Dobbelt Karabinhage, Bondage, fiksering god SM udstyr

Dobbelt Karabinhage

Reference:

39,20 kr.

Dobbelt Karabinhage

 til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske og andet sexlegetøj!

Antal

Karabinhage BDSM er et uundværlig produkt hos en aktiv SM´er

En karabinhage og særligt en dobbelt karabinhage er i den seksuelle forstand, beregnet til bondage sexlege. Når en BDSM leg udøves i forbindelse med fiksering, er det uundgåeligt, ikke at have brug for en karabinhage - og udover den billige pris er vores karabinhage både slidstærk, kraftig og lever op til forventningerne uanset hvad de måtte være.

En karabinhage kan i seksuelt brug blandet andet benyttes i forbindelse med bondage reb, lænker, manchetter, fastspænding af partner til seng eller fiksering af kun hænder.
Og kun din fantasi, sætter grænserne for brug af dette lille redskab, da det indeholder et utal af brugsmuligheder.

Praktisk info:
Modsat mange karabinhager virker denne ikke løs i holdet og giver derfor følelsen af at man er fastspændt (hvilket man naturligvis også er).

At karabinhagen er dobbelt betyder, at den har to kroge og dermed er oplagt at benytte i forbindelse med reb såsom hamp reb eller jute reb.

Foruden at være ekstrem billig, er vores karabinhage af bedste kvalitet og yderst robust. Tøv derfor ikke med spørgsmålet om pris og kvalitet hænger sammen, for i dette tilfælde nej - vi går ikke på kompromis med vores kvalitet i hverken redskaber til brug af BDSM eller SM og ej heller sexlegetøjet i sig selv. Som alle andre produkter leveres vores dobbelt karabinhage i diskret indpakning.

Bestil i dag, få leveret i morgen.

Vidste du
At BDSM er den danske betegnelse, mens man i udlandet skelner imellem sadomasochisme, Dominans, Sadisme og masochisme.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: