Håndjern / Manchetter

Udforsk Verdenen af Begrænsning og Dominans.

Vores  er dedikeret til at tilbyde dig et udvalg af produkter, der kan tilføje en ekstra dimension af sensuel begrænsning og dominans til dine BDSM-lege. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil vores manchetter give dig mulighed for at udforske og eksperimentere med nye former for intimitet og spænding.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg, herunder håndledsmanchetter, ankelmanchetter og kombinationsmanchetter. Vi tilbyder forskellige materialer som læder, nylon, metal og mere, så du kan finde dem  der passer til dine præferencer og ønsker.

Aktive filtre

Håndleds manchetter


279,20 kr.

Håndledsmanchetter

i blødt ruskind. Meget ideel til første gangs BDSM/ bondage eventyr, som ønsker at udforske BDSM verdenen. Her er der tale om bløde manchetter, hvilket gør at de er behagelige at pådrage sig på kroppen. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske, eller vort andet SM-udstyr. 

Plys Håndjern


103,20 kr.

Disse pels / plys håndjern

 er et must-have til soveværelset. De er bløde og behagelige - men alligevel stærke nok til at begrænse, hvilket gør dem til det perfekte erotiske tilbehør.

Dobbelt Karabinhage


39,20 kr.

Dobbelt Karabinhage

 til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske og andet sexlegetøj!

Grey Box - 50 Shades of...


279,20 kr.

Grey Box - 50 Shades of Grey Boksen

Pakken indeholder:

1 x Bondage tørklæde (til bindelege).

1 x Håndjern.

1 x Minipisk.

1 x Kæde til brystvorterne (unisex).

1 x Vibrator med batterier.

1 x Analplug.

1 x Penishylster.

1 x Secura dark desire kondomer (3 stk).

1 x Supergleiter glidecreme.

1 x Vokslys.

Ankel manchetter


503,20 kr.

Polstrede læder ankelmanchetter, med pynt af nitter.
6,5 cm bredde med D-ringe og medfølgende dobbelt karabinhage.

Kan bruges både af ham og hende, da de har 11 huller at justere omkredsen med. 

Polstrede manchetter


479,20 kr.

Bondage manchetter

Super lækkere læder Manchetter med spænde, nitter og D-ring i nikkel fri metal på bagsiden er det polstret med blødt skind. de har en rigtig god pasform der gør at de er nemme at spænde til så man ikke kan komme ud af dem og samtiden bevarer blodcirkulationen.
Her har man manchetter til mange år 

Professional Handcuffs 7 cm...


559,20 kr.

Flotte store polstrede læder manchetter - 7 cm brede. Med D ringe og dobbelt karabinhage.

Passer til både ham og hende. Vi har ankel manchetter og halsbånd som passer til.

Stål D - Håndjern


199,20 kr.

Stål D - Håndjern med hængelås og to nøgler.

Kan bruges til frækt roleplay -  f.eks betjent/tyv eller forhørsofficer/civil

Polstrede manchetter kiotos -60,00 kr.

Polstrede manchetter kiotos


387,20 kr.
447,20 kr.

Polstrede håndledsmanchetter  i 6,5 cm bredde.

De kan bruges både af en mand og af en kvinde, da de har 8 huller at justere med.

Sort/Rød læder manchetter


239,20 kr.

Lækre manchetter i sort og rød med D ringe til karabin eller tov.
Se også det matchende halsbånd samt ankel manchetter.

Anklecuffs 6,5 cm - Black


503,20 kr.

Giv dit sexliv et ekstra boost med disse spændende Kiotos ankelmanchetter. De er rå med masser af nitter og fremstillet af solid læder. Disse ankelmanchetter er absolut et aktiv til din samling. Der findes matchende manchetter til håndled og et halsbånd.

Sort/Rød læder ankel...


263,20 kr.

