Spanking sex med spanskrør. Se guiden til spanking sex her

Vi er her for at fodre din spanskrørs nysgerrighed og sørge for at din spanking seance er mere end blot et One Hit Wonder!

Denne guide til Spanking med spanskrør, også kaldet rotting, indeholder en generel information om sikkerhed, opvarmning, teknikker, positioner og aftercare(både af spnskrør og den underdaige).

Spanskrør er nok velkendt af de fleste mennesker, i hvert fald af den ældre generation. Det var denne pind den gamle lærer truede med i folkeskolen. I 1840 står det beskrevet i Læreinstruksen at læren havde ret til at afstraffe eleverne. Først i 1967 blev legemlig afstraffelse i danske skoler afskaffet.

Men spanskrør er særdeles udbredt i BDSM verdenen også. Dens blotte tilstedeværelse vil udvise autoritet og indgyde frygt hos de fleste slaver eller slavinder. Men hvilke skal man vælge? Hvordan bruges de bedst?

Bambusrør er nemme at finde, men er i SM-sammenhæng af forfærdelige kvalitet. De splintre meget let, og vil klippe og rive i huden, hvis de gør. Så dem vil vi på det kraftigste fraråde at bruge.

Spanskrør lavet af rattan er rigtig gode og klart at foretrække. De rattan spanskrør vi forhandler og klart foretrækker, er rattan som er pillet og derefter slebet med sandpapir for en blød og lækker finish. Vi forhandler dem i flere forskellige tykkelser. Men dette er et udemærket begynder spanskrør som sexlegetøj.

Standard Spanskrør

Standard Spanskrør, Køb det her!

Man kan nogle steder få dem helt ubehandlet, hvor de så ligner bambus. Men hvor bambus er hult så har rattan en masse små huller.

Bambus                           Rattanrør   

Billed af bambusrør.                                                                                                                 Billed af rattanrør.

Da rattan er utroligt smidigt, kan det bøjes meget uden at knække. Fra historien kender vi ofte spanskrøret med en bue i den ene ende som håndtag.

 

gammeldags spanskrør

Andre metarialer som spanskrør kan ses som er bl.a. aluminium, kulstof, plast m.m. Vær dog opmærksom på at nogle af disse kan flække.

Derudover findes der også en del med forskellige belægning eller coatings med forskellige materialer bl.a. læder, ruskind, lak, latex og gummi.

Vi anbefaler gummi. Dels gør det spanskrøret mere stift, hvilket vil kunne give en anden oplevelse end traditionelle spanskrør. Desuden gør det rengøringen betydelig lettere, da det kan tørres af med en fugtig klud eller ligefrem afsprittes. Se fx gummibelagt spanskrør her. Vi forhandler dem i flere forskellige tykkelser, men vores  Gummibelagte medium spanskrør er det mest solgte.

Gummibelagt Mellem Spanskrør, Køb det her!

Størrelsen på spanskrør:

Et tyndt rør efterlader smerte i huden. Det er mere fleksibelt og svirper derfor og let. Et højt svirp fra et tyndt spanskrør vil få de fleste blindfoldede slaver til at krympe sig i frygt for dit næste tiltag.

Et tykt rør efterlader også hud smerte men en del mere smerte i musklen. Afhængig af hvor tykt røret er jo mindre kraft er det nødvendigt at bruge. Nogle gange vil selve tyngdekraften være tilstrækkeligt.

Vi vil klart anbefale at man har flere forskellige tykkelser. Da de kan anvendes forskelligt og effekten af dem er individuelt. Man vil derfor sagtens kunne opbygge en hel seance udelukkende ved brug af spanskrør hvor de vil kunne opbygge smerten ved at bygge videre på hinanden. Ligesom floggerne gør.

Hvordan bruger man så et spanskrør?

Når man har købt et nyt spanskrør kan man med fordel øve sig med den, inden man starter en leg med den. Nogle starter med en pude, men en pude har ikke noget kropssprog og sender ingen signaler. Det gør den man leger med, så brug noget tid på at øve med den sammen med din partner. Tag en aften sammen hvor I har gjort klart, at nu øver vi lige lidt teknik. Start så stille ud og lad modtageren komme med tilbagemeldinger på hvordan den virker og føles.

På denne måde får man rigtig meget ud af det begge to, og bare det at gøre det lovligt at øve sig gør at man kan komme meget længere og at man lærer hinanden meget bedre at kende. Det tillader også den underdanige at føle efter og mærke, hvordan de forskellige ting føles. Men endnu vigtigere lærer vedkommende at sætte ord på det. Som med alt andet indenfor BDSM, så er kommunikation et helt centralt punkt.

Den bedste forudsætning for en tur i endorfin rus er at den underdanige kan være helt afslappet og har tillid til den dominerende, at vedkommende ikke foregriber/frygter det næste slag, men derimod acceptere og er koncentreret om sin vejrtrækning. Den dominerende skal derfor heller ikke starte for hårdt ud eller gå for hurtigt frem, men læse sin partners kropsprog.

Der er mange måder at bruge et spanskrør på jeg vil gennemgå et par stykker her.

Så er der den hvor man slår og lader røret ligge der hvor man rammer og ligger en smugle pres på røret ned i huden for at stoppe hudens bevægelser. Denne måde er klart at foretrække når man er ny eller når man starter med at bruge spanskrøret. Da de fleste bedst kan håndtere denne slagform.

BDSM spanskrør guide

Så er der et slag hvor man rammer huden og med det samme flytter røret. Det sætter gang i bevægelser i huden, som så gør at smerten bliver ved og forstærker sig selv.

Tapping er en måde hvor det er små meget hurtige lette slag som i sig selv ikke gør ondt men når man bliver ramt 20-30 gange på kort tid er det noget helt andet. Det kan være svært for mange modtager og at håndterer denne form for smerte påvirkning.

BDSM spanskrør guide

Når man bruger spanskrør er der sjældent behov for at slå hårdt. Selv en lille kraft kan have stor indvirkning/effekt på ens offer. Ofte er et let svirp med håndleddet rigeligt.

Ved at varriere/tilpasse i slagstyrke, spanskrørs tykkelse og læse den inderdanige vil vi vove at påstå at alle slave/slavinder vil kunne lide en tur under spanskrøret. Men mange har desværre en tendens til at incistere på at svirpe spanskrøret, oftes for at få svirp lyden med, det er dog de førreste m’ere der elsker den smerte det medfører, alt afhængig af hvor man er i seancen. Men selv et lille tyndt spanskrør kan have stor effekt.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med spanskrør, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Efterlad en kommentar