Strapon sex. Se kæmpe guide til sex med strapon. For lesbiske og heteroer.

Guide til Pegging og Strap-On Sex

Lesbisk strap on gifNævn Strap-on og de fleste mennesker tænker på pige-pige sex. Hvor den ene part er iført seletøj og nyder at have styringen og muligheden for at bruge den til samleje med sin partner. Mange lesbiske nyder strap-ons, men den er bestemt ikke kun for lesbiske. Der findes et utal af muligheder for at tilføje noget nyt og lidt spænding i forholdet. De er bestemt også for homoseksuelt, heteroseksuelt eller biseksuelt par, da er mange muligheder for at lege dybere og mere intimt med en strap on.

Efterhånden som flere og flere mænd bliver mere fortrolige med deres seksualitet og begynder at udforske anal lege på egen hånd. Så giver det mening at invitere en partner med til at hjælpe med at udforske hver en centimeter af din krop. En afstemning på swingerdating.dk peger på, at heteroseksuelle mænd i høj grad er med på at modtage analt - hvis det altså vel og mærke er en kvinde, der fører dildoen.

1500 mænd og kvinder har svaret på spørgsmål om såkaldt pegging. Hele 42 procent af mændene har allerede prøvet det. Hele 44 procent fantaserer om at prøve pegging en dag, mens 11 procent af mændene på forhånd ved, at det ikke lige er sagen at blive bollet med en påspændings dildo ført af en kvinde.

De sidste tre procent har prøvet det, men vil ikke igen.

I de seneste år har Pegging taget den seksuelle verden med storm. Pegging er analsex mellem en kvinde og en mand, hvor manden er den modtagende part og hvor kvinden bruger en påspændingsdildo til at penetrere ham. På samme måde som kvinder kan opnå stor nydelse ved at være den modtagende part under analsex, kan manden det også.

Når hun trænger ind i ham, pirrer dildoen de mange følsomme nerveender i hans anus og stimulerer hans prostata, så der er mulighed for dybe prostata orgasmer.

Femdom strap on

Prostata er en meget særlig del af en mands krop, som har direkte påvirkning af hans penis og testikler. Hvilket betyder, at ved at stimulere denne runde kerne, som er placeret ca 5cm oppe i anus, på den forreste væg. Vil det have en direkte indflydelse på resten af hans kønsdele og resultere i nogle eksplosive og fantastiske orgasmer. Prostata orgasmer kan være meget intense og er man heldig, kan man endda få flere efter hinanden

Men glem endelig ikke, kvinderne får bestemt også glæde at strap on’en! Ved hjælp af fx en stropløs dobbelt dildo, vil give hende nogle utrolige indre fornemmelser eller ved hjælp af en vibrerende sele, vil hun opnå en fantastisk fornemmelse hver gang kuglen rammer hendes klitoris.

Påspændings dildoen kan også have et element af underkastelse og Dominans, hvilket rigtige mange Femdoms stor nyder. Det kan både være at han bliver taget som en lille tøs. Eller at slaven kun må kneppe Fruen med påspændings-dildo og at hans pik dermed ikke får lov at mærke hendes lyst og glæde.

Mulighederne er talrige.

Gagging on strap on Er hans pik for lille? Ingen nydelse til ham

Hvilke strap ons er bedst?

Der findes en lang række gode strap on’s. Først og fremmest, så vil vi anbefale at du går langt udenom de billige, dårligt lavet harness med tynde elastik stropper, -de vil ikke kunne holde dildoen sikkert på plads og er simpelthen ikke pengene værd.

Stropløs Strap on

Stropløs strap onGiver et fantastisk livagtigt og fantastisk følelse, både til vedkommende der har den ”på” og til vedkommende som bliver taget med den.

 

Fordele:

Giver klitoris stimulation, til hende som har den på.

Giver vaginal stimulation, til hende som har den på.

Skaftet er konstrueret til at give utrolig lækker prostata stimulation.

Kan bruges med kondomer.

 

Ulemper:

Dine bækkenbundsmuskler er måske ikke stærke nok til at holde den stroplæse strap on på plads og den kræver derfor lidt øvelse og træning.

 

Strap on Harness

PåspændingsdildoDen foretrukne type er dem med O-rings design. Dildoen holdes på plads ved hjælp af O-ringen på forsiden. Denne type giver stor mulighed for udskift af dildo. Der findes også harness hvor dildoen ”knappes” på plads, her er udvalget af dildoer lidt mere begrænset.

 

Fordele:

Dildoen holdes perfekt på plads af stropperne, hvilket giver muligheden for perfekt penetration.

Du kan udskifte dildoen til andre typer, størrelser, farver. Alt efter din/Jeres lyst. Sålænge den passer til harness modellen selvfølgelig.

 

Ulemper:

Det kan være nødvendigt at støtte/guide dildoen med hånden for perfekt position og for at forhindre den rotere.

Vi anbefaler: Black Strap-On Dildo Sæt, som er et perfekt sæt til nybegynderparret. Da der er flere forskellige dildoer i sættet.

Find den her.

 

Head Strap On's

Head strap onLad ham eller hende se det HELT tæt på når du opnår stor nydelse ved at ride hans/hendes ansigt. Dildo gags er ikke kun lavet for at sørge for at din frække sub er stille, de er vigtigst af alt lavet for at du kan få opfyldt alle dine sadistiske seksuelle begær. Du bestemmer hvor og hvor længe din slave skal behage dig eller andre. Nyd nogle ekstreme lækre og ydmygende lege, samtidig med at du opnår nye højder af orgasmiske glæder.

Fordele:

Dildoen holdes perfekt på plads, når harness’et er indstillet.

Ulemper:

Dildoen kan på de fleste head harness ikke udskiftes.

Vi anbefaler: Gag med hovedseletøj og udvendig dildo, som har mange godt justerings muligheder og dermed holder gag og dildo på plads.

Find den her.


Panty Harness

Panty harness

Panty Harness er behagelige at have på og giver muligheden for mere spontane oplevelser, da der ikke er spænder som skal justeres inden brug.

Fordele:

Er utrolig lette at bruge, ingen spænder der skal justeres.

 

Ulemper:

Når man har den på, besværliggøres stimulering af giveren, da mulighederne for stimulering af fisse og anus er skjult bag trussen.

 Vi anbefaler: Latex trusse med 2 dildoer, som giver begge parter fornøjelse, da der er en indvendig dildo til hende.

Find den her.

Så skal vi i gang

Så du kan lide hvad du hører, og ønsker at opleve glæden i virkeligheden? Så skal du blot følge guiden trin for trin, så vil du være godt ppå vej til at opleve glæden ved strap ons.

1.     Forberedelse

Som en del af forspillet kan bunden, med fordel, foretage en dyb douche/lavement 3-4 timer forinden. Eller en hurtig, skånsom douche umiddelbart forinden. Det er vigtigt, at vedkommende har udtømt sig forinden, så I undgår griseri undervejs, ved anal penetrering.

2.     Indtag positionen!

Vælg mellem de tre farvorit positioner; Bøjet indover en fast overflade, der er lidt lavere end hoftehøjde, knælende på gulvet, bøjet indover sengekanten med overkroppen eller liggende på ryggen i missionærstillingen(denne er den mest behagelige til strap on jomfruer, men mindre perfekt til Dom/sub forholdene).

3.     Analt forspil

Start med lidt analt forspil, udforske området med smurte fingre og måske en lille butt plug. Kælende strøj, drille, massage og kildre anus, og sørg for at han er både afslappet og varmes op.

4.     Pak den ind

Hvis du undervejs ønsker at bruge dildoen i forskellige kropsåbninger eller på flere partnere, så er det en god ide at bruge kondom. Derudover bliver rengøringen efter brug meget hurtigere og lettere, ved brug af kondom.

5.     Glidecreme

Påfør rigelige mængder af smørremiddel både på legetøjet og på anus.

Vær ikke nærig; det er et følsomt område. Vi anbefaler EROglide.

6.     Præcis Penetration

Guide dildoen til sit bestemmelsessted og pres den langsomt lidt indenfor. Det er vigtigt du ikke tvinger den ind. Pres den langsomt centimeter for centimeter, imens han får mulighed for at vænne sig til den.

7.     Perfektioner dine bevægelser

Placer dine hænder på hans hofter for støtte og skub langsomt og forsigtigt. Tillad ham at vænne sig til den nye følelse. Træk derefter halvvejs tilbage og pres den langsomt ind igen. Hold øje med din partners reaktioner og eksperimenter med, hvad der virker bedst for jer begge.

8.     Gentag efter behov

 

... Og giv din mand turen i hans liv!

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med strapons, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Tags : Dildo, Strapon

Efterlad en kommentar