Ankel manchetter

i sort/rødt læder. De er fine og feminine med en D-ring så de let kan fastgøres. en smal manchet uden en helt masse polstring og kan spændes rigtig langt ind sådan de kan bruges af de fleste også dem der har en lille fod og ankel 

Se også det matchende halsbånd samt håndleds manchetter.

Professional Anklecuffs 7 cm - Black -70,00 kr.

Professional Anklecuffs 7...


545,20 kr.
615,20 kr.

Super lækre manchetter 

Bløde og lækre kvalitets ankel manchetter på hele 7 cm i breden. De er i læder og med en kraftig polstring. Desuden har de masser af nitter og en stor D-ring, så de let kan kombineres med en kæde eller andet legetøj. super fede manchetter der også kan fåes til hænder og der er også et hasbånd der passer til 

Deluxe Silikone manchetter


319,20 kr.

Sorte silikone manchetter til håndled. De er 5,5 cm brede og kan justeres, så de altid sidder perfekt. Manchetterne er super bløde og der sidder en praktisk kæde imellem dem.

Deluxe Ankel manchetter i...


343,20 kr.

Silkebløde silikone manchetter

til ankler i kraftig og blød kvalitet. Fuldfør sættet med håndleds manchetter og et halsbånd med tilhørende kæde. Det hele kan købes her på shoppen.

Silikone manchetter


239,20 kr.

Manchetter til håndled

som er 4,0 cm brede. De kan justeres med spænder. De er bløde og lækre at have på.

Tvangsorgasme bælte


591,20 kr.

Tvangsorgasme bælte

Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. 
Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

Manchetter 5 cm bred


239,20 kr.

Sorte manchetter 5 cm

Super lækre manchetter til den feminine kvinde. De er 28 cm lange og kan spændes ind sådan at selv den mindste hånd ikke kan slippe ud af dem. 
Manchetter er meget bedre end håndjern og er tit en del af den underkastets uniform og en god måde at træde ind i rollen på.

Bondage Sæt - BDSM Fantasy Kit


319,20 kr.

BDSM starter sæt 

Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM.

Find ud af om det er noget I tænder på!!!
Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

Strips håndjern


39,20 kr.

Strips nemme at bruge og sætte på og kan åbnes igen så de kan bruges mere en gang. 

Manchet hansker


239,20 kr.

Vil du tage dine manchetter et skridt videre, så var det måske noget med disse, som også er en handske. Dette gør at de ydelser der kan blive krævet, som f.eks. at servicere bliver endnu sværere for bunden, dette kan være til stor glæde for både bunden og toppen. De har også en D-ring, så der er stadig muligheder for at spænde fast.

Wooden Humbler with Wrist...

519,20 kr.

Humbler i træ med håndjern

og plads til til kunne spænde den fast omkring pungen samtidig. Den indvendige diameter i håndjernene er 7 cm, mens hullet til pungen er 2,5X5 cm. Alt dette kan være med til at skabe den rette stemning for både toppen og bunden.

Leather Ankle Restraints...


319,20 kr.

Dejlige ankel manchetter i læder med rem som går ned under foden, så du er sikker på at de ikke gider op af benet under leg. De er også udstyret med en kraftig O-ring til at spænde din partner fast, så de f.eks. ligger stille og ikke kan stikke af.

Full Sleeve Armbinder Strict

479,20 kr.

Vil du holde lidt på din partner kunne dette harness til armene være et godt bud. Det gør det muligt at binde armene på ryggen, hvilket besværliggør bevægelserne. Og vil du være sikker på din partner ikke stikker af, så er der en D-ring i bunden, som gør det muligt at binde din partner fast på et ønsket sted, og så er det kun fantasien der sætter grænser.

Zado Garter Belt


1.039,20 kr.

Lækkert læder bælte med muligheder for at spænde hænderne fast på hofterne, hvilket kan være med til at begrænse din bunds bevægelighed. Der følger fine manchetter med til hænder og lår, så her er alt du skal bruge for at få noget godt ud af bæltet sammen med din bund. 

Strict Arm Binder


479,20 kr.

Vil du binde din bunds arme på ryggen, så kan denne hjælpe dig med dette. Samt hvis det vil være med til at give en flot holdning med brystet fremme og ryggen rank. Hermed kan du også få kontrol over din bund, og sætte den rette stemning inden legen for alvor går i gang.

Strict Bed Restraint Kit

559,20 kr.

Har du ikke en seng der giver mulighed for at spænde din partner fast, så skal du have dette sæt, som gør at du kan spænde din partner fast til en hvilket som helst seng. Der medfølger gode manchetter med polstring, så man ikke får alt for ømme håndled og ankel efter en hel aften med leg.

Bondage og fiksering er super spændende det kan også gøres med Manchetter

Strict Frog-Tie restraints


559,20 kr.

Bondage sæt med flere muligheder, da det både kan spænde lår og håndled sammen, samt lår og underben kan spændes sammen, så din bund kan blive holdt i en knælende stilling uden mulighed for at strække benene ud. Lavet så de passer de fleste, da de er justerbare. 

Der er meget mere Bondage her eller hvis det er manchetter så kig her

Manchetter med halsbånd


519,20 kr.

Halsbånd og manchetter 

Manshetter og halsbånd i lækkert læder, med indfattede kanter.

Manshetterne kan fastgøren til halsbåndet med karabinhager.

Find flere Manchetter her

Leather Hand / Foot Suspension Cuffs
  • Fjernlager

Leather Hand / Foot...


1.359,20 kr.

Ophæng manchetter til hænder og fødder 

super lækkere manchetter der er lavet til at kunne lige det de siger de kan, de er lavet på en sådan måde at man slet ikke er udsikker på om de kan holde uanset hvem man har tænkt sig at hænge op i dem.
Og på samme tid er de dejlige bløde at have på så de ikke sidder og gnaver et sted så fokus flyttes 

Hog-Tie Restraint System...


479,20 kr.

Armbinder og Hog-tie

Bondage er super spændende og ikke mindst armbinder og svinebindinger eller hog-tie. dette system gør at du nemmere kan kommer frem til det hele rigtige.
Sådan du kan få den virkning ud af det du gerne vil ha. 
at ligge hog-tiet på en seng og ikke kunne gøre noget er da lidt ydmygende. og man mister kontrollen.

Frog-Tie Restraint Bondage...


639,20 kr.

Frog-Tie Restraint Bondage Harness with Locks

Manchetter der gør hænder og fødder fast til lårene og kan låses med de med følgende hængelåse.. 

Bondage Slave Shackle Set


559,20 kr.

Slave Bondage Shackle Set

Manchetter og halsbånd forbundet med en rigtig fin kæde. et lækkert sæt man vil kunne ha i mange år.

Ben spreder, Spreaderbar...


719,20 kr.

benSpreader bar eller en ben spreder 

denne udgave er lavet til at holde bunden i nogle bestemt positioner hvor man bliver udstillet på smukkeste vis. Manchetterne giver en sikker og behagelig fiksering.
 

Strict -Bondage Set...

591,20 kr.

Strict - Bondage Sæt 10-delt Luksus er en fantastisk tilføjelse til dine erotiske eventyr. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, indeholder dette sæt en række smukke genstande, der er fremstillet af kvalitets vegansk læder og nikkelfrit metal.

Collar with Cuffs Restraint...


359,20 kr.

Komplet BDSM Sæt til Magtudveksling i Bondage

Opdag spændingen ved sensuel fiksering og dominans med Collar with Cuffs Restraint Set - Black. Dette elegante bondage sæt vil berige jeres erotiske lege og give jer en dybere forbindelse i jeres intime stunder.

Passer til halsstørrelse mellem 35 og 45 cm

Leather Handcuffs Red - 6,5 cm


455,20 kr.

Manchetter i en lækker kvalitet

Lækkert polstret læder cuffs med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Super flot i farve mixet rød og sort. 

designet findes også i halsbånd og manchetter giver en komfortabel og sensuel oplevelse. Oplev kvaliteten af ægte læder og den spændende verden af intimt forførelse og dominans.

Steel Toe Cuffs


279,20 kr.

Stål tå manchetter

Cuffs for de mere avancerede BDSM udøvere. Prøv dette helt unikke fikseringsværktøj. For endnu mindre bevægelses område. Disse tå-manchetter kan se små ud, men de gør deres arbejde yderst effektivt. Lad den underdanige mærke det kolde metal på tærene og mærke vægten fra kæden, velvidende at deres ejer nu har kontrollen.

Leather Handcuffs Red - 5 cm


239,20 kr.

Manchetter til den feminine 

Lækkert polstret læder manchetter med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Super flot i farve mixet rød og sort.

designet findes også i ankelcuffs og halsbånd på siden. 

Closed Handcuff Stainless...


759,20 kr.

Stålmanchetter med Stål Handske

Maximale størrelse på vristen er 6.5 cm bredde. Den indvendige plads i globen rummer en knyttet hånd med maximale mål på 13 cm længde og brede. så er det slut med at bruge hænderne.

Single Handcuff & Thumb Lock


175,20 kr.

Ultimativ Kontrol og Fiksering

Denne unikke handcuff sættes over begge håndled på samme tid, den medfølgende strop monteres til fastlåsning og derefter fikseres tommelfingrene så dine hænder bliver ubrugelig og din partner har kontrollen. 

BDSM og bondage

Her finder du enhver tænkelig måde at fiksere din partner på. Her er alt fra bløde manchetter til forspil til de lidt mere trælse håndjern.

Er I lige begyndt på frække bindelege er vores udvalg af velcro-lukkede. et godt sted at kigge. Selv øvede bondage -Folk kan få glæde af disse produkter. Det samme gælder vores sæt, der har seler til at spænde på sengen, over døren eller et tredje sted.

Vi har en masse forskellige slags lædermanchetter, så der er noget for enhver smag. For jer der helst ikke vil have blå mærker eller rifter med på arbejde dagen efter, har vi ekstra polstrede også. For nybegyndere har vi nogle af kunststof, der lukkes med velcro, så man er sikker på at sikkerheden er i top og at alting er nemt at gå til.

Vi har både den velkendte politi-variant, og de klassiske med plys

Find dem her

De kan bruges på samme måde ligesom håndjern, men de kan også bruges på andre måder, hvilket giver endnu flere muligheder. De er en form for justerbare remme, der er sat sammen med en kæde og karabinhager. Selve remmene kan sættes så stramt som I ønsker, og kan derfor give en mere fast fornemmelse.

Kæden imellem de to remme, der skal rundt om håndleddene kan tages af, og man behøver derfor ikke tage alt af, som man gør ved håndjern, hvis man skal løsnes fra f.eks. sengegavlen. Der findes også ankelmanchetter. De fungerer på samme måde som dem til håndleddene. De kan sidde stramt rundt om anklen og kan let justeres.

Vi har på sadistenstoolbox mange forskellige udgaver og har derfor også lige et sæt til dig/jer. Alle vores bondage produkter er nemme at benytte og nemme og fastspænde. Du kan selvfølgelig også selv vælge hvilket materiale de skal være i. Vi har både læder, neopren, nylon og metal udgaven, så bare rolig kære kunde. Vi har det hele på lager og det er bare med at komme i gang med at få det bestilt hjem.

Se meget mere BDSM udstyr i vores SM shop

Hvordan kommer vi i gang med bondage.

Hvis I kaster jer ud i fetish leg og bondage leg så er det vigtigt at I har talt om legen først og hvordan det skal fungere. Det er vigtigt at man er på samme side i forhold til hvem der bliver bundet og fastspændt og hvem der er den styrende og dominerende part. Bondage lege kan føles helt fantastisk, men det er vigtigt at man har grundreglerne på plads inden man går i gang. Især når man bruger manchetter til at binde og fastspænde hinanden. Man kan selvfølgelig også altid bruge stål håndjern til det, men så skal man i hvert fald huske at gemme nøglen et sikkert sted.

Med disse produkter bliver det en smal sag for den ene part at tage styringen i soveværelset. Spænder du din partner fast til eksempelvis sengegærdet, har vedkommende ganske enkelt ikke andre muligheder end blot at adlyde dine ordrer. Det er frækt for begge parter, så hvis ikke I allerede har eksperimenteret med fiksering, er det blot om at komme i gang.

Intimitet og Kontrol i Legen

De kan være det afgørende elementer inden for BDSM-leg og kan tilføje en dyb følelse af intimitet og kontrol til jeres erotiske eventyr. Denne kategori beskrivelse udforsker, hvordan de kan berige jeres forhold og tilføre nye dimensioner til jeres leg.

Udforsk Verden med fiksering. 

Til mere end blot fysiske begrænsninger; de åbner op for psykologiske og følelsesmæssige reaktioner. Når en person bærer disse ting, kan de opleve en følelse af sårbarhed, overgivelse og intimitet. Dette skaber en dyb forbindelse mellem de involverede parter.

Forskellige Typer.

Der findes en bred vifte  til rådighed, hver med deres egne unikke træk og anvendelsesmuligheder:

  • Polstrede : Disse er behagelige at bære og kan binde hænderne sammen uden at efterlade mærker eller tryk.
  • Læder : Skaber en mere rå og dominerende æstetik og er velegnede til både begyndere og erfarne brugere.
  • Metal : Den klassiske form for politi udgave, der er perfekte til at give en følelse af fuldstændig kontrol og underkastelse.
  • Silikone: Disse er bløde, komfortable og lette at rengøre, hvilket gør dem velegnede til dem, der er nye inden for BDSM.

Skab Intimitet og Spænding 

Når I bruger fiksering, åbner I op for muligheden for at udforske intimitet, kontrol og spænding i jeres forhold. Her er nogle tips til at berige jeres leg med disse redskaber:

  • Kommunikation og Samtykke: Som med enhver form for BDSM-leg er kommunikation og samtykke afgørende. Vær åbne om jeres grænser, ønsker og komfortniveau.

  • Variation i Brug: de kan bruges på forskellige måder. Overvej at binde hænderne sammen, fastgøre dem til sengegavlen eller udforske forskellige positioner for at skabe variation i legen.

  • Intimitet og Tillid: Brugen af dem kan styrke intimiteten og tilliden mellem jer som par. Når den ene part overgiver sig til den anden, skabes der en dyb forbindelse.

Konklusion: Intimitet og Kontrol 

 tilføjer en unik dimension af intimitet, kontrol og spænding til jeres erotiske leg. Uanset om I er erfarne inden for BDSM eller nybegyndere, kan brugen af disse redskaber åbne op for nye måder at udforske jeres forhold på. Ved at skabe en dyb forbindelse mellem parterne kan legen med disse produkter skabe uforglemmelige og intense oplevelser.

Hvad er håndjern/manchetter, og hvordan kan de pifte mine oplevelser op?
   

Håndjern og manchetter er banebrydende redskaber, der ofte bruges i BDSM lege. De giver mulighed for at udforske aspekter som kontrol og underkastelse på en sikker og samtykkende måde. Ved at integrere disse elementer i dine oplevelser, kan du åbne døre til nye niveauer af intimitet og gensidig tillid.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber håndjern/manchetter?
   

Når du køber håndjern eller manchetter, er det vigtigt at overveje komfort og sikkerhed. Sørg for, at de er justerbare og passer godt, så de ikke forårsager ubehag eller skade. Kvalitetsmaterialer og solid konstruktion er også nøgleelementer for at sikre holdbarhed og langvarig brug.

 Hvordan vedligeholder jeg mine håndjern/manchetter?
   

Fantastisk spørgsmål, du visionære eventyrer! For at holde dine håndjern/manchetter i top stand, skal du rengøre dem grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare dem på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på dine håndjern/manchetter, er du klar til mange fremtidige eventyr.