Gag med hovedseletøj og udvendig dildo

Læder hovedseletøj med dildo 

799,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 79 VIP point. Din kurv total 79 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 79,00 DKK.


Yderligere information

At have sin partners mund fyldt ud med en gag kan i sig selv være til stor fornøjelse/glæde. Så tager denne gag skridtet videre ved at have en dildo påmonteret foran. Denne dildo giver mulighed for et helt nyt niveau af et Face-Fuck.  

Indvendig i det sorte, justerbare hovedseletøj sidder en rød kunststof knebel (omkreds 3,5 centimeter) og udvendigt er fastmonteret en pragtfuld latex dildo (13 centimeter lang og 3,5 i omkreds.

Læder hovedseletøj med mund-gag og dildo.

Dette stilfulde hovedseletøj, forhindrer den, der har det på, i at tale. Seletøjet går både over, langs og bag om hovedet og nakken samt dækker ligeledes ansigtet foran.

Seletøjet spændes fast med fire spænder. Nedenunder hagen, omme i nakken, samt to steder på baghovedet.

Læs meget mere om alle de spændende muligheder der findes med gagballs i vores store guide.

Læs den her:

http://www.sadistenstoolbox.dk/SadistensBlogGuide/3_Sadistens-Guide-til-leg-med-Gag.html

Sørg for regelmæssigt at give læderet fedt - så holder det sig pænt og lækkert til mange timers brug.

Latex dildoen rengøres let efter brug med intimsæbe og lunkent vand.

Tilbehør

  • Gagball sort I blødt russkind og læder. Den her gagball er i den store ende, så den fylder godt i munden, og vil helt sikkert få den. der har den i munden, til at savle, hvilket er med til at give en mere intens følelse for begge parter under SM-sekvensen. Kan med fordel benyttes med vores håndlavede piske, eller vores andet SM sexlegetøj!

    259,00 DKK