Kædepisk

Producenter:

Lækker kædepisk med 16 kæder

Kæde pisken kan noget andet en de fleste forestiller sig, hjernen sige til en at det slår alt i stykker og rykker huden af. Og det er rigtig langt fra sandheden, Sandheden er at der lander rigtig tungt og man skal passe på med hvor på kroppen man slår med den.

599,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 59 VIP point. Din kurv total 59 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 59,00 DKK.


Yderligere information

Kæderne og hjernen

Synet af den vil få de fleste bunde til at tænke og for nogle vil tankerne løbe rigtig stærkt, så det er et godt sted at starte et mind fuck.

Der er mange måder at bruge den på, forestil dig kæderne glide hen over huden og rundt på kroppen og at du ikke kan se hvor den er på vej hen så du heletiden er nød til at mærke efter hvor på kroppen den er på vej hen.

Slaget 

Når den skal bruges til at slå med kan den være lidt svært at komme i gang med fordi man har en tilbøjlighed til at holde igen og gør man det kan man slet ikke styre den, den skal skal ha noget sving og lidt fart. ikke at man skal slå i gennem med den.

Til at starte, med vil jeg ikke give den mere fart når den rammer huden og så kan man bygge på der efter.

Se vores andre tunge piske her.