Mindfucking. Hvad er det? Og hvordan bruges det i sexlege?

MIND FUCK

I BDSM vil udtrykket mindfucking refererer til den handling at opleve eller skabe en situation, der medfører en følelse af forvirring eller en øget følelse af stress, opnået ved at vildlede den submissive inden for rammerne af en seancee eller en rollespil situation, både før og under denne.

 

Vi har talt med en del submissive/underdanige og spurgt hvord’n de vil betegne hvad Mindfuck er. Vi har forsøgt at samle det lidt.

Mindfuck er når den underdaniges hjerne forsøger at regne en konsekvens ud, et forløb, en udfordring ud. Et mindfuck er, når Herren får den submissive til virkelig at spekulere over hvad der skal ske, hvorfor den Dominante reagerer som H*n gør, hvad H*n tænker, hvilke planer H*n har. Så den underdanige er rundt på gulvet, og hele tiden obmærksom på H*m, og på hvad H*n kan finde på.

Man skal havde sat gang i modtagerens fantasi og havde den i en rille hvor det handler om sex. Mindfuck er forbundet med Dominans og det vil sige at man kan bestemme hvad og hvordan.

Hvis man er helt ny og man vil kaste sig ud i det her skal man starte med at tænke, at der skal ikke så meget til som man tror.

En fin måde at starte med mindfucks, kan være at den Dominante bestemmer at den underdanige skal gå uden trusser en hel weekend. Ved at vedkommende skal gå uden trusser en hel weekend, gør den submissive bevist om vedkommendes lyst og liderlighed og om at det er den Dominate der har kontrollen og har bestemt det var sådan det skal være.

up skirt no panties uden trusser

Det kunne også være at man fortæller lidt om hvad der skal ske næste gang, dog uden at fortælle ret meget, hvilket vil gøre, at det sætter gang i den underdaniges fantasi.

Når man vil lege med mindfuck, så skal man vide at der i grove træk findes to typer mennesker, dem der er logisk tænkende og dem der er ikke er logisk tænkende. For det er ikke den samme måde man skal gå til opgaven.

Dem der er logisk tænkende vil hurtigt gennemskue, hvis man planter en tanke i dem, så det man gør med dem, er at man planter mange tanker i dem og så skal de nok selv afslører, hvad det er for en af dem der virker. Når de vil havde uddybet noget af det, så betyder det at det virker.

Dem der ikke er logisk tænkende, har typisk en god fantasi og der skal man bare plante ét frø og så skal de nok selv klare resten.

Dem der er logisk tænkende vil hurtigt gennemskue, hvis man planter en tanke i dem, så det man gør med dem, er at man planter mange tanker i dem og så skal de nok selv afslører, hvad det er for en af dem der virker. Når de vil havde uddybet noget af det, så betyder det at det virker.

Dem der ikke er logisk tænkende, har typisk en god fantasi og der skal man bare plante ét frø og så skal de nok selv klare resten.

Men hvad er det så man skal arbejde med. Det er følelser såsom liderlighed, frygt, skam, tryghed, usikkerhed er bare nogle af de følelser man kan arbejde med.

Det er ikke kun smerte eller insisterende dominans. Magten er også i ord, i de udløsende faktorer.

 

Eksempler på mindfuck op til en seance.

 

Dagen for næste seance/møde er aftalt. Den ligger ca en uge ude i fremtiden. Spillet skal opbygges og det er mindfuck gamet perfekt til. Men det er vigtigt at få det til at strække ud over hele ugen og ikke få sat det hele i gang på én gang.

Man kunne fx ridse nogle regler op for de næste dage. Her er det super vigtigt at man ikke stiller flere regler op end man selv kan holde styr på. Vi vil anbefale en 3-4stk.

Mindfucks skal være med til at opbygge en positiv oplevelse. Den underdanige kan se det som et nederlag, hvis vedkommende finder ud af at det faktisk kun er ham/hende som kan huske reglerne. Vedkommende gør sit bedste for sin Dominante, men den Dominante er ligeglad.

Nogle hyppigt brugte regler er; ”Du må ikke lyve for (indsæt selv titel)”.

Den bruger jeg fordi så kan jeg kontrollere de kommende regler.

 

Anden regel kan gøres på to måder ”du må ikke lege med dig selv uden at få lov af (indsæt selv titel)”. Hvis der er noget man ikke må, giver det ofte en øget lyst til netop at gøre det og det at skulle bede om lov, vil starter en underkastelse.

Man kan også dreje den sådan her “Du må ikke få orgasme uden at få lov af (indsæt selv titel)”, denne er god hvis du vil holde gang i lege lysten men bare vil styre orgasmerne.

Gældende for dem begge to er at de styrer lysten til sex og så kan man med opgaver skrue op og ned for lysten.

Det kunne også være at den underdanige ikke må bærer trusser i (indsæt selv titel) selskab og med selskab gælder også sms, chat, mail osv.

Den kan bruges til at holde fokus på dig og det game I kører og naturligvis øge lysten til sex. Hvis den underkastede normalt går uden trusser. Kunne man evt. bare vende den om, således at vedkommende nu skal ha’ trusser på i den Dominantes selskab.

Man kan bygge mange andre regler så der holdes fokus på lige det man gerne vil, det handler bare om at man er bevidst om hvad man vil med det.

Et eksempel kunne være. Mange kvinder kan have svært ved at tage slag på inderlårene. Det vil derfor være en frygt forbundet med at den Dominante ønsker at slå der.

I perioden op til den kommende seance kunne man fx den første dag at give hende besked på at hun skal smøre sine lår med creme to gange om dagen og at hun skal tage et billede hver gang og sende til den Dominante.

Her vil hun naturligvis spørge ind til hvorfor hun skal det. Hun har hermed vist en interesse, en undren. Så er det ikke nødvendigt at komme med flere hints. Men i stedet vigtigt at glide af på den eller blot sige at det finder du ud af.

Bare for ikke at bruge alt energien her og så den kan holde i hele perioden uden en af parterne går kold. Så vil det være en god ide at adsprede hendes tanker lidt væk fra hendes inderlår. Det kunne være nogle onani opgaver. Det kunne være at den første dag at hun to gange om dagen skal lege med sige selv uden at måtte komme. For hver dag op til seance kan man øge med en gang mere. Kontrol delen er vigtig i denne del, dels så hun får følelsen af at I er sammen om det, at du er interesseret.  Dette kan gøres ved at spørge ind til hvordan hun oplever det og dermed fastholde følelserne.

Mange Dominante nyder en nybarberet fisse. Så at forlange at hun er nybarberet når I er sammen, eller skal sende billeder af at hun er nybarberet, gør at hun gør tingene for din skyld hvilket giver hende lyst til at underkaste sig.

Så nu har vi arbejdet med lysten til at underkaste sig, liderligheden, fornemmelsen af at blive kontrolleret og noget som hun ikke ved hvad går ud på (cremen på lårene).

 

Den med cremen kan man med god succes skubbe til med mellemrum, dog uden at afsløre hvad og hvorfor. Det kunne være at skifte creme eller at smører sig ind og tage nogle cykelshorts på eller tilsvarende så cremen får tid til at “virke”.

Dagen før mødes kan den Dominante starte med at sende nogle billeder. Først af en creme. Nogle timer senere af den Dominantes hånd og en flaske creme. Nogle timer senere et billede af en flaske creme og et spanskrør. Senere et billede af cremen og en pisk.

Hvis mødes fx skal foregå hos den Dominante og der er mulighed for det. Så kan den Dominante sende et billede med en flaske creme og den dør som den underdanige skal komme ind af og skrive at vedkommende ikke må have tøj på når han/hun kommer ind andet end det der er lagt frem af den Dominante og at vedkommendes lår skal smøres ind lige inden vedkommende træder ind af døren.

I stedet for creme kun man så stille læder fedt og som tøj vil vedkommende kun finde et halsbånd og nogle manchetter.

Dette kunne være en måde at bygge det op på. Det vil med stor sikkerhed køre rundt i hjernen på den underkastede.

Et andet eksempel kunne være at den Dominante spørger sin Dominante om et tal imellem 25 og 30. Dette kan gøres på alle mulige og umulige tidspunkter, under en indkøbstur, per sms imens den underdanige er på arbejde eller midt under en seance.

Hvis den submissive så fx svare 19 så kan der gå flere dage før at den submissive finder ud af hvad de 19 betyder. Det kunne fx være antal slag, antal orgasmer eller størrelsen på den butplug som skal bruges i en kommende seance.

numre

 

Eksempler på mindfuck under en seance.

 

blindfoldet man mindfuckUnder en seance kunne man evt. alliere sig med en ligesindet. Fortælle den underdanige at vedkommende skal udlånes til en anden Dominant. På dagen for seancen, så blindfolde vedkommende og så få sin ligesindede til at hente den underdanige. For så at køre rundt i byen en tur, for derefter at køre vedkommende hjem igen. Hvormed den underdanige ikke ved hvor han eller hun er henne.


Et andet eksempel: En Dominant blindfolder sin underdanige og binder hende til en stol. Derefter hvisker den dominerende i den underdanige øre "Jeg har netop inviteret alle mine venner over at se mig straffe dig."  "Mind fuck" delen af det er, at dominerende faktisk ikke har inviteret nogen over, men er bare "manipulere" med den underdanige for at højne oplevelsen.

Hvis man ønsker at udvide mindfucket, hvis de to parter tidligere har talt om at have seancer foran fremmede. Dels ved den Dominante så at det ville tænde den underdanige. Men et lille frø vil være plantet hos den underdanige. På denne måde, vil den underdanige med garanti blive tændt ved tanken om at hun sidder foran fremmede. Det vil derfor være en positiv situation og vil dermed øge spændingen.

 

Når man begynder at have flere erfaringer med mindfucking, kan man let blive mere kreativ som tiden går, skaber forskellige niveauer af stimulation og ophidselse.

En dominerende s målrettet brug af underdanige manglende tillid til den dominerende vil vise sig yderst effektive, især i begyndelsen af ​​et forhold. Men brug mindfucking klogt og kreativt og kun til at hjælpe til at opbygge og styrke tillid og respekt mellem partnerne.

 

Efterlad en kommentar