Endefuld til kvinder (og mænd). Endefuld til de voksne som en sexleg.

Endefuld til kvinder, mænd og voksne, med hånden

En god gammeldags endefuld. Eller over knæet positionen, ofte forkortet til OTK(Over The Knee), er klart en af de mest populære spanking positioner. Den Dominante sidder op, imens vedkommende der skal have endefuld ligger hen over hans/hendes skød, med forsiden nedad og numsen op. Denne position giver den Dominante fuld rådighed over den submissives numse og kønsdele og giver samtidig en tæt kropskontakt. Hvilket giver en skøn intimitet.

Den submissive kan holdes godt på plads. Den Dominante kan med en arm eller hånd holde vedkommende på plads imens han/hun smækker med den anden hånd.

OTK er den klassiske position til smæk med hånden, men man kan også bruge en hårbørste eller en padle. Den er ikke god til lange redskaber såsom ridepiske og de større piske.

Rigtig mange submissive elsker denne position, da den giver en naturlig tæthed og intimitet under afstraffelsen. Men det er ikke kun en endefuld til kvinder, den kan bestemt også gives til mænd.

Der findes i grove træk to former for endefuld. Den ene som har fokus på lyst og den anden som mere har fokus straf/opdragelse.

Den lyst fokuserede endefuld, er en endefuld som bygges langsomt op og indeholder en del nærhed og intimitet. Balderne varmes langsomt op og bliver røde og varme. Kroppens egne smertestillende og lykkestoffer vil blive frigivet. Den underkastede vil højst sandsynligt begynde at stønne liderligt på et tidspunkt og du vil se vedkommende underliv begynde at arbejde i takt med at vedkommende får smæk.Denne type endefuld bruges oftest som en del af legen indtil, at der er blevet trådt ved siden af og der skal en adfærdsafrettelse til i form af en straf.

Når den underkastede har været uartig, vil du som dominant måske have behov for at straffe eller sætte hende eller ham på plads. Her får du behov for den straffende endefuld. Den kan komme fuldstændig ud af det blå, eller du kan få din partner til at stille sig op eller lægge sig over dit knæ og gøre sig klar. Måske skal han eller hun tælle antallet af slag og sige tak efter hvert slag. Der er fokus på, at smerten skal være med til, at få styr på hans eller hendes tanker. Den straffende endefuld kan være på både en kold eller varm numse. Men den har størst effekt på en kold numse. Men den dominante bestemmer selvfølgelig, hvordan straffen skal eksekveres.

Første gang du skal smække din partner på numsen, kan det være en god ide at han eller hun ligger henover dine ben. Sæt dig i sofaen eller på en stol og bed din partner om at ligge sig over dine lår, så vedkommendes numse løftes op af dine lår. Massér gerne enden blidt, så stemningen bliver sat og Jeres begges fokus bliver på dette område. Generelt når det handler om at smertepåvirke indenfor SM, så får man som regel den bedste virkning hvis man varmer op inden man giver den gas. Det gælder også for en endefuld over knæet.

Men hvad er opvarmning? det er endelig bare, at man starter stille ud, så huden og musklen bliver varm og kroppen sender noget smertestillende til det område man arbejder med.

Man kan variere sine slag med hånden. Hvis man slår med en let hul hånd, slår man mere i dybden. Når man slår med hul hånd, sådan at det ikke er hele hånden der rammer huden, så er det lufttrykket inden i hånden der laver arbejdet. Dette slag er godt til opvarmningen.

Man kan også bruge fingrene og kun ramme med fingrene sådan at når de røre huden trækker man fingrene ind i mod håndfladen så man sætter bevægelse i ballen og på den måde også får varme i den. Det tager ca 10 min hvis ikke ballen begynder at få farve efter 5-6 min skal der lidt mere kraft til, hvis modtageren vrider sig og prøver at undgå at bliver ramt er det sikkert fordi du slår for hårdt.

Når man så er varm lader man stille og rolig hånden gå fra at være hul til at flade ud ind til man til sidst slår med hele håndfladen, håndfladen giver noget hud smerte og noget muskle smerte. Hvis man slår med flad hånd, så går en del af slaget i huden. Hvilket vil føles som en stikkende smerte, oveni at den også kan gå i dybden. Dette slag er mest til når den submissive er varmet op eller nyder hudsmerte
Her kan man med fordel veksle i mellem hånd fladen og håndkanten eller hånd roden som kun giver muskle smerte som også har en rigtig god virkning.

Av av av…

Det er ikke kun på den submissive det kan gøre ondt. Det er helt normalt at få en summende fornemmelse i hånden efter en god røvfuld. Der er endda nogle som får små røde prikker i hånden efterfølgende, da små blodkar springer.

Så når du bliver træt eller får ondt i hænderne så er det godt der findes mindre redskaber som kan bruges, så legen ikke stopper allerede her.

De fleste kvinder har en hårbørste til at ligge fremme på kommoden sikkert. Den kan bruges på to måde. Både den flade side men også på selve børstesiden. Hvilket kan give gode variationer.

Men andre mindre redskaber kan også bruges. F.x The Beavertail er god, den er rent ud sagt fantastisk til at give en god røvfuld med. Den efterlader et flot rødt aftryk i numsen.

Men OTK er også rigtig god når man vil bruge spanskrør. Man skal bare bruge et spanskrør som ikke er for langt. Da slagene bliver svære at styre.

Se vores udvalg af spanskrør her.

Læs evt. også vores vejledning i valg af slagværktøj, her.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med endefuld, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Tag: Spanking

Kommentarer

 • Ville gerne prøve
  Af: Fie den 7 February 2022

  Ville gerne prøve bøje mig forover,, trusser ned ,få en ordentlig endefuld så det kan mærkes når man sætter sig,gerne med redskab,om der bliver lidt røde striber eller blå mærker betyder ikke noget

 • endefuld over halmballe
  Af: Christian54 den 9 January 2022

  Det er bestemt ikke kun enes knæ man behøver at ligge, jeg har på landet flere gange fået en hård endefuld hvor de store hold mig over en halmballe i laden hvor jeg fik min ende varmet - var jeg for aktiv med at spjætte så var det let at binde mine hænder fast til halmballen på den ene side og benene bundet fast ved anklerne på den anden side af halmballen, så kunne de altid ramme præcist, og det værste var de kunne drille og lade mig vente og ligge på de kom og gav mig den endefuld de skyldte mig. Enkelte gange har de lagt et bind for mine øjne ( eller en fodersæk ) så jeg ikke kunne se hvornår min ende blev ramt og varmet dejlig top i halmbunken.

 • Hej Alle sammen
  Af: Diamus den 2 January 2021

  Jo man behøver ikke og ligge over enes knæ, for og blive slået i numsen med hånden, man kon og så godt lægge sig over en stol og få en endefuld der, det har jeg prøvet,

Efterlad en kommentar