Frækt Undertøj  

Varer
197 varer.

Viser 1 - 12 af 197

Frækt undertøj til mænd og kvinder 

Pssst hvad er din fetish hemmelighed? Sådan én har vi vel alle sammen og hvem kan egentlig få nok af frækt lingeri i fx latex? Hos Sadistens Toolbox kan du finde lidt forskelligt BDSM/fetish tøj så hyggestunden bliver ekstra fræk for både dig og din elsker. Vi prøver hele tiden at finde nye kjoler og andre frække ting så der er et udvalg af tøj til BDSM brug.

Selv om man siger at det ikke er tøjet der gør det så er tøjet helt sikkert med til at sætte stemningen både for top og bund. Frækt undertøj 

Frækt lingeri og undertøj til dig der vil forkæle din partner -Fordi kærlighed ikke er blind!

Uanset din kropstype, din smag og dit temperament vil du altid kunne finde frækt lingeri, som passer perfekt til dig. Du behøver ikke kaste dig ud i den helt hårde afdeling fra begyndelsen, hvis du føler dig usikker derpå. Tag dig i stedet god tid til at udvælge netop den type lingeri, som tiltaler dig – for eksempel et smukt og eksklusiv blonde body.

En smuk kjole hvor der er fri adgang de rigtig steder gør at man som top får mere lyst til at lege end man havde.
En uniform, eller kostumer, tænder tit kvinder og det er tit soldater, brandmænd, politimænd osv der gør det. og det er den dominans der er i uniformen så tøjet har en betydning.

Vi elsker alle en fræk indpakning. det at man oplever ens partner i en anden påklædning end det man plejer at se hende i. kan være med til at gøre sex livet mere spændende, og så er det bare frækt med en anden indpakning.

Frækt undertøj og sex

Om det er  frækt undertøj en lækker kjole der er så kort at men næsten kan se det hele, eller det er en body der fremhæver de smukke kurver, det kunne også være en hofteholder der smukt indramme numsen og måske lige dækker det område hun gerne vil skjule lidt. 
Nylonstrømper på et par velformet ben er da noget af det smukkeste og er de så også sat fast en en fræk hofteholder sammen med en lille lækker fræk trusse .

Frækt undertøj til klub besøg 

Der er flere udgaver af klubben der er svinger klubber og der er BDSM klubben, og påklædningen er typisk forskeldig. I swinger klubben starter med typisk med tøj på og når man når lidt hen på aftenen så klæder man om til noget mindre. 
I BDSM klubber er den underkastet let påklædt og toppen har noget mere på.
Men begge klub typer er fyldt med frækt undertøj 

Har i en størrelsesguide til jeres frække undertøj?
   

Nej det har vi desværre ikke, men hvis du er mellem størrelser anbefaler vi at du tager den store størrelse du passer, da meget af vores frække undertøj er lidt lille i størrelsen. Og ellers skal du være mere end velkommen til at kigge forbi den fysiske butik i Skive, hvor du har mulighed for at prøve det inden du køber

Hvad gør en perletrusse?
   

Det som en perletrusse kan give dig er at den vil stimulere dig i takt med at du bevæger dig. Dette kan være rigtig pirrende hvis du har den på f.eks. en aften ud at spise eller en aften i klub med din partner. Og så ser det jo også bare mega frækt ud for dem der er så heldige at få lov at nyde synet.

Har i noget frækt undertøj til en plus pige?
   

Ja, det kan du tro vi har og vi har helt op til 4XL. Vi er ved at have et rigtig fint udvalg og det bliver hele tiden større efterhånden som vi finder noget vi synes der er lækkert. For vi går ikke på kompromi med hvad det er vi vil sælge, så du kan være sikker på at hvis du køber noget fra os, så står vi inde for det