Bondage Bomulds reb

Bomulds Bondage Reb

Nyd fræk og ophidsende bondage leg med dette bondage reb. Tag styringen eller hengiv dig til din partners kontrol, og mærk en unik og intens nydelse. Bondage rebet er perfekt til fiksering af håndled, arme, ben og ankler.

99,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 9 VIP point. Din kurv total 9 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 9,00 DKK.


Yderligere information

Et blødt og alsidigt reb til bondage

Et bondage reb er et godt køb, hvis du søger mere variation i bondagelegen. Rebet giver flere muligheder og er for mange også et mere pirrende bindingsudstyr end håndjern eller manchetter. Rebet er derudover meget stærkt og vil ikke kunne hives over.

Rebet af lavet af bomuld, hvilket sikrer komfort under legen. Bomuldens gør at rebet føles blødt mod huden. Et reb i bomuld vil heller ikke efterlade mærker som andre rebtyper ellers har tendens til og vil derfor være perfekt til dig/jer som er nye indenfor bondage verdenen.

Bondage rebet er i alt 10 meter langt og utroligt holdbart. Når du leger med Bondage, er kvaliteten af reb meget vigtig. Da dette Bondagereb er af meget høj kvalitet, er det derfor ideelt.

Med 10 meter at gøre godt med er der mange muligheder med dette bondage reb. Det bløde bomulds reb kan bindes særligt stramt og fast, så din partner kan blive fuldt fikseret under jeres frække bondage lege. Det er samtidigt enormt stærkt, så du skal ikke bekymre dig om udbryderkonger eller -dronninger.

Produktbeskrivelse

Materiale: Bomuld

Længde: 10meter

Farve: Rød eller Sort