Electrosex

ELECTRO SEX: Udforsk Den Elektriske Verden af Sensuel Stimulation

Vores ELECTRO SEX-kategori er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for elektrisk stimulering og udforske den spændende verden af sensuel elektronisk leg. ELECTRO SEX er en form for seksuel stimulation, hvor elektriske impulser anvendes til at skabe intense og unikke fornemmelser i kroppen.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af ELECTRO SEX-produkter, herunder elektrodelektroder, stimulatorer og tilbehør. Disse produkter giver dig mulighed for at udforske forskellige former for elektrisk stimulering, fra mild til intens, og tilpasser sig dine præferencer og ønsker.

Aktive filtre

ELECTRO POWER TRIPPER HUMAN...


423,20 kr.

Power tripper - frækt tilbehør til ELECTROSEX NEONWAND, som du kan købe her>>

Den gør at din krop bliver strømførende - din tunge, dine hænder - hele din krop.

ELECTROSEX NEONWAND 220...


1.119,20 kr.

Gnist i dit sexliv med denne fantastiske nye violetstang - endelig en neonwand som er overkommelig i pris  og let at bruge !

NeonWand Kit indeholder:

  • Elektrode og fastgørelsesstik (maskinen)
  • 4 glaselektrode rør :  En elektrodekam, et svamperør, en 90º sonde og et tunge rør
Electro Sex Powerbox starter set
  • Fjernlager

Electro Sex Powerbox...

559,20 kr.

Meningen med electro sex er at skabe ukontrollable muskel sammentrækninger ved hjælp af elektriske stød.

Elektrochokket rammer en nerve og det giver sammentrækninger af en eller flere muskler tæt på nerven.

Jo stærkere stimulans - desto større sammentrækninger.

RIMBA ELECTRO SOUND /...

423,20 kr.

Dyb Elektrisk Stimulation med 185 mm Dilator

RIMBA ELECTRO SOUND / DILATOR (185 MM) er et avanceret sexlegetøj, der er velegnet til erfarne brugere inden for elektrostimulering. Udforsk de intense fornemmelser og pirrende stimulering, som denne dilator kan tilbyde, og lad dig forføre af den unikke oplevelse af elektrisk stimulering og penetration.

Pinwheel Sæt med 4 hoveder...


399,20 kr.

Pinwheel

er et "Must Have" til sanseleg og BDSM. Trykket varieres så det giver kuldegysninger eller let smerte. Den bruges til at drille, pirre og forkæle din partner. Følelsen bliver forstærket hvis I bruger blindfold og evt. fastspænding.

NEONWAND ELECTRO WHIP


391,20 kr.

spændende lille pisk med stor virkning når gnisterne flyver. strøm og pisk forbundet med hinanden er fantastisk 

My Stim Pure Vibes


599,20 kr.

My -Stim Pure Vibes er en tens enhed. men lavet til BDSM. den har ikke den samme skærende smerte som tens enheder kan havde 

Tension Lover MyStim Tens Unit


839,20 kr.

Vil du sætte lidt fut i din bund, så kan det noget rigtig frækt at lege med strøm. Denne model har flere forskellige intensiteter, manuel betjening og forudindstillede programmer, så der er gode chancer for at der er noget der kan gøre noget godt for din bund.  

Rimba ELECTRO POWERBOX SET...

655,20 kr.

En tens enhed med 7 forskellige programmer, hvor hver enkelt program har 16 forskellige intensiteter, hvilket giver rigtig mange forskellige muligheder. Så hvis du godt kan lide strøm var dette måske en mulighed for at udforske det mere.

E-STIM REMOTE SYSTEM

1.439,20 kr.

E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.
at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinanden
og så kan man stå på afstand og reguler styrken 
Husk der er evigheds garanti 

Se mere E-Stim her

E-Stim STERILE LUBE SACHETS...

24,00 kr.

Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE...

63,20 kr.

Den helt rigtige måde at få strømmen til at løbe frit, Vores E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL er din billet til en verden af elektrisk nydelse. Denne gel er specielt designet til elektroplay, hvilket gør den til et must i enhver innovativ soveværelsesoplevelse.

