Leather Leash with Nipple Clamps

Snor i robust læder, med aftagelige & justerbare klemmer.
Leveres med justerbare brystklemmer.

499,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 49 VIP point. Din kurv total 49 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 49,00 DKK.


Yderligere information

Bryst Klemmer med Hundesnor: Din Nye Partner i BDSM

Bryst klemmer med hundesnor er et unikt og spændende tilbehør, der kan føje ekstra dybde til dine BDSM-oplevelser. Med sin robuste lædersnor og justerbare klemmer lover dette produkt en kombination af nydelse og kontrol, der vil tage din leg til det næste niveau.

Følelsen af Kontrol og Intens Nydelse

Disse bryst klemmer med hundesnor giver en intens fornemmelse, der kan forstærke din BDSM-leg. Klemmerne er justerbare, så du kan finde det perfekte pres, der passer til dig. Snoren, med sine karabinhager, giver en følelse af kontrol, der kan intensivere din oplevelse. Uanset om du er den dominerende eller den underkastede, vil denne hundesnor med bryst klemmer give dig en oplevelse, du aldrig glemmer.

Robust Læder og Justerbare Klemmer: Kvalitet Du Kan Stole På

Vores bryst klemmer med hundesnor er lavet af robust læder, der kan modstå selv de mest intense lege. Klemmerne er justerbare, så du kan finde det perfekte pres. Dette produkt er ikke kun spændende, men også pålideligt og holdbart.

Specifikationer:

  • Materiale: Robust læder
  • Længde: 60 cm
  • Ekstra: 2 justerbare bryst klemmer
  • Karabinhager for nem fastgørelse

Så hvis du er klar til at tage din BDSM-leg til det næste niveau, er vores bryst klemmer med hundesnor det perfekte valg for dig. Med sin robuste konstruktion og justerbare klemmer lover dette produkt en oplevelse, du aldrig vil glemme.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Leather Leash with Nipple Clamps

    Leather Leash with Nipple Clamps

    Snor i robust læder, med aftagelige & justerbare klemmer.
    Leveres med justerbare brystklemmer.

    Skriv din produktanmeldelse