroppen. For den øvede er den rigtig god til præcitions slag - jeg bruger den selv i ansigtet i stedet for en hånd. Den kan alt fra de lette opvarmnings slag til de noget tungere og dybere slag. Længden gør, at den er nem at komme til med, og det giver gode muligheder. Resultatet er en smuk rødmen og en følelse af intens varme, helt uden risioko for at gennembryde huden. Den er derfor optimal til opvarmning af masochisten, før man går over til hårdere midler, men også til lange sessions, hvor man langsomt og grundigt bygger smerten op. 

Den er håndlavet på eget værksted og er af Dansk kvalitet. Den er produceret i det bedste møbel læder som er super holdbart og holder sit udseende meget længe.
Det er en erfaren Sadist, der udvikler alle vore piske ud fra mange år erfaring i faget.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte  sex pisk.

Garanti
Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

En Kunde anbefaler: 

MIN TEST

Denne pisk er flot udført, godt håndværk. Pisken ligger godt i hånden. Den er nem og håndtere. Er en god begynder pisk, både for bruger, og modtager pga af det bløde skind.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

Se andre af vore opvarmer piske Her