Silicone Ball Gag

Ballgag Silicone

Reference:

189,00 kr.

Ballgag Silicone 

En super lækker ballgag hvor alt er lavet i silikone så det er nemt at gøre rent efter brug. den glatte silkebløde overflade gør også at den ikke er så nemt at skubbe ud af munden.
De silikone stropper ballen sidder fast med er heller ikke så hård ved mundvigen som en læder strop kan være, så den vil være nemmere at ha i munden i længer tid 

Antal

Hvorfor skal jeg vælge Kiotos Ballgag Silicone?

Kiotos Ballgag Silicone er et fremragende valg, fordi den er lavet af høj kvalitet silikone, som er både fleksibel og silkeblød. Den justerbare rem gør det muligt at tilpasse omkredsen til en omkreds mellem 37 cm og 54 cm, hvilket sikrer en behagelig pasform for enhver bruger. Denne ballgag er designet til at være komfortabel og sikker, samtidig med at den giver en intens oplevelse.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Kiotos Ballgag Silicone?

For at komme i gang med at bruge Kiotos Ballgag Silicone, skal du først justere remmen, så den passer komfortabelt omkring dit hoved. Sørg for, at bolden med en diameter på 45 mm sidder godt i munden uden at være for stram. Efter hver brug er det vigtigt at rengøre ball gaggen grundigt med vand og evt. lidt intimsæbe.

Hvad er fordelene ved Kiotos Ballgag Silicone?

Fordelene ved Kiotos Ballgag Silicone inkluderer dens høje fleksibilitet og behagelige silikone-materiale, som sikrer en komfortabel og sikker oplevelse. Den justerbare rem gør det nemt at finde den perfekte pasform, og bolden passer godt i munden takket være dens gennemtænkte design. Dette produkt er ideelt for dem, der ønsker at udforske nye niveauer af nydelse og kontrol.

Specifikationsliste:

  • Kvalitet: Høj kvalitet silikone
  • Diameter: Bold 45 mm
  • Længde: Justerbar omkreds fra 37 cm til 54 cm
  • Farve: Sort
  • Vægt: 115 g

Med Kiotos Ballgag Silicone kan du opleve en tryg og tilfredsstillende BDSM-leg med maksimal komfort og stilfuldt design.

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: