Lakridssnøren gummi pisk

Producenter:

Lakridssnøren er en fantastisk gummi pisk

, som på en varm krop har en super effekt, da den går dybt i musklen. håndtag som delvist er gummibelagt for et bedre greb. Snerterne er 30 cm. og af 2 mm. gummi snører. Gummipisk der også er perfekt til uøvede brugere. Benyt den evt samme med vores reb eller andre sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

399,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 49 VIP point. Din kurv total 49 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 49,00 DKK.


Yderligere information

Fantastisk gummi pisk.

En fed sex pisk der opbygget af gummi snerter i en tykkelse på 2mm. de er hule og det gør at den ikke er helt så tung som man forestiller sig. 
De er på monteret et stålhåndtag med en gummi belægning der giver et bedre greb lige som den lille krave for enden af håndtaget også hjælper grebet når man pisker.

Gode råd til brugen af Lakridssnøren: 

Denne pisk to ting: Den efterlader en let bidende og stikkende fornemmelse i huden hvis du primært bruger snert enderne, men kan også efterlade en dybere smerte ved brugen af en større del af snertens længde.

Den er nem at bruge og få en god virkning af og kan med fordel bruges over det meste af kroppen.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske, lavet på eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til dig.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte 

Dan Lei AnbefalerDan Lei

her taler vi hud smerte. den er nem at styre og taknemmelig at doser. men det kan være svært for modtageren at håndter den smerte den fremkalder.