Ballstretcher parachute

Ballstretcher parachute

Reference:

249,00 kr.

Slip kontrollen løs og oplev ultimativ spænding med vores Ballstretcher Parachute. En uundværlig tilføjelse til enhver BDSM-samling!

Antal

Hvorfor skal jeg vælge Ballstretcher Parachute?

Ballstretcher Parachute er det ideelle valg for dig, der ønsker at tage din BDSM-leg til næste niveau. Fremstillet af kraftigt læder sikrer denne strækker både holdbarhed og komfort. De justerbare knapper gør det nemt at tilpasse pasformen omkring pungen, mens de stærke kæder giver dig mulighed for at påsætte lodder eller andet legetøj for ekstra vægt og spænding.

Hvornår kan man bruge Ballstretcher Parachute?

Denne enhed kan bruges når som helst, du ønsker at udfordre din partner med ekstra intensitet. Perfekt til både private legesessioner og mere ekstreme BDSM-oplevelser, giver Ballstretcher Parachute dig mulighed for at udforske forskellige grader af strækning og vægttræk. Dens justerbare design gør den velegnet til både nybegyndere og erfarne brugere.

Hvorfor skal jeg have Ballstretcher Parachute?

Hvis du søger en metode til at holde din partners opmærksomhed fanget og deres sanser skærpet, er Ballstretcher Parachute et must-have. Dens robuste læder og sikre fastgørelsesmekanisme garanterer, at din partner ikke slipper fri, mens du nyder fuld kontrol. Ideel til dem, der værdsætter kvalitet og funktionalitet i deres BDSM-udstyr.

For at maksimere din oplevelse anbefaler vi at kombinere Ballstretcher Parachute med vores Håndledsmanchetter i Læder. Disse manchetter vil sikre, at din partner forbliver sikkert fastholdt, mens du udforsker nye niveauer af nydelse og dominans.

Produktspecifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materiale: Kraftigt læder
  • Funktioner: Justerbare knapper, stærke kæder til påsætning af lodder
  • Diameter (åbning): Ca. 3 cm når lukket
  • Højde: Ca. 5 cm
  • Tykkelse: 2 mm læder
  • Rengøring: Let at rengøre med vand og sæbe

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: