Dominans sex. Se den store guide til hvad dominans sex er.

Hvad er Dominans ? jo det er en måde at styre et andet menneskes seksualitet og skabe en anden ”magt” balance end man har i dagligdagen og bestemme ”slagets gang” og det behøver bestemt ikke at handle om smerte osv.

Når man starter med at bruge Dominans som en del af den seksualitet man udlever, er der nogle udfordringer man skal hen over for at en rigtig god oplevelse af det.

Der er forskel på om det er en partner man kender og er følelsesmæssigt involveret eller der er en man ikke er følelsesmæssigt involveret med.
For rigtig mange bliver det rigtig svært at dominerer en man har følelser for. Og det vil jeg prøve at give nogle råd til hvordan jeg er lykkedes med.

Det svære er at komme ud over kanten og få sagt det man tænker fordi man er ”bange” for den rektion der kommer eller at det lyder dumt. Selv om lysten er der kan det være svært at får sagt det man gerne vil, og hvis man ikke siger noget er det heller ikke så nemt og jeg tror der en del der så lader være.

Til dem af jer hvor det ikke lykkes, vil jeg her prøve at komme med nogle ideer til hvordan man kan gribe det an.

Det jeg hører og oplever der er svært ved Dominans er, at sige hvad det er man vil og hvad man vil have sin underkastede til, og det kan der være mange grunde til hvorfor det er svært som jeg ikke vil gøre mig klog på her.

Jeg holder selv rigtig meget af at dominere en kvinde og jeg vil her prøve at komme med nogle ting jeg selv har fået til at virke.

Jeg vil typisk starte med at få fordelt magt forholdet i mellem os og det gør jeg typisk ved at få hende til at sidde på knæ på gulvet, så hun er lavere end jeg er. Det vil sige at jeg sidder på en stol/seng og det er starten på at få hende til at underkaste sig. Den lyst vil jeg godt blande med noget liderlighed og der sidder en knap på de fleste kvinde i nakken altså der hvor hårene sidder fast, man skal ikke bare trække i håret nej man starter i nakken med flad hånd og kører så fingrene op i mellem håret og tager så fat helt inde ved hoved bunden, det giver en super god virkning.

Så har man styr på hovedet og det vil sige at man også styrer hendes blik, så skal vi ha styr på hendes hænder og alt efter hvad man er til kan de ligge på hendes lår med håndfladerne op af eller på ryggen hvor hænderne tager fat i modsatte albue, det der er vigtig her er at hun skal gøre noget med hænderne hun ikke plejer.

Man kan også med fordel skille hendes lår ad så der er fri adgang til hendes skød, det vil også betyde at hun er bevist om det og har fokus på at hun gør noget for dig. Det er den lyst til at give dig noget og at have fokus på den dominante vi skal arbejde med.

Så er vi tilbage ved ansigtet og her er mange muligheder, en af dem kunne være lille klap på kinden ikke en hård lussing men bare et lille klap. det vil når slaget rammer ydmyge hende og derefter fremkalde liderlighed. Her vil hun typisk komme i konflikt med den pæne pige inde i sig selv. Det er en mulighed.

En anden kunne være hvis man fornemmer at det er gået godt med det lille klap på kinden vil jeg som det næste give hende bind for øjnene og tvinge hendes mund åben og putte en finger ind i munden på hende rode lidt rundt og gerne ned i halsen og gerne så hun er lige ved at kaste op, her arbejder vi igen med ydmygelse og lige efter kommer liderligheden.
Men kan også bruge åndedrættet til kontrollere hende, ikke at man lukke af i flere minutter, men bare ligger hånden over næse og mund og lukker af i få sek., så hun får fornemmelsen af at hun er nød til at afgive ”magten til den dominante.

Hvis hun tager rigtig godt imod det du lige har gjort kan man spytte hende i ansigtet. Jeg vil ikke starte her og hvis man gør det når hun ikke er klar til det vil det sikkert betyde at legen er slut. Hvis det ender sådan er det vigtig at man får den afsluttet på en god måde, det er jo fordi den Dominante ikke har gjort hende rigtig klar til det, det er på ingen måde kvindens skyld.

Jeg vil under det her forløb med mellemrum flytte/rette lidt på den måde hun sidder på for at flytte fokus.

Har du været igennem det her med hende så kan du tage hvad du vil i sengen, skub rundt med hende, sæt hende i stillinger hun ikke havde fantasi til osv.. Det vil betyde at hun er modtagelig for det meste.

Jeg ved godt at alt hvad jeg har skrevet ikke passer på alle kvinder men det passer dog på mange.

Når man bruger dominans på denne måde så påvirker man hjernen på en anden måde end man ellers ville gøre og der for er det vigtig at man efter legen er afsluttet bruger tid på at tale det igennem man lige har oplevet sammen.

Den submissives vinkel på Dominans

Vi har fået en submissiv til at fortælle hendes vinkel og oplevelse af Dominans.

At underkaste sig et andet menneskes lyster og vilje kan for nogle virke overvældende og ganske ude af takt med det billede de har af dem selv som fx stærk, ansvarlig og handlekraftig. Men det ene udelukker på ingen måde det andet!
Når Han placerer mig på gulvet foran sig, bestemmer hvordan jeg skal sidde og giver mig mit halsbånd på, bliver jeg helt rolig. Jeg kan selvfølgelig godt være spændt på, hvad der skal ske, være ophidset eller lidt nervøs, men roen fylder mest, fordi jeg ved, at uanset hvad Han gør, så stoler jeg på Ham og at Han passer godt på mig.
Det interessante for mig ved Dominans er alle de indre psykologiske 'kampe' jeg har. For eksempel når Han spytter mig i ansigtet og alt i mig skriger: 'Det gjorde Han bare ikke!'. Men netop fordi magtforholdet er ændret, så accepterer jeg, hvilket medfører en endnu dybere underkastelse.
Når jeg ikke er i tvivl om, hvad Han vil have mig til, så bliver det meget lettere at underkaste mig. Hvis jeg bliver spurgt, om jeg ikke godt vil...et eller andet... Så 'vågner' mine tanker - og jeg begynder at overveje om jeg virkeligt vil dét Han beder om. Ved ordren: 'Gør dette', overlader jeg alt til Ham - til begges store nydelse. Når det er sagt, så slukker jeg ikke hovedet og tager tanketomt imod.
Der sker rigtigt mange ting i mig i løbet af en scene. Jeg mærker, hvordan fx ydmygelsen fra en lussing transformerer sig til lyst, hvordan et fast tag i håret og et krav om øjenkontakt nærmest får mig i knæ og hvordan Hans ordrer gør mig mentalt klar til at overgive Ham alt kontrol.

Der er tre essentielle følelser hos mig, som virker rigtigt godt i forhold til ønsket om at underkaste mig. Den første er tillid. Uden den vil jeg altid have et behov for en form for kontrol. Det ligger naturligt i os, at passe på os selv, og det er dén vi i Dominansen gerne vil ud over. Jeg overlader i princippet mit liv til Ham, i vished om, at Han passer godt på det.
De to andre følelser er ydmygelse og frygt. Ikke forstået negativt, men som redskaber til at underkaste mig. Ydmygelsen hjælper mig med at slippe 'den pæne pige'. Mærke, at det Han gør tænder mig, og være okay med det. Frygten kan være ganske subtil. Fx ved at Han holder hånden over min mund. At overgive den naturlige refleks det er, at trække vejret til Ham, er en fantastisk følelse.

Jeg kan helt fysisk mærke, når jeg giver slip og underkaster mig Ham. Alle spændinger forsvinder fra kroppen, øjnene kigger ned (med mindre jeg har fået besked på andet), vejrtrækningen finder en rolig rytme og jeg bliver varm (og våd).
Når jeg er dér, kan Han efterfølgende gøre med mig, hvad han end har lyst til....jeg er Hans.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Dominans, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Vil du gerne vide mere om Dominans, dens virkemåder og hvordan man kan udøve det. Så vil Sadistens Blog være et godt sted at læse mere.

Sadistens Blog, LÆS HER

Tags : Dominans, Guides

Efterlad en kommentar