HUNG System Harness Strap on + Insert, Neoprene Harness

Producenter:

Harness og plug til vores lækker Hung System. 

På dette harness kan du sætte hvilken som helst dildo på fra Hung System, om det er den lille Cecar eller den store Toys Beefcake.

Mulighederne er store. Og vores udvalg af Hung System vokser hele tiden.

269,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 26 VIP point. Din kurv total 26 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 26,00 DKK.


Yderligere information

HUNG System Harness + Insert - Unisex Strap-On til BDSM Big Dildo

Opdag alsidigheden og komforten i HUNG System Harness + Insert, det ultimative unisex strap-on harness, der bringer dine BDSM Big Dildo-oplevelser til et nyt niveau. Med dette produkt kan du konvertere enhver Hung System dong eller plug til en effektiv strap-on dildo, og det er ikke kun justerbart, men også utroligt behageligt at have på, selv under lange legesessioner.

Fuld Justerbarhed til Alle Størrelser

HUNG System Harness + Insert er designet til at passe alle. Den harness del kan justeres fra størrelse small til X-Large, hvilket gør det let for enhver at finde den perfekte pasform. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du tilpasse dette strap-on harness til at imødekomme dine præferencer og behov.

Behageligt Neopren Design

Dette strap-on harness er konstrueret med luksuriøst blødt neopren på både forsiden og bagsiden. Denne kvalitetsmateriale gør det behageligt at have på, selv under langvarig brug, hvilket er afgørende for at skabe de mest tilfredsstillende og intense legesessioner.

Let Justering med Robuste Nylon Stropper

Hele HUNG System Harness + Insert justeres nemt via robuste nylonstropper. Dette gør det hurtigt og problemfrit at tilpasse dine præferencer og skabe den perfekte pasform for dine BDSM Big Dildo-lege.

Giv Dig eller Din Partner Turen i Livet

Med dette strap-on harness følger en adapter/plug, der gør det muligt at fastgøre alle dongs og plugs fra Hung System. Dette åbner op for en verden af legemuligheder, hvor du kan give dig selv eller din partner turen i livet, helt håndfri.

Fremstillet i Europa med Kvalitetsmaterialer

Dette strap-on harness er fremstillet i Europa med phthalatfri vinyl, der føles fløjlsagtig blød. Alle dildoer og butt-plugs fra Hung System har et hul i deres base, hvor den stærke sugekop, der medfølger, kan indsættes. Denne sugekop er kraftig og holder sig sikkert fast på glatte overflader som fliser, spejle og døre.

Når du bruger HUNG System Harness + Insert, behøver du ikke bekymre dig om at holde dildoer eller butt-plugs på plads, så du kan fokusere på nydelsen. Det er det perfekte værktøj til at udforske dine BDSM og Big Dildo-fantasier med fuld kontrol og tilfredsstillelse.

Besøg vores SM Shop for at opdage dette fantastiske strap-on harness og vores udvalg af Big Dildo produkter. Gør dig klar til at udforske nye højder af nydelse og skabe legemuligheder, der vil tilfredsstille selv de mest krævende BDSM-entusiaster. Køb det i dag og begynd at skabe uforglemmelige oplevelser.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    HUNG System Harness Strap on  + Insert, Neoprene Harness

    HUNG System Harness Strap on + Insert, Neoprene Harness

    Harness og plug til vores lækker Hung System. 

    På dette harness kan du sætte hvilken som helst dildo på fra Hung System, om det er den lille Cecar eller den store Toys Beefcake.

    Mulighederne er store. Og vores udvalg af Hung System vokser hele tiden.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • En stor sort dildo fra Hung, som passer sammen med deres system, så der er mulighed for håndtag, sugekop og andre tilbehør til denne. Denne model har testikler, og har en størrelse på hele 27 cm i længden og 7 cm i diameter, så den er til dem der godt kan lide en dildo der er lidt større.

      299,00 DKK
    • Pirrende dildo fra Hung system som rigtig kan være med til at fylde dig ud med dens 21 cm i længden og en diameter der spænder fra 4,5 cm til 11 cm. Denne dildo har du mulighed for at bruge vaginalt og analt, så du har flere muligheder for at få den orgasme du jagter.

      269,00 DKK
    • Skal du prøve en dildo der er større, så er Tyran måske noget for dig. Tyran er en fantastisk stor dildo på hele 27 cm, hvor det er de 20 cm du kan have inde i dig, mens den har en diameter på 6 cm. Den er lavet af en lækker sort gummi, så den har en størrelse der vil fylde de fleste godt ud. Den kan selvfølgelig bruges sammen med tilbehøret fra Hung System.

      259,00 DKK