Izznogood paddle

Producenter:

Med en snert. en mellem ting i mellem en paddel og en single tail. den er super spændende at bruge. At svinge med er den i retning af en single tail, men når den rammer huden er den som en paddel. Opkaldt efter kunden som har bestilt den første. Den påfører en stor smerte med lethed og er derfor en meget populær pisk blandt dominanterne! Perfekt sammen med vores andet SM-udstyr!

Made by Lei

349,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 34 VIP point. Din kurv total 34 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 34,00 DKK.


Yderligere information

Izznogood Paddel

En paddel eller nærmer en mellemting i mellem en paddel og en single tail. Den er lavet sådan er snerten er et stykke kernelæder som er spidset i enden og kanterne er afrundet så den ikke slår hul på huden. snerten er sat fast i et stål håndtag hvor noget af håndtaget er gummi belagt og for enden af håndtaget er der lavet en lille krave og det gør at man har et bedre greb om håndtaget 

Opkaldt efter kunden som har bestilt den første. Pisken er 100 cm lang, hvoraf de 60cm er snert som er 2,5cm bred og ca. 1 cm tyk. Håndtaget er 40 cm lang.
En pisk der er ret let at bruge, og med meget få midler kan den påføre stor smerte.. En paddel som ikke kræver så meget arbejde den klare det meste selv. og den er ret nem at ramme med lige der hvor du ønsker så det bliver til fælles fornøjelse. 

Vidste du:
At Sadistens Toolbox har en fysisk SM butik beliggende i Skive gågade? Kom og besøg os i Frederiksgade 14D, 7800 Skive - her ligger vores erotiske butik med sexlegetøj i Skive også. Vi rummer et stort lager af alt fra piske, spanskrør, manchetter til buttplugs, dildoer og vibratorer.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Tilbehør

  • The Hug er en omklamrende pisk . Den længste flogger vi laver. Pisken kræver lidt plads pga dens længde men netop længden gør den spændende.

    399,00 DKK
  • Stor virkning på kort tid  The Dragon Tail Whip - hvis man gerne vil starte med at bruge en singeltail, er det her en godt sted at starte. Den er ret nem at komme i gang med, og den laver ikke hul på modtageren. Når det er sagt vil jeg så også sige, at der nu er stor kraft i den.

    499,00 DKK
  • Izznogood i en kort udgave. Perfekt til fx at ramme inderlår med. men bestemt også resten af kroppen, en paddel der er fantastisk at bruge og som har en kanon virkning. det er kun fanstasien der sætter grænser.

    249,00 DKK