Nåle sex. Se vores store guide til fræk nålesex

At penetrere huden med kanyler i en ikke-medicinsk årsag, kan praktiseres af mange forskellige årsager, såsom:

 • Piercing med et smykke af æstetiske årsager.
 • Piercing med et smykke af åndelige/religiøse/symbolske årsager.
 • Hook til træk og suspension af rekreative / spirituelle årsager.
 • Kunstnerisk piercing med kanyler eller piercing smykke af æstetiske /eller grundet fornemmelsen, er oftest midlertidigt.
 • BDSM for fornemmelsen /sadismen / underkastelsen.

Denne vejledning omhandler nåle brugt i BDSM og midlertidige kunstneriske piercinger såsom hud korsetter.

Men hvorfor bruger folk nåle i BDSM?

Det handler om at når huden penetrerest af nålen/ kanylen udløser kroppen hormoner, såsom endorfiner og adrenalin, som kan forårsage en lykkefølelse. Dette er en af grundene til at nogle finder piercinger ”vanedannende” – de lever i en trang af oplevelsen af at blive piercet lige så meget som selve piercingen. I BDSM, kan man udnytte disse følelser til at skabe disse givende oplevelser, dog uden at skabe langtidssigtet krops modifikation.

Piercinger kan også skabe interessante fysiske fornemmelser, herunder smerte. Afhængig af dynamikken imellem de mennesker der leger, kan disse fornemmelser blive påført til glæde for toppen eller ønsket af den underkastede eller begge dele.

Nogle nyder mere atmosfæren omkring nåleleg, såsom selve medical play delen.

Hvad var det for noget om hormoner?

Når vi gennemborer huden med en nål, udløser nerveenderne i huden, signaler til hjernen, at kroppen bliver beskadiget. Som svar til dette, producere hjernen endorfiner til at hjælpe med at administrere smerter.

Endorfiner kan give en rus, som kan forårsage en glad stemning, svimlende følelse eller en svævende fornemmelse.

Kroppen producerer også adrenalin som reaktion på at den opfatter sig selv som værende under angreb, og nogle mennesker nyder følelsen af ​​et adrenalinsus (svarende til, hvorfor nogle mennesker nyder ekstreme sportsgrene såsom faldskærmsspring).

Kroppen udskiller ligeledes dopamin som er det stof der styrer hjernens center for belønning. Når der udløses dopamin, får vi det godt. Og det motiverer os til at gøre de ting, der udløser dopamin. På den måde er dopaminen grundstammen i et meget stærkt indlæringssystem i vores hjerne.

Der er flere faktorer som spiller ind om hvorvidt nåleleg er smertefuldt eller nydelsesfuldt. Denne guide vil hjælpe jer til udforske forskellige måder at bruge nåle i en seance.

Denne vejledning vil også drøfte de sikkerhedsmæssige aspekter af nåle leg, risiciene og hvad du behøver for en hygiejnisk korrekt nåle leg.

Hvilke risikoer er der ved nåle leg?

Nåleleg har en række risici, men de kan reduceres betydeligt med god praksis og almen sund fornuft.

Vi ønsker ikke at skræmme dig væk, men vi føler, at det er vigtigt, du er klar over, hvad der kunne gå galt, hvordan man kan undgå komplikationer og hvordan man kan håndtere det værst tænkelige scenarie.

Her er nogle af de vigtigste risici ved nåle leg.

1. Blodbårne sygdomme

Fordi nåle leg indebære gennemtrængning af huden og man vil kunne komme i kontakt med kropsvæsker, (dvs blod), er der en risiko for at en blodbåren sygdom kan overføres den ene ene til den anden. Som følge af et nålestik eller blod fra den underdanige ind i et åbent sår på toppen.

Men der er en del faktorer som spiller ind, hvor meget blod, hvor længe den pågældende sygdom kan overleve udenfor kroppen.
Derfor bør der altid bruges sterile kanyler og kun EN gang, INGEN genbrug.

2. Bakterielle infektioner

Huden er kroppen største og vigtigste del af vores immunforsvar. Når man bryder huden og dermed forårsager åbne sår, øges risikoen for infektion.

Anvendelse af sterile nåle og renlig teknik kan dramatisk reducere risikoen for infektion.

3. Besvimelse

Nogle kan opleve at besvime eller nærbesvime under en nåle seance. Dette kan skyldes flere ting. Den hyppigste årsag er sukker mangler og kan derfor oftes afhjælpes med noget sukker rigt, en sodavand eller juice. Hvis det er første gang den underdanige prøver nåle eller det blot er meget længe siden sidst så bruger kroppen sine sukkerdepoter og man besvimer.

Så husk at have depoterne fyldt op inden en seance og hav en god og positiv kommunikation hele vejen igennem.

Materialer til nåle leg.

Du bør som minimum anskaffe:

 • Sterile engangs kanyler
 • alkoswaps
 • Nålespand
 • Gummi handsker

Vi anbefaler du køber vores Kanylepakke, da den indeholder alt det du/I skal bruge for at komme igang.


1. Sterile, engangskanyler
Er af sikker medicinsk kvalitet og er slebet til en meget fin skrå spids der gør dem lettere at penetrere huden.

Tykkelsen af ​​kanyler måles ved anvendelse af wire gauge. Jo mindre tallet er, jo tykkere nålen. Et 25G nål er tyndere end en 6G nål. Det er også målt i mm, men du er mere tilbøjelige til at høre folk tale om "G" af en nål. Længden er målt i mm. Alle disse oplysninger vil stå på kanyle indpakningen.

2. Alkoswaps

Rengøring af huden er et vigtigt skridt til at reducere risikoen for infektion. Man er dog i sundhedssektoren, KUN i hjemmeplejen dog ved at gå mere og mere fra at afspritte inden injektion. Det skader dog ikke at spritte af, det skal dog ikke overdrives da det udtørrer og irriterer huden.

3. Medicinske handsker

Medicinsk handsker kommer i en række af materialer og størrelser. Valg af materiale vil afhænge af personlige præferencer, og om din partner har nogen allergier. Vi anbefaler materialer såsom nitril, vitrile og vinyl fordi de ikke indeholder latex, som er en fælles allergen. Hav rigelig med handsker, så du kan skifte undervejs, hvis behovet skulle opstå.

Handsker giver dig et ekstra lag af beskyttelse mod blod-til-blod forurening fra et nålestik. Handsker vil ikke forhindre dig i at få et nålestik, men de vil hjælpe med at fjerne noget blod fra nålen og derved reducere mængden af ​​det forurenende stof.

4. Nålespand

Skarpe og spidse genstande som kanyler skal ikke bortskaffes med husholdnings affaldet, men skal bortskaffes på en sikker og lovlig måde. Brugte nåle betragtes som biologisk affald og skal afskaffes som dette. Da kanylerne er skarpe skal de bortskaffes på en måde, der forhindrer andre i at komme til skade på dem. De kan afleveres på apoteket til sikker bortskaffelse. Dette er gratis.Nåle Teknik

Nåleleg, især på begynder niveau, er meget anderledes end ved piercing eller injektion. Da vi kun er interesseret i, at stimulere nerverne i huden.

Nedenfor er et diagram af huden, der viser de forskellige lag og hvor nerverne fundes.

Hudens opbygningSom du kan se, de fleste af nerverne er i dermis lag af huden, der er det lag, vi søger at gennembore.

I modsætning til injektioner, er vi ikke stikker kanylen direkte ned i huden. I stedet skal vi placere nåle langs dermis lag af huden lige under overhuden, så de har både en indgang og en udgang, som dette:

Nåle leg

Vi vil anbefale en to-hånds teknik. Hvor du med den ene hånd presser om en hudfold, dette vil yderligere være med til at stimulere hudens nerveender. Derefter penetrerer man huden med nålen, så den max. går 5 mm ned i huden. I en hurtig og konsekvent bevægelse.


Hvor kan man så stikke?

For nybegyndere er det bedst at vælge dele af kroppen med gode fedt lag, brede områder af huden.

 • Ryggen
 • Lår
 • Arme
 • Balder
 • Bryster

For den øvede - dele af kroppen, der har tyndere hud, er generelt mere smertefuld og har nogle nerver eller blodkar man bør undgå:

 • Tæer
 • Fødder
 • Fingre
 • Øjenbryn
 • Pande
 • Skamlæber
 • Forhuden
 • Læber


Nu er du klar til nåleleg.

For at gøre seancen mere interessant, kan du f.eks sætte nålene i et mønster eller danne et nålekorset, hvor du forbinder kanyleenderne med satinbånd.

Hold øje med din partner og husk at kommunikere undervejs.

Husk det at række nålene ud stimulere ligesom det gør at sætte dem i. Så stop i tide så du også kan få nålene ud igen, imens det stadig er en fed oplevelse.

Man må IKKE sætte nålene tilbage i sin hætte efter brug, da risikoen for nålestik af toppen er meget stor. Når adrenalinen løber i din krop, hvilket den ofte gør i forbindelse med en seance, vil man ofte ryste lidt på hænderne. Nålene skal derfor i nålespanden.

Genbrug aldrig en nål!

Nogle mennesker kan lide at lege med nåle, når de er blevet indsat ved at dreje eller gnide dem, hvilket yderligere stimulerer nerverne.

Hvad så bagefter

Tillad sårene tid til at størkne.

Hvis nogle sår ikke stoppe med at bløde af sig selv indenfor kort tid, så anvend en forbinding.

Sikre dig at din partner er helt ok inden du tillader vedkommende at komme op og gå rundt.

Sørg for at din partner har vand til rådighed, og et tæppe, hvis der er brug for det. Det er ikke ualmindeligt at få rystelser når endorfiner og adrenalin begynder at aftage.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Nåle / kanyler, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Tags : Guide, Kanyler, Nåle

Efterlad en kommentar