Mænd  

Varer
116 varer.

 • 0 Review(s) 

  Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i medicinsk silikone, har en længde på 17 cm (indførings længde: 14.5 cm) samt en diameter på 5.5 cm findes i flere varianter. 

  549,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt.  med en længde på 20 cm og en diameter på 6 cm er der gode muligheder for fantasifuld leg. 

  719,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dinoo Primal - Anky Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  579,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dinoo Primal - Pachy Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  639,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Donut Masturbator til Mænd Gør onani til en sand fornøjelse. Masturbatoren er i diskret design som gør det nemt at tage den med på farten eller bruge hjemme. 2 motorer, 12 forskellige vibrations muligheder som nemt styres med et tryk på en knap direkte på legetøjet. Indvendigt udstyret med hudvenligt hylster med massageknopper der giver penis en dejlig...

  649,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Anal vibrator  To i en butt plug, med sine to motorer kan denne lækre sag både give dig 12 vibrations funktioner samt 12 rotations funktioner, den er lavet i et lækkert silikone design, er vandtæt og genopladelig.  Den kommer også med en lækker App funktion der både kan styres fra smart phone og smart watch som giver spændende muligheder for leg. 

  529,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Dildo With Suction Cup Med en størrelse på 13,5 cm x 3 cm er denne anal dildo et super sted at starte hvis man vil udforske nye områder. Den er lavet i 100 silikone og dens unikke form og lette bøjelighed er designet til at være super behagelig at lege med, den stimulere og massere de indvendige nerve ender.  Både til hende og ham. 

  99,00 DKK

Viser 1 - 12 af 116

Sexlegetøj mænd

Mænd fortjener også at blive forkælet om det er alene eller sammen med en partner. Her finder du vores store udvalg af det bedste sexlegetøj til ham, både til onani og sammen med en partner.

Sexlegetøj til mænd er bl.a. penisringe, onaniæg, dukker og legetøj til anal stimulering. masser af spændende sexlegetøj 

Sexlegetøj til mænd - For singler, homoseksuelle, mænd i parforhold og heteroseksuelle

.. og alle andre også.

Sexlegetøj til mænd handler ikke kun de legendariske "blow up dolls", som nu om dage ellers laves i en helt anden kvalitet end man har været vant til før. Vi taler også om buttplugs og dildoer til mænd. Penisringe som beviseligt skaber en hårdere erektion der også holder sig bedre, og mange andre former for lækkert udført sexlegetøj i høj kvalitet.

Man har i nogle kredse tidligere lavet lidt sjov med mænd der købte sexlegetøj. Men jeg tænker at dem der har lavet sjov med det, har været misundelige ? Fordi vi kan vel alle blive enige om at sex er lækkert, om man så gør med en partner eller alene, og om det er med sexlegetøj eller ej. Nydelsen er stadig den samme.

Sexlegetøj for mænd - vi skal forkæle os selv mere

Lige som kvinder der nyder sexlegetøj så kommer der mere og mere sexlegetøj til mænd og mænd synes efter hånden også det er fedt at bruge. 

Vi har her hos Sadistens Toolbox et stort udvalg af sexlegetøj til mænd. Både mere de mere klassiske former, men også til dig der gerne vil eksperimentere lidt mere med BDSM, bondage osv.

Så slå dig løs, scroll igennem vores store udvalg, og nyd godt af de mange fordele ved at handle hos os.

Vi mænd er ikke så gode til at købe sexlegetøj til os selv.

Nok fordi at der tidligere ikke har været det store udvalg, men det er der bestemt i dag.

Pocketpussy er en af dem og de findes i et kæmpe udvalg med og uden vibrationer store og små med en og to indgange, og i flere materialer, så man kan virkelig få noget der passer til det man gerne vil ha Penispumpe findes også i mange udgaver og størrelser med og uden vibrator og ved daglig brug er der nogle der har god virkning af det.

Der er også kommet vands til mænd det er et fedt sexlegetøj til mænd som mange vil blive overrasket over. penis ringe er også en fed opfindelse der hjælper med til at man kan holde længer og holde den lidt stiver.

Analprodukter prostata stimulator er et af de steder hvor mange mænd bakker men det er nu engang der mandens G-punkt sidder, og hvorfor snyde sig selv for en god oplevelse. og en masset andet frækt sexlegetøj til mænd