Frækt undertøj Mænd  

Varer
Der er 1 produkt.

 • 0 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Størrelse: Small-
  749,00 DKK
  -
  Størrelse: Medium-
  749,00 DKK
  -
  Størrelse: Large-
  749,00 DKK
  -
  Størrelse: XLarge-
  749,00 DKK

  Ligner læderbukser og sidder som jeans!Bukser med 5-Pocket med lynlås og lige ben. Sort. 98% Polyester, 2% Elastan med Polyurethan-coating.

  749,00 DKK

Viser 1 - 1 af 1 resultat

Frækt undertøj til mænd

Traditionelt har frækt og forførende undertøj i mere end hundrede år været forbeholdt kvinder. Dette bunder i det faktum, at mænd er meget visuelt orienterede og derfor sætter stor pris på synet af en kvinde, som har gjort noget ud af at fremhæve sine feminine og forførende former med frækt og flirtende lingeri.

Derfor kan det godt være op ad bakke, hvis man som mand ønsker at gøre det samme for sin partner, da markedet for frækt undertøj til mænd altid har været en kende underspillet. Men inden for de senere år er der kommet fokus på dette område.

Det betyder, at du også som mand har mulighed for at klæde dig på en erotisk suggestiv måde, så din partner kan nyde synet af din krop iført lækkert lingeri til herrer.

 

Hvilke typer frækt undertøj findes der til mænd?

Når det handler om de mandlige former, findes der mindst lige så mange måder at fremhæve disse på, som når det gælder de kvindelige af slagsen. Din mandighed kan sagtens tåle fokus – og du kan oven i købet vælge at understrege de features, du selv sætter allerstørst pris på, og som er særligt flatterende for dig.

Du kan for eksempel iføre dig læderbukser, som strammer de helt rigtige steder. Læder eller skind er behagelige og naturlige materialer, så du behøver ikke at være bange for, at det skal føles ubekvemt. Samtidig har disse materialer et udpræget maskulint udtryk.

Du kan desuden nemt fremhæve et par flotte, veltrænede balder eller din bule i fronten med et par sorte eller mørkebrune bukser i læder eller skind. Hvis du ønsker at sætte ekstra trumf på denne understregning af dine fortrin (eller din bagdel), kan du vælge et par bukser i wet look eller latex. Det skinnende materiale vil give ekstra va va va voom til dine maskuline attributter.

 

Vælg beklædning som er både komfortabel og flatterende

Ligesom det gør sig gældende, når det handler om lingeri til kvinder, er det vigtigt, at du vælger frækt undertøj til mænd, som matcher såvel din størrelse som din kropsbygning.

Tøjet skal fremhæve dine fortrin uden, at det bliver akavet eller ubehageligt for dig. Du bør gå efter tøj og undertøj, som sidder behageligt, og som støtter, hvor det er nødvendigt. Så vil du kunne begejstre din partner og selv få en bedre oplevelse.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af frækt undertøj til mænd her i vores online shop.

Hvad er frækt undertøj til mænd?
   

Frækt undertøj til mænd inkluderer bukser, briefs og boxers i lækre kvalitetsmaterialer

Hvor finder jeg frækt undertøj til mænd?
   

Hos Sadistens Toolbox kan du finde lækkert lingeri til mænd, der kan fremhæve alle de frække sider af dig selv eller din partner.

Hvorfor skal jeg som mand iføre mig frækt undertøj?
   

Med frækt undertøj til mænd kan du fremhæve din maskulinitet og samtidig føle dig mere mandig.