The Fist Large, stor og tung læder Pisk. En rigtig god to håndspisk rigtig godt Sm udstyr

The Fist, Large

Reference:

599,20 kr.

The Fist Large

Her er den største og tungeste pisk vi laver. Modellen er absolut ikke for novicer. Lædersnerterne er i kraftigt læder og giver slaget stor tyngde. Dette er en pisk der udelukkende bliver produceret hos Sadistenstoolbox.dk og da vi kun laver ganske få, er det den perfekte læderpisk til Sadister med sans for kvalitet og luksus.

Leveres uden kugle i enden.

Made by Lei

Antal

Den tunge flogger 

Denne pisk er fantastisk til at give en god endefuld til både mænd og kvinder. Både pisk som smæk med fokus på lyst og glæde men kan også bruges som straf. At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket. Denne pisk er ikke for begynderen.

The Fist Large. Pisken er 75 cm. lang hvoraf de 25 er håndtag, som er gummi belagt for et bedre greb. De ca. 25 snerter af meget tykt skind er skåret som kiler, og de er 4 cm. på det bredeste sted og det giver stor tyngde i slaget.

Så det her er ikke en begynder pisk.

Se vores video omkring hvordan man bruger denne pisk:

Gode råd til brug af The Fist Large:

Længden på pisken gør at den bør bruges af en mere erfaren Sadist. Den kræver desuden god plads der hvor seancen foregår, ellers ryger der nok noget på gulvet når "Vildmanden" kommer op i dig. Denne pisk er fantastisk at bruge på en god varm numse. Efter nogle få slag vil du kunne gå over til tohåndsslag. Både du og din slave vil elske denne tunge pisk som går dybt i musklen.

Der vil kun blive lavet ganske få af denne pisk. 

Vidste du:

Køb pisk i dag og pisk i morgen - så betaler du kun for SM legetøjet. Mere SM, mindre pjat!

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Andre tunge piske Her

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: