Titty slapperen fræk lille paddle der kan bruges over hele kroppen med en god lyd fra din Sm shop

Skind Paddel -Titty Slapper

Reference:

183,20 kr.

Titty slapper Paddle

. Den har dobbeltlagt "snerter" på 25 cm. x 4,5 cm. i 3 mm. tykt skind, rigtig god til det mere intime. Fantastisk stykke legetøj, som bør være i alle SM hjemmene, da denne slapper giver kvinden en fantastisk oplevelse, ud over det sædvanlige lækker lille paddle 

Håndtag: 15cm
Længde: 40cm

Made by Lei

Antal

Titty slapper. paddel med god lyd

Som navnet antyder er det et redskab er den ene snert rigtig fin at bruge på de mere intime steder som netop bryster og i mellem bene. paddelen er bygget op om et stålhåndtag som ikke er synlig, på det er der sat en snert som er sat på som en lykke og ud over hele håndtaget er der lagt en gummi belægning der dækker hele håndtaget der giver en bedre greb og der er også en krave for enden af håndtaget som også hjælper i den retning.

Dan Lei anbefalerDan Lei

Det sidste nye er en Titty slapper, som bruges til de mere intime og psykologiske smerter, som kønsdele og brystkasse. Den giver en lettere muskelstimulering i overfladen, ikke så meget til dybe muskelsmerter. Lyden af det lille smæld giver dig en mere psykologisk stimulering, og oplevelse af den overfladiske smerte. Derfor er den rigtig god hvis du vil tirre din partner.

Ved slag på skamlæber men uden at ramme lige på klitten vil man kunne slå nogle til orgasme, styrken skal ikke være så høj men det skal hastigheden til gengæld.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: