Plus Size Bustier med Blonder

Plus Size Bustier med Blonder

Reference:

439,20 kr.

Dejlig chemise med tilhørende tusse. Der er en let blonde kant i barmen. Ned langs corsagen er der et lækkert silkebånd. Let at ånde i og sidder godt når den er kommet på. Du kan tage dette sæt på under en lækker kjole til fest og ligge op til en hyggelig stund efter festen og være rigtig fræk. Din partner vil nyde synet af dig.

Størrelse
Antal

Curvey Seduction bustier med blonder og strømpeholdere!

Her får du dette komplette sæt til at forføre med. Denne smukke plus size bustier har smukke romantiske blonder og strømpeholdere, dertil medfølger matchende trusser.

Det lækre bustier-sæt er lavet i et mix af sort og gennemsigtige blonder. Det er lækkert blødt materiale der indeholder elastan så det bliver dejlig elastisk. Det sørger for en bedre komfort, samtidig med at det altid sidder perfekt. Det har et kropsnært snit og matchende trusser af gennemsigtige blonder. De 4 strømpeholdere er justerbare, ligeledes er skulderstropperne.

På fronten er der lavet smukke satin pyntesnører, de krydser hen over et område med gennemsigtig nylon. Den lukkes bagpå med hægtelukning og der medfølger ikke strømper. Den kan bruges med strømper til strømpeholdere såvel som selvsiddende strømper.

  • Materiale består af 95% & 5% elastan.
  • Blonder er lavet af 90% polyamid og 10% elastan. 
  • Farve: Sort.
  • Størrelser: L - 4XL.
  • Leveres uden strømper.

Besøg vores SM-shop og udforsk vores udvalg af plus size lingeri. Skab en forførende og selvsikker stil med vores Plus Size Bustier med Blonder.

Bustier med blonder

Specifikke referencer

3 andre varer i den samme kategori: