Bondage sæt  

Varer
23 varer.

 • Bondage sæt med muligheder  vi har alle fantasier om alt muligt. og en af dem kan være at spænde konen/kærsten fast et sted eller på en måde sådan der er fri adgang. der er dette sæt lige det helt rette. ved hjælp af manchetter kan man fikser hende med spredte ben sådan der er fri adgang og uden hun kan gøre det store. 

  1.279,00 DKK
 • Vil du være sikker på din bund ikke stikker af, så var det måske noget med denne lækre spændetrøje, som er lavet af dejligt PU læder. Den påsatte D-ring i halsen gør at du både kan spænde bundet fast til et sted, men også giver dig muligheden for at sætte en snor på bunden så du kan gå en tur med den.  

  399,00 DKK
 • Skal du begrænse din partners bevægelighed? Så er disse måske lige noget for dig, da du her kan begrænse bevægeligheden i armene på en ikke helt afslappet måde, hvilket giver muligheden for enten at forkæle eller måske bruge det som en del af en straf eller leg.

  749,00 DKK
 • Frækt harness fra Zado med lækre detaljer ved brysterne, samt pirrende metal kæder mellem benene. Derfor kan du rigtig fremhæve brysterne, samtid med at kæder pirrer så dejligt når hun bevæger sig. Lavet med fine metal detaljer. 

  599,00 DKK
 • Fræk læder bikini fra Zado med velplacerede kæder og ringe, for at fremhæver bryster og kønsdele på en pirrende måde, og med ringe om brystvorterne så disse også kommer i fokus. Læder remmene er justerbare, så den passer en størrelse small til large.

  599,00 DKK
 • benSpreader bar eller en ben spreder  denne udgave er lavet til at holde bunden i nogle bestemt positioner hvor man bliver udstillet på smukkeste vis. Manchetterne giver en sikker og behagelig fiksering. 

  629,00 DKK
 • Armbinder og Hog-tie Bondage er super spændende og ikke mindst armbinder og svinebindinger eller hog-tie. dette system gør at du nemmere kan kommer frem til det hele rigtige.Sådan du kan få den virkning ud af det du gerne vil ha. at ligge hog-tiet på en seng og ikke kunne gøre noget er da lidt ydmygende. og man mister kontrollen.

  399,00 DKK

Viser 1 - 12 af 23

Bondage sæt – kom godt i gang med BDSM

Er der en lille sadist – eller måske endda en masochist – gemt i dig? Vil du gerne udforske en helt ny verden inden for sexlegetøj, eller har du og din partner brug for inspiration til spændende nye udfordringer på lagenet? Så har du sikkert overvejet at kaste dig ud i BDSM, og nedenfor kan du lære mere om, hvad det indebærer at dyrke BDSM.

Hvis du er usikker på, om du er helt klar til pisk, lak og kæder, kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du blive meget klogere på de mange muligheder inden for BDSM, og forhåbentlig finde ud af, om det er noget for dig.

 

BDSM – hvad er det?

Selve betegnelsen BDSM er en forkortelse for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Denne betegnelse dækker over flere forskellige former for rollespil, underkastelse og andre intime lege, som kan variere i ”sværhedsgrad”.

BDSM blev i en forholdsvis blid form kendt, da bog- og filmtrilogien ”Fifty Shades Of Grey” gik sin sejrsgang over hele verden. Film såvel som bøger førte til en eksplosiv opblomstring af fænomenet – og snart var BDSM rykket ind i Hr. og Fru Danmarks soveværelse.

 

Hvorfor skal jeg dyrke BDSM?

Der er flere gode grunde til at lege med bondage og dominans i soveværelset. Når man som den submissive part underkaster sig sin partners vilje og hengiver sig totalt i hans eller hendes vold, vil denne overgivelse fordre en hel del tillid.

Tillid er et vigtigt element i alle former for seksuelle rollespil – og den bygges gradvis op i takt med, at I lærer hinandens (og egne) grænser at kende. Gennem de udfordrende bondage lege vil du dermed kunne skabe et dybere funderet tillidsforhold til din partner, som vil afspejles i andre aspekter af jeres fælles liv.

På den måde kan bondage faktisk være med til at styrke sammenhængskraften i jeres parforhold og hjælpe jer til at knytte stærkere bånd.

 

Hvordan kommer min partner og jeg godt i gang med BDSM?

Hvis I begge er novicer inden for bondage og dominans, er det en god idé at starte blidt. Her på siden kan du finde nogle af de bondage sæt, som anbefales til nybegyndere.

Fælles for samtlige sæt er, at de er nemme at bruge og samtidig forholdsvis komfortable. Husk på, at nydelsen ved bondage ikke ligger i smerte og ubehag, men i selve fikserigen og bevidstheden om, at man er 100% underlagt sin partners lyster.

Bondage sæt

Hvad er BDSM?
   

BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) er erotisk rollespil, som involverer underkastelse, dominans og bondage.

Hvad skal jeg bruge, når jeg ønsker at dyrke BDSM?
   

Det er altid en god idé at finde det rette udstyr, hvis du ønsker tryg og sikker leg – og det kan du finde hos Sadistens Toolbox.

Hvor finder jeg de bedste bondage sæt?
   

Her i shoppen fører vi et bredt udvalg af udstyr til BDSM.