Orgasmesættet

Orgasmesættet

Reference:

1.317,60 kr.

Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

Indgravering
Antal

Orgasmesættet består af

The Slap

Opvarmer pisken med bløde skind snerter der gør at man kan bygge smerten op uden at modtageren giver op. jeg ville varmer op i ca 10 min eller til huden bliver varm, ud over at kunne varme op er det også den jeg ville bruge til nogle af de ting hvor man skal være presis. Så som balle løft eller skille ballerne af. det er svært at lave noget på maven hvor der kommer kraft på, så der bruger jeg også en opvarmer til at slå rundt om kroppen. der viker rigtig godt i hovedet. eller man vil aflede opmærksomheden ved at slå på læggen., der er mange muligheder The Blow

Er noget tunger end The Slap og går der for noget dybere ned i musklen og er oplagt at bruge som piske nr. 2 med denne kan du begynde at arbejde med musklen, jeg ville starte med slag hvor man bare trykker på musklen og efter noget tid vil jeg lave slag der både trækker og trykker og gerne fra forskældige vinkler. 
Dette er rejsen ind i de tunge piskes verden. der er noget mere skind i denne flogger en d i en opvarmer og der for vil sådan en som denne typisk være næste skridt. så hvorfor bruger man ikke denne som opvarmer. der er fordi den rammer over er større område og jo mere man skal varme op på en gang jo længer tid tager det. 
Men denne er god til de dybere slag og flytter noget muskel. den får gang i produktionen af Endorfiner.

The Fist

Orgasme pisken til de helt tunge slag Se beskrivelsen og vores intro film HER

Som du kan se i videoen så er her taler om en tung pisk med mange muligheder og hvor man kan udvikle sig game, den er også super på ryggen og her man faktisk påvirke åndedrattet. The fist er n flogger man bliver ved med at vende tilbage til. jeg har selv den første jeg lavede i 2013 og bruge den tit 

Her får du den velkendte orgasmepisk (The Fist), sammensat med en god opvarmer (The Slap) og en pisk med kileformede snerter ( The Blow). 

Et godt sæt, som du når ret langt med.

De har alle tre samme håndtag, som er ca 20 cm - samlet længde på hver pisk er ca. 50 cm.

Se andre af vore piske sæt Her

Specifikke referencer

5 andre varer i den samme kategori: