Dragon Tail Whip Pisk Flogger singletail

Dragon Tail Whip -120CM

Reference:

399,20 kr.

Stor virkning på kort tid 

The Dragon Tail Whip - hvis man gerne vil starte med at bruge en singeltail, er det her en godt sted at starte. Den er ret nem at komme i gang med, og den laver ikke hul på modtageren. Når det er sagt vil jeg så også sige, at der nu er stor kraft i den.

Made by Lei

Antal

Overflade smerte, nem at bruge. 

Uh.. den er ny og spændende med mange muligheder, som man ikke har med en flogger/Pisk. Det betyder, at man skal arbejde på en noget anden måde, end man vil gøre med en flogger/pisk

Den er ret nem at gå til, og man får ret hurtigt en god fornemmelse af, hvad og hvordan. Derfor er denne pisk et rigtig godt sted at starte, hvis man vil udforske brugen af singeltails.
Sidst men ikke mindst så er den også nem for modtageren at lære at modtage, hvorimod en singlepisk eller tilsvarende kan være noget hård ved huden.

Data:

20 cm. håndtag og en lædersnert på ca. 100 cm. Snerten er af kraftigt sammenrullet læder som spidser til i enden. Det gør, at den har noget stivhed ved håndtaget og bliver blødere jo længere man kommer imod enden.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

 Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte 

 

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: