Udstyr. Se den store guide til at vælge sexlegetøj til SM

Når man vil prøve om SM er noget for en, så går de fleste rundt i hjemmet og ser hvilke muligheder der er. Vi har prøvet at lave en liste over ting vi har i hjemmet eller kan købe i det lokale supermarked/byggemarked uden at nogen hæver et øjenbryn og tænker videre over det.

Nogle af tingene kan det være et fint lille mindfuck game at sende slaven/slavinden/tøsen etc. I byen efter. Velvidende hvad genstanden skal bruges til. Det vil få de fleste underdanige i det rette humør/stemning.

Badekar

Badekaret er perfekt til at lege med breathcontrole.

 

OBS: Bruger I reb skal i være opmærksom på at det trækker sig sammen. Så hvis i binder omkring overkroppen så bind det løst.

Læs mere om breatcontrole om emnet her.

Bruseren

Bruseren kan bruges til mange ting. Den kan bruges til at stimulere alle de lækre følsomme områder, især kønsdelene. De fleste kvinder har prøvet at lege alene med en og fået nogle dejlige orgasmer.

Men den kan også bruges til en typer for ”Waterboarding” hvor vedkommende holdes fast og bruserens brede stråle rettes mod vedkommendes ansigt. Grundet de mange dråber vil det være svært for vedkommende at trække vejret frit. Husk nærheden.

Læs evt. mere under vores guide om breathcontrole her.

Brændenælder

I april til juni ca. belastes de fleste haver af ukrudt og blandt andet brændenælder. Få den underdanige til at rydde haven for dette ukrudt. Så kan du bagefter, selvfølgelig iført handsker, enten slå den underdanige med dem. Eller lade den underdanige have dem i trusserne eller BH’en.

OBS vær opmærksom på at nogle personer reagere mere kraftigt end andre på brændenælder. Så start forsigtigt ud.

Bæltet

De fleste mænd har et lige i nærheden, lige til at hive ud af bukserne og give hende en god endefuld.

Men bæltet kan også bruges til andre ting, har du det ikke på eller bruger det til at spanke med, kan den jo bruges til at fiksere med.

Bøjleklemmer

Bøjleklemmer kan selvfølgelig bruges som klemmer. På de fleste af disse bøjler kan man flytte på klemmerne så de passer. De har ofte en gummibelægning så de ikke er helt så hårde. Så kan man jo som på billedet sætte bøjlen fast i halsbåndet, men man kunne jo også sætte noget vægt på bøjlen i stedet.

Elastikker

Kan bruges som på billedet her, rundt omkring på hele kroppen.

Men man kunne også binde en masse postelestikker sammen som den udvalgte underdanige skal have på. Enten omkring lårene, eller maven. Så kan du, eller vedkommende selv, stramme elastikken ud og så give slip på din kommando.

AUCH siger vi bare.

Eltandbørste

Har i ikke en vibrator så kan eltandbørstens vibrationer godt bruges i nødtilfælde. Brug evt. en med et godt slidt børsstehoved som måske alligevel skulle skiftes ud.

Europalle

Europaller er blevet et hit til at lave diverse møbler af. Men de kan også bruges til fiksering. Fx som her, hvor der er sat et utal af ”øjer” fast. Så er det bare at køre et reb igennem og sure vedkommende fast.

Men man kunne fx også tage et par gamle slidte bælter og så skrue vedkommende fast, ved at bore skruer igennem bæltet og ned i pallen. Vedkommende vil med garanti blive mere og mere tændt for hver skrue som bores fast. Måske vil jeres næste byggeprojekt bliver noget frækkere…

Fluesmækker

En fluesmækker kan jo selvfølgelig bruges til at give en god endefuld. Også på de mere intime steder på kroppen.


Fluesmækker, elektrisk

En elektrisk fluesmækker kan både bruges som den er til at give stød.

Men har man lidt fingersnilde så kan den ombygges til en taser, ved at afmontere selve hovedet så man kun har håndtaget.


Gaffatape

Gaffatape er fantastisk. Det ved enhver gør det selv mand. Man kan lyn hurtigt fiksere sin partner med det fx Men man kan fx også mumificere vedkommende. Vi anbefaler et lag med vitawrap først. Ellers bliver det et sand helvede at få af igen.

Man kan selvfølgelig også bare brug det som en gag.

Grydeske

Grydesker er perfekte til at give en røvfuld.

Men de er selvfølgelig ikke lavet til det og kan derfor knække og deraf splintre. Så vær varsom, så I ikke kommer til skade.

Halsbånd og snor

De fleste supermarkeder har dem. Tag fx ned sammen og udvælg den rette sammen. Din underdanige vil uden tvivl være i den rette stemning og klar til leg når i kommer hjem. Denne form er ikke nødvendigvis det man kalder bondage.

Hundeskål/tallerken på gulvet

De fleste supermarkeder sælger også hundeskåle. Lad din tæve/køter spise/drikke fra vedkommendes plads på gulvet.

Hårbørsten

Hårbørsten har flere muligheder da den jo har to sider. Den ene side med hårene kan give en prikkende fornemmelse ved spanking hvor den anden side giver en mere hård og kontant smerte som går i dybden.

Ingefær(fegging)

Ingefær, skrælletet og ofte skåret ind i form af en butt plug, forårsager en intens brændende fornemmelse og ofte utålelige ubehag der hvor den placeres. Det er ofte i anus eller vagina.. Virkningen bygger op til det maksimale indenfor de første to til fem minutter og varer omkring en halv time før gradvis aftager, mens de æteriske olier er nedbrydende. Den brugte ingefær kan evt. skrælles yderligere eller en ny kan bruges til fortsættelse torturen.

Hvis personen som har den oppe strammer musklerne i anus, vil fornemmelsen bliver mere intens.

Isterning

Isterninger er fantastiske til at stimulere med. Lad en isterning glide rundt på din evt. forsvarsløse underdanige, på alle de intime og følsomme steder.

Hav evt. en mindre isterning i munden imens du giver ham/hende oralsex.

 

Til dem som er mere til ydmygelse så kunne isterningen jo være lavet af dit eller vedkommendes egen urin.

Klemmer

Træklemmer eller plastikklemmer, tøjklemmer generelt. De kan jo sættes overalt på kroppen. På brysterne, brystvorterne, skamlæber, pungen, penis, tungen m.fl. steder.

 

Den kan sættes sammen med en snor. Så bliver de til det som man i miljøet kalder en lynlås. Klemmerne sættes på den underdanige og så kan den Dominante hive dem alle af i et hurtigt ryg.


Kysse/slikke støvle/sko/tær

Lad din slave vise sin hengivenhed ved at kysse/slikke dine støvler, sko eller tær.

Eller lad din tøs gnubbe hendes skød på dine støvler så de kan blive pudset.

Han/hun vil med garanti føle ydmyghed.

Kæder

De fås i de fleste byggemarkeder. Der er bare et eller andet med det kølige metal mod ens varme hud. Kan bruges til at fiksere din underdanige. Enten så han/hun sidder fikseret til sengen, radiatoren… eller toilettet hvis det er den leg i tænder på. Mulighederne er talrige.

Lænestolen:

Hvorfor skal du ikke sidde mageligt imens vedkommende skal straffes. Læn dig godt tilbage og lig vedkommende over dine knæ eller som billedet her.

Læs evt. vores guide til at give en god endefuld her.

Miniklemmer:

Kan bruges ligesom tøjklemmerne. De er ikke helt så hårde da de ikke kan ”bide” over så meget hud.


Musefælde:

Kan sættes forsigtigt på. Men har du en virkelig ”painslut” så kan man jo udløse musefælden så den klapper om det udsatte område.

Men vær OBS på om der er noget på det udsatte område som kan gå i stykker.

Paletkniv:

Paletknive er ligesom grydeskeer perfekte til at give en røvfuld.

Men de er selvfølgelig ikke lavet til det og kan derfor knække og deraf splintre. Så vær varsom, så I ikke kommer til skade.

Papirklemme:

Papirklemmer, klemmer over et større område og kan som på billedet både klemme på skamlæber og klitoris på samme tid.

Med lidt fingersnilde kan man sætte lidt vægt i den.

Papirspose:

En papirspose kan fx bruges hvis i tænder på ”tingsliggørelse”. Giv ham hende den på hovedet, med et hul til munden. Så du selvfølgelig kan få noget fornøjelse af din nye ting.

Pensel:

En maler pensel kan fx bruges til at pirre og tirre med på alle de dejlige lækre følsomme områder.

Persienne stang:

Mange hjem har persienner hængene. Deres plastik pind til at rulle fra og for kan virke lidt som et spanskrør.

 

OBS vær opmærksom på at de ikke er lavet til det og derfor kan splintre og skære i huden hvis de knækker.

Plasticpose:

Vi har alle plastikposer til at ligge derhjemme. De kan fx bruges til breathcontrole. Inden du leger med breathcontrole, vil vi anbefale at du sætter dig godt ind i det. Da det ikke er helt ufarligt.

Læs evt. vores guide om emnet her.

Men bind aldrig noget om posen, den skal være til at kunne få af hvis der sker noget uplanlagt.

Roser:

Roser er et symbol på kærlighed. Næste gang han giver dig en buket kunne de evt. tages med ind i soveværelset.

De kan både bruges til at smække med. Men kan bestemt også bruges til at pirre og kæle med.

Pas på tornene, som Dominant er de træls at få i fingrene fx.

Sengen:

Sengen er jo det oplagte sted at lege. På de fleste senge er der god mulighed for at spænde arme og ben ud til siden. Alt efter hvilket game man ønsker.

Nogle senge har den rette højde til at hvis han/hun ligger med hovedet udover kanten så kan du få et lækkert dybt blowjob.

Se evt. vores guide om deepthroat her.

Sengen uden madrasser:

Alternativt så kan man jo tage madrasserne af sengen, hvis han hun ikke skal ligge helt så blødt og behageligt.

Dette giver også endnu flere muligheder for fikseringer.

Skammekrogen:

Har din underdanige brug for en timeout enten som straf eller for at komme i stemning. Så er en tur i skammekrogen altid en god ide.

Sofaen:

Sofaen er ligesom sengen oplagt til leg. Den kan som på billedet bruges til fiksering.

Han/hun kan også ligge med hovedet udover kanten, liggende på ryggen. Dette giver god mulighed for at prøve deeptroat. Se evt. vores guide til deepthroat.

Sofaen kan selvfølgelig også bare bruges til god gammeldags Over The Kne(OTK) spanking.

Sofabordet:

Sofabordet har lidt de samme muligheder som spisebordet. Her kan du bare sidde mageligt i sofaen og beundre din forsvarsløse ”legetøj”.

Spejl:

Tving ham/hende til at kigge på sig selv, enten imens vedkommende udstiller sig selv, eller bare imens i har sex.

Spisebordet:

Spisebordet giver også et utal af muligheder. Den underdanige kan stå bøjet ind over bordet, med benene fikseret til bordbenene og armene strukket henover bordet og fikseret til bordbenene i den anden ende. Så render vedkommende ingen steder og du har rig mulighed for at spanke, kneppe eller hvad du nu lige har lyst til.

Vedkommende kan også ligge ovenpå bordet med arme og ben fikseret til hvert sit bordhjørne, så har du rig mulighed for at drille/stimulere, alt efter hvad du lige har lyst til.

Du kan fx anrette forretten eller den kolde dessert på vedkommende varme lækre nøgne krop.


Spisebordsstolen:

Spisebordsstolen har et mutal af muligheder for fiksering. Det er kun din fantasi som sætter grænser.


Spisepinde:

I takt med at sushi er blevet mere og mere hverdags mad, så har flere og flere af os spise pinde liggende. Tag to spisepinde og to små mad-elestikker. Sæt en elestik i hver ende af de to samlede spisepinde. Så har du en fin klemme. Som du kan indstille i styrke. Jo tættere elestikkerne er på hinanden, jo mere strammer ”klemmen”

Stearin:

Lad den varme stearin dryppe på vedkommendes nøgne hud.

Læs vores guide omkring stearin leg her.


Tandpasta:

Tandpasta kan bruges både som straf og nydelse.

Nydelse: børst tænder lige inden du giver oralsex. Det vil give en kølende og let prikkende fornemmelse for din partner.

Straf: Trænger din slave til straf, så bed ham evt. om at onanere med tandpasta som glidecreme. Eller lad din tøs smøre klitoris og skamlæber med tandpasta. I starten vil de give en kølende fornemmelse så vedkommende bliver godt tændt. Men efter lidt tid vil det varme og smerte lidt.

OBS vær opmærksom på at vi reagere forskelligt. Nogle reagere meget kraftigt på denne behandling. Så start i det små ind i eskalere det. Sikker og lækker leg frem for alt jo.


The

Elsker I oralsex, men synes der mangler noget nyt? Tag en mundfuld varm the i munden og synk lige inden du giver din partner oralsex. Varmen vil give et nyt pift. Varier evt. med en isterning. Variationen mellem kulde og varme vil gøre vedkommende helt ekstatisk.


Tigerbalsam:

Er fantastisk til sanse leg. Kan selvfølgelig smøres på den underdaniges kønsdele. Det varme og gør ondt.

Men pas nu på hvis du får lyst til sex efterfølgende. Så får du samme behandling.


Tromme børster:

I de fleste forhandlere af musikudstyr kan man få tromme børster. Som har børster af enten nylon eller metal. De er fantastiske til at give en endefuld.


Trusser:

lad din underdanige få sine eller dine brugte trusser i munden. Så kan han/hun smage hvor tændt han/hun er, eller hvor tændt du er, imens der er ro til mere leg.

Tusch/læbestift:

Skriv ydmygende ord/sætninger på din underdanige. Så vedkommende ved hvad du som Top mener om vedkommende. Det vil de fleste finde ydmygende.

Vitawrap:

Vitawrap er fantastisk til den totale mumificering. Det er hurtigt og det sidder ikke fast i hårene eller huden. Og så kan man jo lave huller til de særlige steder man gerne vil have adgang til.


Webcam:

Webcam kan bruges på flere måder. Har i et langdistance forhold så kan du jo få din underdanige til at udføre opgaver for dig på webcam.

Men du kan også udstille din underdanige overfor andre imens du bruger vedkommende.Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Er der nogle ting som vi har misset på listen eller har du noget som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Kommentarer

  • Jeg vil gerne vide hvordan det er at ligge bundet i en stof- eller lædersæk
    Af: Christian54 den 25 February 2018

    Jeg vil gerne vide hvordan det er at ligge bundet i en stof- eller lædersæk, og ikke kan komme ud af sækken uden hjælp, så jeg bare må sove i den og vente på at komme fri- og hvad gør man hvis jeg skal skide eller pisse når jeg er i sækken - kan en ble være en god ide at have på så jeg bare kan ligge så længe det passer min kæreste.

Efterlad en kommentar