ELECTROPEBBLE XPE E-Stim
  • Fjernlager

ELECTROPEBBLE XPE E-Stim

1.583,20 kr.

Denne pakke indeholder ElectroPebble® og giver dig alt, hvad du får med ElectroPebble® og MERE.
E-STIM tilføjet et par Conductive Rubber Loops til CBT og et Medium Electro Eggs til enten vaginal eller anal brug, hvilket gør dette til en stor værdibonuspakke for de fyre, der bare er grådige og vil have masser af muligheder, eller par der ønsker at dele fornemmelserne.

2MM CONDUCTIVE RUBBER LOOPS...

199,20 kr.

Tag din e-stim til nye højder med disse to sorte gummi løkker på 2 mm. Disse løkker kan give dig nye muligheder med din e-stim, de kan f.eks. sættes på penis, for at sætte lidt ekstra fut i manden. 

E-Stim MEDIUM ELECTRO EGG

559,20 kr.

Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

E-Stim Small Electro Egg

495,20 kr.

Var det noget med et nyt tilbehør til jeres e-stim, så kunne dette måske være noget. Et lille sødt æg til jeres e-stim, som måler 30 mm i diameter og har en længde på 41 mm, hvilket gør at det kunne være et godt sted at begynde, for derefter at rykke videre til vores Medium electro æg. 

E-Stim Small Flo

559,20 kr.

Dette tilbehør til e-stim kan både stimulere udvendigt og indvendigt på samme tid, da strømmen bevæger sig gennem denne, hvilket kan give en god følelses indeni samtid med den også vil stimulere åbningen. Den måler i total længde 100mm med 70mm som indførbar, mens den har en diameter på mellem 25-50mm

Se meget mere Her

E-Stim ElectroPebble XPF
  • Fjernlager

E-Stim ElectroPebble XPF

1.583,20 kr.

E-stim 

Her er alt hvad du skal bruge for at komme igang med at lege med e-stim, men med denne lækre pakke medfølger også både gummiløkker, som f.eks. Kan bruge til penis, men der medfølger også et tilbehør som både kan bruge analt og vaginalt, hvorfor denne pakke giver rigtig gode muligheder for at komme igang, og så er det jo bare at tilføje andet lækkert tilbehør senere.se mere E-stim her

ELECTRO HELIX fra E-Stim

847,20 kr.

Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol.

find mere Her

E-Stim Vibrating Wand Massager

799,20 kr.

Kombineret Elektrisk Stimulation og Vibrationer

Uanset om du er nysgerrig på elektrisk stimulation eller erfarne i området, vil E-Stim Vibrating Wand Massager give dig en intens og spændende oplevelse. Oplev den unikke kombination af elektrisk smerte og vibrationer for en helt anderledes form for stimulering og nydelse.

RIMBA - ELECTRO...

423,20 kr.

Oplev Bi-Polar Elektrostimulering med 165 mm Dildo/Sound

RIMBA - ELECTRO DILDO/SOUND, BI-POLAR (165 MM) er et avanceret sexlegetøj, der tilbyder en unik og spændende oplevelse. Udforsk den elektriske stimulering, som denne dildo/sound kan tilbyde, og lad dig forføre af den intense og pirrende nydelse, der venter dig.

Rimba Electro Mini Buttplug...

319,20 kr.

Fyldig Anal Stimulation og Elektrisk Pirrende Følelse med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG

Med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG - BALLOON SHAPE (60 MM) kan du nyde både fyldig anal stimulation og den spændende verden af elektrostimulering. Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren entusiast, vil denne plug give dig en unik og intens oplevelse.

Electro Egg Large -E-Stim

615,20 kr.

E-stim Electro Egg er det perfekte legetøj hvis du vil have indvendig stimulation.  Dette elektro-æg har en pirrende spalte, som sender stimulerende strøm igennem dit indre. Forbind blot ægget til dit E-stim Systems elektro apparat, og lad den frække leg begynde.

ELECTRO PEBBLE E-Stim

847,20 kr.

ELECTRO PEBBLE E-Stim er et gennembrud inden for elektrosex. Den kombinerer nyskabende funktioner med brugervenlighed, hvilket gør den ideel til både begyndere og mere erfarne brugere. Med ELECTRO PEBBLE E-Stim kan du udforske en verden af fornøjelse, der er lige ved hånden.

Sevanda Nautilus Electro...


599,20 kr.

Uanset om du er en erfaren entusiast eller nybegynder inden for verdenen af chastity play, lover Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage en uforglemmelig rejse ind i nydelse og forventning. Løft dine intime øjeblikke og forkæl dig selv med den ultimative blanding af sofistikation og stimulation med denne enestående elektroniske chastity cage.

Electrosex åbner op for helt ny stimulering

Electro sexlegetøj stimulerer dig med strøm i stedet for vibrationer. De giver en dybere og mere intensiv stimulering end vibrerende sexlegetøj. Electro sexlegetøj kan anvendes alene eller sammen med partner. Strøm er super lækkert når man finder den udgave der passer en. Violet Magic wand er statisk EL. og blev opfundet i starten af 1900 talte kort efter man opfandt EL.

Elektrosex - leg med elektriske impulser

I mange år troede man at man kunne kurere mange sygdomme med EL og der for lavet man Violet wand og lavet alle mulige glas til den. Der står også en udgave i fleste fysik lokaler hvor mange har prøvet at den får håret til at stritte. Der fås flere udgaver af den som kan mere eller mindre.

Så er der det der hedder tense som er lavet til muskeltræning

Og så er der e-stim som også er tens men lavet til smerte leg og giver en anden følelse end de alm. tens enheder. Til disse enheder kan man få alt muligt tilbehør til både indvendig og udvendig.

E-stim er Tens der er lavet i en BDSM udgave, det vil sige at man har lavet den mere bruger venelig og smerten er ikke helt så nappenede/skærende. Og så findes der en masse tilbehør til denne type enhed.

E-stim er egentlig et mærke. Men E-stim er SÅ dominerende på markedet at mange kalder denne type for electroleg for E-stim, men der findes også MyStim og Rimba Electro. Begge er ganske udemærket mærker, men i en anden prisklasse. De er super gode til dig som lige vil finde ud af om electro leg er noget for dig.

Hvis du er bekymret for at denne form for sex skal gøre ondt og er meget smertefuldt, så kan du tage det helt med ro. Electro sex kan være alt fra en blid og behagelig summen i underlivet, som stimulere til orgasme, til en skærende smerte. Denne form for stimulans påvirker kroppen på en helt ny og spændende måde, som du ikke oplever gennem almindelig samleje. Der er ingen tvivl om at elektro sex er et besøg værd, som du nok ikke vil fortryde.

Se meget mere i vores SM shop

Brug ikke dit elektrosex legetøj

Du er gravid, har hjerteproblemer/har pacemaker. Lad også hellere være, hvis du er dehydreret, meget træt eller føler dig små-syg. Det først og fremmest vigtigst med sikkerhed, og det skal du altid overveje, når du leger med BDSM, ligesom det kan gøres med electro sex.

Hvad er Electrosex, og hvordan kan det berige min oplevelse?
   

Hey der, fremtidsorienterede eventyrer! Electrosex er en spændende form for leg, der bruger elektriske impulser til at stimulere nerveenderne. Det kan give en helt ny dimension af fornemmelser, der rækker fra lette kildrende strømme til mere intense pulseringer. Med Electrosex kan du udforske nye grænser og opleve nydelse på måder, du aldrig har forestillet dig!

 Er Electrosex sikkert at prøve?
   

Absolut! Men som med enhver ny oplevelse, er det vigtigt at tage sig tid til at lære og forstå, hvad det indebærer. Med Electrosex er sikkerhed og samtykke nøgleelementerne. Brug altid udstyret som instrueret, og kommuniker åbent med din partner om dine grænser og komfortniveau. Dit eventyr i Electrosex skal være lige så trygt, som det er spændende!

Hvordan vedligeholder jeg mit Electrosex udstyr?
   

Godt at du spørger! For at holde dit Electrosex-udstyr i topform, skal du rengøre det grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare dit udstyr på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på dit udstyr, er du klar til mange fremtidige eventyr. Klar til at tage springet ind i den elektrificerende verden af Electrosex? Vi er her for at guide dig!