Medusa (kort) gummi pisk

Producenter:

Medusa er en kort gummi pisk

med snerter på 35 cm. Der er ca. 25 snerter i 4 mm. gummisnøre. Gummipisken er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Perfekt til en opvarmet numse...som alligevel behøver lidt slag! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 54 VIP point. Din kurv total 54 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 54,00 DKK.


Yderligere information

Gode råd til brug af Medusa:

En pisk der er ret nem at styre og som ikke kræver ret meget plads. Da det er en gummi pisk efterlader den en stikkende og let bidende smerte i huden, som de fleste gummipiske gør. Men denne type snerter gør, at pisken er meget tung og at den derfor mærkes både i huden, men bestemt også i musklen. Den har den bedste virkning på en varm krop og kan ikke anbefales som opvarmnings pisk. Men på en rigtig godt opvarmet numse har den en fantastisk virkning, både for afsenderen og modtageren.

Vidste du:

Køb sexpisk i dag og pisk i morgen helt uden fragtomkostning - så betaler du kun for SM legetøjet. Mere SM, mindre pjat!

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

 Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte