Hung System Donkey Black Dildo

Producenter:

Hung System Donkey Black Dildo - Det Ultimative Valg til Intens BDSM-Oplevelse

Hvis det du fortrækker i en dildo er at den er lang og tynd, så er the donkey dildo lige noget for den med en længde på 255 mm og en diameter på 45 mm. The Donkey dildo kan lige som de andre fra Hung sættes på alt tilbehøret fra Hung system, hvilket giver rigtig mange brugsmuligheder. 

249,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 24 VIP point. Din kurv total 24 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 24,00 DKK.


Yderligere information

Donkey Black Kæmpe Dildo

HUNG system strap-on kæmpe dildo

HUNG system er en serie bestående af forskellige dildoer og analt sexlegetøj. HUNG systemet er super stærkt og giver en uendelighed af mulige variationer, som er helt unikke fra normal størrelse til kæmpe dildoer.

‎Til denne kæmpe dildo kan man både bruge vandbasseret og silllicone glidecreme. Donkey Black Kæmpe Dildo rengøres nemt med varmt vand og en intimsæbe.‎

‎Hvert legetøj er individuelt pakket i en gennemsigtig plastbeskyttende kasse. Kæmpe dildoen er  phalat-fri- Cadmium og blyfri og er lavet i Europa‎.

Er du på udkig efter en dyrisk vild oplevelse inden for BDSM-verdenen? Vores Hung System Donkey Black Dildo er det ideelle valg for dig! Med en imponerende længde på 255 mm og en diameter på 45 mm er denne dildo skabt til at tilfredsstille selv de mest krævende brugere. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil denne dildo bringe dig en eksplosiv og stimulerende oplevelse.

Alle Hung dildoer, herunder vores Donkey Black Dildo, er designet med et hul i bunden, så de kan bruges sammen med alle strapon-systemer fra Hung eller på et Vac-U-Lock-system. Dette åbner op for en verden af muligheder for leg og eksperimentering. Du kan vælge den metode, der passer bedst til dig og din partners præferencer og udforske nye måder at tilfredsstille hinanden på. Med denne fleksibilitet kan du tage din BDSM-oplevelse til nye højder.

Vores Hung System Donkey Black Dildo er udstyret med en kraftig sugekop, der sikrer, at den kan fastgøres sikkert til enhver glat overflade. Uanset om det er en væg, et gulv eller en stol, vil denne dildo forblive fast og stabil under brug. Dette giver dig mulighed for at finde den perfekte vinkel og position for maksimal nydelse og fri bevægelighed. Lad dine vildeste fantasier blive virkelighed med denne fastgørelsesfunktion.

Denne dildo er vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage den med i badet og nyde våde og frække øjeblikke. Uanset om du foretrækker at udforske alene eller sammen med en partner, giver denne vandtætte egenskab dig mulighed for at tilføje en ekstra dimension til dine intime stunder. Du kan skabe en sensuel og erotisk oplevelse, der tager dig med på en rejse fyldt med nydelse og spænding.

Vores SM Shop-kategori er dedikeret til at imødekomme behovene og ønskerne hos BDSM-entusiaster som dig. Hung System Donkey Black Dildo passer perfekt ind i denne kategori med sin imponerende størrelse, alsidighed og strap-on-kompatibilitet. Vi ønsker at skabe et trygt og opmuntrende miljø for vores kunder, hvor de kan udforske deres mest intense og frækkeste fantasier og opnå en tilfredsstillelse ud over det sædvanlige.

Bestil vores Hung System Donkey Black Dildo i dag og oplev en verden af intens nydelse og spænding. Denne store dildo er perfekt til dem, der ønsker at udforske deres seksualitet og tage deres BDSM-oplevelser til nye højder. Med dens imponerende størrelse, strap-on-kompatibilitet og kraftige sugekop vil denne dildo tilføje et strejf af vildskab og erotik til dine intime øjeblikke. Se flere kæmpe dildoer i Big dildo kategorien.

‎Denne dildo har en længde på 255 mm og en diametre på 45 mm.

Alle HUNG dildoer har et hul på bunden, så de kan placeres på alle vedhæftede filer fra Hung eller på et Vac-U-Lock-system. Takket være den stærke sugning er de fast fastgjort til enhver vedhæftet fil!‎

‎Advarsel: Denne vare er en håndlavet produktion, der vil altid være en søm på vores legetøj, fordi forme er lavet i 2 dele.‎

SPECIFICATIONER

Diameter 4,5 cm
Fuld længde 25,5 cm
Indførbar længde 22 cm
Vægt 915 gr
Materiale Gummi
Farve Sort
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Hung System Donkey Black Dildo

    Hung System Donkey Black Dildo

    Hung System Donkey Black Dildo - Det Ultimative Valg til Intens BDSM-Oplevelse

    Hvis det du fortrækker i en dildo er at den er lang og tynd, så er the donkey dildo lige noget for den med en længde på 255 mm og en diameter på 45 mm. The Donkey dildo kan lige som de andre fra Hung sættes på alt tilbehøret fra Hung system, hvilket giver rigtig mange brugsmuligheder. 

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør