The Fist en fantastisk tung Pisk, læder piske, fra din Sm shop

The Fist/ Orgasme flogger pisken

Reference:

479,20 kr.

Orgasme pisken

Med den rette viden og teknik kan man med ca. 10 slag slå en kvinde til orgasme.

Den er en 50 cm. lang flogger, der har et 20 cm. langt  gummibelagt håndtag. Snerterne er 30 cm. lange og de er skåret af kraftig møbelskind, snerterne er skåret som kiler, hvilket giver enderne en god tyngde.
Pisken er håndlavet og i Dansk høj kvalitet. Benyt den sammen med vores andre sexlegetøj!

Made by Lei

Indgravering
Antal

Denne pisk er fantastisk til at give en god endefuld til både mænd og kvinder. Både pisk som smæk med fokus på lyst og glæde men kan også bruges som straf. At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket.

Se vores video omkring hvordan man bruger denne pisk:


Gode råd til brugen af The Fist:

Længden gør pisken super let at bruge og dermed kan man også komme ret tæt på modtageren og dermed bliver oplevelsen mere intim, hvilket fremhæver dette udstyr positivt.

Som opvarmnings slag med denne pisk, skal du ramme med så stor en del af snerternes længde på det område du vil varme op.

Hvis man vil opnå virkningen som navnet ligger op til, skal man kun ramme med de yderste 5-7 cm. af snerterne.

Ønskes et rigtigt tungt slag, skal man ramme med hele snertfladen og her kan man med fordel stille sig på siden af det man vil ramme.

Pisken er også rigtig god på ryggen og kan med et tungt slag, slå lidt luft ud af lungerne. 

Her kan du se hvordan man pisker en kvinde til orgasme.Alle vores piske er håndlavede kvalitets piske, lavet på eget værksted i DanmarkTung flogger The Fist

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte sex pisk til dig.

En af vores kunder beskriver The Fist således:

Størrelsen gør pisken nem at styre, den er præcis og super god til opvarmning når der dyrkes SM. Går primært  dybt i musklen.

Hvad jeg virkeligt godt kan lide ved denne pisk er, at jeg efter opvarmning kan slå for fuld kraft med den, uden at sende modtageren i gulvet. Så ondt gør den nemlig ikke. Jeg er mere bekymret for at sende modtageren gennem væggen, for pisken rykker kroppen. Modtager må presse imod væggen med hænderne, for ikke at kroppen skal rykke sig.

Kvaliteten er lækker, læderet kan suge meget fedt og pisken kan derved gøres tungere.

En fantastisk flogger, og virkeligt et fund for pengene. 


Sextest har anmeldt The fist

Vi har været så heldige, at Sextest har skrevet en anmeldelse af denne pisk.


Klik her, for at læse anmeldelsen.


Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

Andre tunge piske Her


Dan Lei anbefalerDan Lei


Den pisk vi har lavet og solgt flest af, hvis ikke du har sådan en så er du gået glip af noget ret fantastisk.
Den kan give kvinder orgasmer ved at slå dem på numsen, når man har øvet sig lidt i det kan man gøre det inden for 10 slag. den er super god til at lave balle løft. den er rigtig god på ryggen, og kan nemt slå luften ud af lungerne. og den er blød i skindet så man behøver ikke være bange for man laver skaden på ryggen.

den er ikke super god som opvarmen fordi den åbner sig når man slår med den og det gør at man varmer et stort område op fra starten og det gør at opvarmeningen tager længer tid. 
Skal jeg slå rigtig dybt med dan stiller jeg mig helt om på siden af modtagerne og slår i gennem målet. eller gennembryder om du vil. det gør at smerten kommer længer ned i smuklen. 

Produktinformation

Farve
Sort
Længde
60cm

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: