Bondage sæt  

Varer
22 varer.

 • Vil du være sikker på din bund ikke stikker af, så var det måske noget med denne lækre spændetrøje, som er lavet af dejligt PU læder. Den påsatte D-ring i halsen gør at du både kan spænde bundet fast til et sted, men også giver dig muligheden for at sætte en snor på bunden så du kan gå en tur med den.  

  399,00 DKK
 • Skal du begrænse din partners bevægelighed? Så er disse måske lige noget for dig, da du her kan begrænse bevægeligheden i armene på en ikke helt afslappet måde, hvilket giver muligheden for enten at forkæle eller måske bruge det som en del af en straf eller leg.

  749,00 DKK
 • Frækt harness fra Zado med lækre detaljer ved brysterne, samt pirrende metal kæder mellem benene. Derfor kan du rigtig fremhæve brysterne, samtid med at kæder pirrer så dejligt når hun bevæger sig. Lavet med fine metal detaljer. 

  599,00 DKK
 • Fræk læder bikini fra Zado med velplacerede kæder og ringe, for at fremhæver bryster og kønsdele på en pirrende måde, og med ringe om brystvorterne så disse også kommer i fokus. Læder remmene er justerbare, så den passer en størrelse small til large.

  599,00 DKK
 • benSpreader bar eller en ben spreder  denne udgave er lavet til at holde bunden i nogle bestemt positioner hvor man bliver udstillet på smukkeste vis. Manchetterne giver en sikker og behagelig fiksering. 

  629,00 DKK
 • Armbinder og Hog-tie Bondage er super spændende og ikke mindst armbinder og svinebindinger eller hog-tie. dette system gør at du nemmere kan kommer frem til det hele rigtige.Sådan du kan få den virkning ud af det du gerne vil ha. at ligge hog-tiet på en seng og ikke kunne gøre noget er da lidt ydmygende. og man mister kontrollen.

  399,00 DKK

Viser 1 - 12 af 22

Bondage sæt

Du vil elske vores bondagesæt, der med garanti pifter dit soveværelse op. Du kan binde, blindfolde og paralysere din partner fra top til tå. I kommer til at elske det! I sættene kan du få en god variation af håndjern, piske og meget mere bondage, der uden tvivl vil gøre det meget sjovere at lege.

Grunden til at bondage leg er så stor en del af BDSM er fordi, at det passer perfekt med magt- og dominanslegen, der er mellem en submissive og en dominant.

En dominant tænder oftest på, at kontrollere sin partner og dermed også, hvad der skal ske, hvornår og hvordan det skal ske.

Som Submissive er din rolle, at overgive dig til din partner og hans eller hendes behov.

Bondage er den perfekte måde, at udøve kontrol og blive kontrolleret på. Det kan være gennem håndjern, reb, masker, kildefjer,  men det kan også være gennem meget andet sexlegetøj, som du kan finde i et bondage sæt.

Hvordan kommer man i gang med bondage?

Den letteste måde at komme i gang med bondage er egentlig at anskaffe et par håndjern. Det største minus ved dem er bare, at de er helt vildt ubehagelige at have på. Derfor kan det være en god idé at vende blikket mod et bindesæt, som indeholder mange flere muligheder. Og bare rolig - i modsætning til et almindeligt reb, så kræver bondage sæt ikke speciel erfaring med knuder eller andre tricks.

Bondage sæt