Heavy Rubber Whip, gummi pisk

Producenter:

Heavy rubber whip

er en fantastisk håndlavet gummi pisk, som på en varm krop har en super god effekt, der går dybt i musklen, perfekt til en god endefuld. Snerterne er 30 cm. og af gummisnører på 10x2 mm. Nem at bruge og få fornøjelse af. Har ikke den "skærende" fornemmelse i huden, som flere gummipiske. Brug den med vores andet sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 54 VIP point. Din kurv total 54 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 54,00 DKK.


Yderligere information

Gode råd til brugen af Heavy Rubber Whip: 

En heavy rubber whip, er som navnet siger en meget tung gummipisk. De mange snerter holder sig meget samlet i slaget, så den dækker ikke så stort område, så du får et mere koncentreret slag der hvor snerterne rammer, det betyder at pisken derved går dybere i musklen.
Den er ret nemt at bruge, men man skal lige holde lidt igen de første gange man bruger den, så du har en klar fornemmelsen af dens virkning.. 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske, lavet på eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til dig.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, sex Piske og paddels

Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte 

Dan Lei anbefaler Dan Lei

Gummi pisk der har et tungt slag, den er ret taknemmelig at bruge og fin at doser. den mærkes naturligvis også i huden men det er det tunge slag man virkelig får glæde af. men snert enderne kan også noget. her vil jeg bare bruge der yderste af snerterne og vil jeg slå tungt vil jeg bruge så meget af snerten som muligt