Deep throat. Den store guide til hvordan man deep throater

Deep throat er at lære, at tage din mands kæreste eje dybt i halsen, kan være en meget kraftfuld evne at besidde. Men det tager ofte lang tid at lære. Denne guide vil få dig til hurtigere at komme i gang med at lære færdigheden, så du kan tage din fyr dybt i halsen hver gang.

 

KORT OM DEEPTHROAT

De fleste kvinder har oplevet, at en mand forsøgte at presse sit lem langt ned i halsen på dem – ofte med det resultat, at de har været ved at kløjes i det. Men den selvsamme oplevelse kan være en nydelse, for begge parter, mener nogle. Men hvad er det helt præcis deep throat går ud på?

Deep throating består i at tage din mands penis dybt ind i din mund, hvor den nogle gange vil komme ned i den øverste del af halsen. Mens dette føles rigtig lækkert for din mand, kan det ofte føles alvorligt irriterende for din hals og få dig til at gag eller endda lyst til opkastning. Den vigtigste ting du skal lære, hvis du ønsker at være i stand til at give din mand Deep Throat er at kontrollere denne gag refleks, så du kan komfortabelt tage din mands penis ind i bagsiden af din hals. Den person, hvis pik der er i spil, kaldes den modtagende part, mens den, der udfører deep throating kaldes den givende part. Teknik og udtryk blev meget populært i forbindelse med pornofilmen Deep Throat’s premiere i 1972.

 

DEEP THROAT I BDSM SAMMENHÆNG

Deep throat kræver virkelig disciplinen, og at kvinden overgiver sig til ham. Derudover føles en god deep throating varmt, vådt og stramt. Det kan mænd godt lide. Deep throat er, når du kan penetrere hendes mund og svælg med din pik. Gagging er når du holder pikken nede i hendes hals og delvist forhindrer hende i at trække vejret normalt. Der skal den samme træning til og du slår derfor to fluer med et smæk.

Det kan føles meget grænseoverskridende for den submissive at kigge toppen i øjnene mens man sidder knælende med hans pik halvvejs nede i halsen. Ros hende undervejs - når det kommer dertil. Lad hende mærke din lyst. Netop en omgang deep-throating kan føles underkastende, så hun skal altså have tillid til, at du passer på hende, mens hun er sårbar. Holder du pikken på plads i halsen, vil hun føle, at du som Dominant har styringen over en af hendes krops vigtigste funktion, vejrtrækningen.

UDFORDRINGER VED DEEP THROAT

Det er svært for de fleste mennesker at udføre deep throat teknikken på grund af den naturlige brækrefleks, der bliver fremkaldt, når den bagerste, bløde del af ganen bliver berørt. Mennesker har forskellige grader af følsomhed, og nogle kan helt lære at undertrykke refleksen. Det er også svært at trække vejret undervejs. Deep throat giver en helt anden fornemmelse for manden end almindelig oralsex, fordi partnerens tunge er ude at stand til at hjælpe til under deep throat seancen, ligesom personen ikke kan sutte – til gengæld er modtagerens pikhoved intenst stimuleret af den tæthed, der er i partnerens hals.

 

HVORDAN BLIVER MAN SÅ GOD TIL Deep Throat?

Det gør man selvfølgelig igennem øvelse. Men det gælder om at tage små skridt med deep throat, og om at være rigtig tændt, når man gør det.

Du kan fx starte med at øve på en meget stor, skrællet banan. Prøv at lade en banan glide ind og ud af din hals uden at synke, indtil du er i stand til at slappe af i din hals. Tricket er ikke at efterlade nogen tandmærker på bananen, mens du laver ind og ud bevægelser i din mund. Det gode ved en banan er dens naturlige krumning, så den ikke så let rammer drøblen.

Lær at kontroller din brækrefleks

 • At lære at kontrollere gag refleksen tager tid. Hvis du er en af de heldige kvinder, der ikke har en gag refleks, så kan du springe dette afsnit over.
 • Ved hjælp af enten en finger eller en dildo. Placer den i munden og lad den langsomt glide mod bagsiden af din hals.
 • På et tidspunkt vil du føle den rammer bagsiden af din hals, og din gag refleks aktiveres. Når dette sker, så hold den der, flyt den ikke.
 • Du skal nu blive ved med at trække vejret igennem næsen, samtidig med du skal koncentrere dig om at slappe af i halsen. (nogle gange kan det være nemt og andre gange nærmest helt umuligt).
 • Hold dildoen konstant imod bagsiden af din hals i op til 10 sekunder. Forsøg ikke at flytte den ind og ud, bare hold den helt stille.
 • Prøv at gøre dette 3-7 gange hver dag i en uge. Du vil i slutningen af ugen opleve at det føles meget lettere og at din gag refleks ikke vil være så følsom. Din bræk refleks vil blive mindre og mindre følsom i de kommende uger, i takt med at du øver. Når du bemærker dette, så er det tid til at tage det et skridt videre.
 • Hver gang i et lille stykke tid skal du lade dildoen glide langsomt frem og tilbage i din mund, så den gentagende gange rammer din gag refleks. De første gange du forsøger dette vil din brækrefleks blive stærkt stimuleret og du vil føle trang til at kaste op. Men slap så godt af du kan og forsøg at bevare roen.
Deep Throat Banan
 • Efter et par uger på denne måde, vil du til sidst have sænket følsomheden af din gag refleks til det punkt, hvor du ganske behageligt kan tage en dildo dybt ind og ud af din hals uden krampe trækninger eller overdreven hosten.
 • Når din partner er færdigtrænet er han eller hun klar til at øve på dig. Det kræver tålmodighed og pik kontrol, for du skal hjælpe med at føre penis ind og ud. Kig din partner dybt i øjnene, når penis føres ind og se hvordan hans eller hendes reaktioner er. Du kan læse rigtig meget i kropssproget.

Bare 8 trin, det lyder da nemt!

Sandheden er, at det er faktisk rigtig svært at fjerne din gag refleks helt. Men med denne uddannelse, kan du stadig få det under kontrol, så du kan give din mand Deep Throat, uden uheld og at kaste op på ham.

Den Bedste stilling til deep throat

Hovedstillingen har betydning for, hvor langt penis kan føres ned i svælget uden, at gag refleksen aktiveres. Din partner skal helst finde en hoved stilling, hvor drøblen er så langt oppe i svælget som muligt og der er så meget plads til at pennis kan føres forbi, uden at røre den. Den frie passage sikres bedst ved at kigge opad, så vil så meget af svælget som muligt være frit. Dette kan fx lade sig gøre hvis vedkommende ligger i sengen på ryggen med hovedet ud over kanten.

Udløsning under deep-throating


En dag kan det være, din partner er så trænet til deep throat, så hun kan tage en god ladning. Nogle kvinder elsker sæd, og nogle bryder sig slet ikke om konsistensen og smagen. Modsat et blowjob så vil hun ikke kunne smage sæden med det samme, hvis du kommer i hendes hals eller så langt bagude i hendes mund. Sæden vil ikke ramme tungen med det samme.

Først når du trækker pikken ud, vil hun kunne smage dig.

 

deep throat

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Deepthroat, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Kommentarer

 • Træning af gag refleksen
  Af: Tøsen den 3 June 2023

  Det er en god ide at starte med tandbørsten... Så når du børster dine tænder så ræk tungen lidt ud og børste den bagerste del af tungen og går det galt, så er håndvasken der til at tage imod ;) Enjoy ;)

 • Usikkerhed
  Af: Irene den 13 September 2022

  Jeg kan godt få min mand helt ned, men jeg er bange for at lade ham udløse nede i min hals, da jeg er usikker på, om den flap jeg åbner bag i min mund går ned til min mave eller mine lunger. Så spørgsmålet er: Er der et risiko for at hans sæd kan komme ned i mine lunger, hvis han udløser mens jeg har ham helt nede til bunden?

  Replied by : Dan Lei den 13 October 2022 Jeg tror du kan være sikker på at det er spiserøret. luftrøret er at brusk og vil være ret ubehaglig for ham. lidt sæd i luftrøret sker der ikke noget ved men du vil komme til at hoste i et forsøg på at få det op igen.

 • Deep Throat første gang, fik stor ladning sperm dybt i hals
  Af: Mads den 1 March 2021

  Havde hjælp med ryge lidt ophidseende først, dernæst slappede min hals af pga liderligheden, min mund gik langt over hans pik og tungen gled ned langs pikken til nosserne. Fik pikken dybt i hals og slappede af og mød det. Han kom med stor mængde sperm uden jeg opdagede det. Først bagefter dumpede sperm klatter op i min mund og smagte dejligt. Kh den underdanige Ps. Gerne gentage med mange pikke på en gang .. elsker hvid dejlig sperm

Efterlad en kommentar