Halsbånd (Sortlæder) i V form håndlavet

Ny

Læder halsbånd. 2,5 cm. bredt i V-form og kan tilpasses i længden. 

Made by Lei

Flere detaljer

249,00 DKK

Yderligere information

V-formet halsbånd

Det er udformet i sort læder med en kraftig ring hvor der kan spændes navneskilt/hængelås/manchetter eller en snor fast. og en god spænde i nakken så det kan passes til til lige dig så det kommer til at sidde lige som du ønsker det.

Læderet føles behageligt mod huden og duften af læder er også med til at give en god oplevelse - men det er vægten og tyngden der virkeligt gør dette halsbånd til noget helt særligt. fordi man kan mærke det på brystet.

Med dette halsbånd er der ingen tvivl om, hvem der er bunden i forholdet!
Et halsbånd er med til at frem elske den underkastets lyst til at underkaste sig og det giver det et lille skub hvis den underkastet kun får halsbåndet på og af når denne er på knæ. Det sætter også gang i følelsen af ejerskab hos både top og bund.. det at sex og halsbånd høre sammen med BDSM er helt sikkert og det giver gamet en anden dybde.
Halsbånd kan havde flere betydninger, der er dem der bruger et halsbånd til leg og ikke andet og så er der dem der bruger halsbånd til Pyndt og den der har et til hver del.. Vi laver også halsbånd på mål og efter ønske

Anmeldelser

Bedømmelse 
2019-09-10

Halsbånd

Lækkert læder halsbånd, i blødt læder
Halsbåndet ligger behageligt rundt om halsen, og hviler smukt mellem kravebene
Det er så diskret, at det sagtens kan bruges ved lejligheder, hvor man ikke helt vil skilte med sit kink, men alligevel gerne vil vise sin status som ejet, for dem som forstår det
Jeg er meget glad for mit, og har det ofte på 24/7

  Skriv din anbefaling !

  Skriv en anmeldelse

  Halsbånd (Sortlæder) i V form håndlavet

  Halsbånd (Sortlæder) i V form håndlavet

  Læder halsbånd. 2,5 cm. bredt i V-form og kan tilpasses i længden. 

  Made by Lei

  Skriv en anmeldelse

  Tilbehør / relateret