Ydmygelse. BDSM ydmygelse som en seksuel leg.

I BDSM er ydmygelse en psykologisk teknik, som en top kan bruge på bunden. Det betragtes generelt som grænseleg fordi det berører stærke følelsesmæssige knapper i den underdanige.

Ordet ydmygelse kommer fra latinsk betyder jord. At ydmyge nogen er at bringe ham eller hende ned lavt til jorden...

De færreste bryder sig om, at blive ydmyget i deres dagligdag. Man vil gerne gøre det så godt som muligt; på arbejdet, derhjemme og blandt venner. Det kan ikke undgås at man engang imellem støder ind i situationer, man måske vil føle nedladende eller ydmygende. I sådan en situation vil du reagere, du vil måske sige fra eller du vil føle at du bliver helt lille og bare vil forsvinde. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man reagerer på ydmygelse i sin hverdag. Ligeså er der rigtig stor forskel på, hvordan man reagerer på ydmygelsen, når den bliver trukket som et aktivt kort i kampen om Magt og underkastelsen. Naturligvis i din og din partners dominans, hjemme i sengen. Når den psykiske dominans skal et niveau op, kan du tage ydmygelsen i brug som en del af legen.

Fornedring er et meget subjektivt oplevelse, og afhænger meget af konteksten. Selv om der er mange eksempler på ydmygelse som en teknik, afhænger succes i træning af slaven og hvad de personligt finder for at være mest nedværdigende. Under en dominans seance eller et forhold tager den underdanige en underordnet rolle og kan kaldes "slave", "dreng", "hund" eller noget lignende. Den underdanige kan også udføre mere rituelle handlinger, såsom tænde den dominantes cigaretter, gå et skridt bag den dominerende, kun tale når man bliver talt til mv.

bare baller under kjole

Når du vil eksperimentere med ydmygelse i din dominans, hører den under den psykiske genre, dvs. at den hører under bogstavet d i BDSM. Den psykiske dominans har fokus på alt det, du kan gøre, for at underkaste din partners psyke. Smerten er ikke i centrum, i stedet er psyken rykket frem og smerte er nu kun et redskab i dominansen. Jeg vælger at fremhæve det faktum, at psykisk dominans godt kan stå alene i en dominans sex leg, fordi smerten kan bruges som redskab. Altså behøver psykisk dominans ikke at udelukke brugen af smerte.

Leg med ydmygelse kan involvere fysiske og / eller verbale metoder. Nogle søger at blive dæmpet ved at spille en rolle, mens andre nyder; konstant at blive fortalt om deres lave status, og endda kommenderes til at gentage det tilbage til den Dominante.

Et eksempel kan være noget så simpelt som, at den underdanige skal kalde deres Dominante "Herre" eller "Master". For nogle er dette i sig selv ydmygende, mens andre slaver ikke kan finde det ydmygende overhovedet.

Hvad der måske er ydmygende for nogle, kan være normalt og naturligt for andre, fx. at have sin slave iført halsbånd og udføre underholdende handlinger offentligt eller indenfor rammerne af en seance sammen med andre, fx i en forening eller klub.

Ydmygelse er alle de handlinger, opgaver og alt det du kan sige, som får din partner til at føle sig ydmyget. Hvornår der er tale om succesfuld ydmygelse afhænger af, hvordan din partners psyke reagerer på de nedladende handlinger, du udsætter ham eller hende for. De psykiske grænser har også noget at skulle have sagt. Når du bruger ydmygelse i legen, går du ind og arbejder med den psykiske underkastelse. Denne del af dominansen er en kunst at mestre, fordi det kræver meget tid, tålmodighed og nok også opfindsomhed, at kunne dominere med fokus på psyken. Hvor krævende psykisk dominans er for den dominante, kommer både an på dennes opfindsomhed og erfaring, samt den underkastedes psyke. Om den underkastede er logisk tænkende eller ikke logisk tænkende. Hvis du f.eks. skal dominere din partner med fokus på psykisk dominans og han eller hun er logisk tænkende, så vil det altså kræve mere af dig, at kunne nå derhen hvor du ønsker. Nemlig at din partner underkaster sig.

RENT PRAKTISK – SÅDAN KAN DU YDMYGE DIN PARTNER

Når du ydmyger din partner, skal du være meget opmærksom. Særligt på om din partner træder ud af sin rolle og reagerer negativt. Er det tilfældet, er det vigtigt at du stopper og overvejer om der er en bedre måde, at ydmyge ham eller hende på. Når du leger med BDSM, arbejder du med hele kroppen; følelser, psyke og krop. Du kan godt opleve, at din partner reagerer på noget, som ingen af jer havde troet, han eller hun ville reagere negativt på. Det kan ske, hvis man har traumer, ubearbejdet materiale eller har været ude for hændelser i ens liv, som har lagret sig. Oftest er det negative hændelser.

Midler til ydmygelse

Der er rigtig mange muligheder for ydmygelse, men når du skal tænke den ind i legen, skal du være kreativ. Ydmygelsen er rigtig god til at få din partner til at bevæge sig over klimaks, hvis han eller hun tænder på det. Du kan både starte seancen med ydmygelse, du kan slutte den med det – eller lægge det ind i legen alt efter behov. Mange scenarier kan give anledning til seksuel ydmygelse. Nogle scenarier kan være baseret på verbalt misbrug og andre på fysiske aspekter, for eksempel:

Verbal ydmygelse

- Animal play, som beskriver den underdanige som et kæledyr, hund, køter eller tæve; Kan understreges med at den underdanige skal spise og drikke fra hundeskåle og vandskåle.
girls as a pet- Verbal ydmygelse, med sådanne ord som slave, tøs,
- Forfølgelser og verbale overgreb, som fed, grim, dum og værdiløs.
- Nedværdigende navne, som luder, tæve og hore.
- Ringeagtelse af kropsdele og adfærd, såsom nedbrydende eller grusomme referencer til bryster, ansigtsudseende, kønsorganer (herunder størrelse), balder.
- Krav om at anmode om tilladelse til dagligdags aktiviteter, såsom at gå på toilettet, bruge penge og spise.
- Tvungen gentagelse, som den underdanige er forpligtet til at gentage kommandoer, som han eller hun er blevet givet og bekræfte dem verbalt.
- Tvunget smigeri, som at acceptere, at enhver beslutning, som den dominerende gør, er klog, korrekt og retfærdig, samtidig med at prise den dominerende fysiske og personlighedskarakteristika.
- Mockery, hån og latterliggørelse.
- Skoldning af den type, der almindeligvis er forbeholdt børn.
Fysisk ydmygelse

- Analplug - Ved hjælp af en Analplugg under hendes tøj. For nogle slaver er dette en effektiv ydmygelse, og for andre er det bare sjovt eller føles godt, en god reminder om gamet.
- Ejakulerende, spytte og urinere på den underdaniges krop, især ansigtet.
- Få den underdanige til at strippe så han eller hun er helt nøgen, i mens du beholder tøjet på.
- Slaveri
- Skriv ydmygende ord /ting på hans eller hendes krop med læbestift.
- Bind den underdaniges hænder bag ryggen. Få vedkommende til at knæle nøgen med knæene spredt foran dig mens du læser eller ser tv, lejlighedsvis kæler for hans nosser eller penis med dine fødder eller kommentere hendes blottede skød.
- Tvunget seksuel ydmygelse, herunder sådanne handlinger som erotisk massage, cunnilingus(slikke fisse), analingus(slikke røv også kaldet rimming) og fellatio(slikke pik også kaldet blowjob).
- Detaljeret ansvarlighed og kontrol (mikrostyring) med hensyn til brug af tid og aktiviteter udført, herunder lister over opgaver at udføre, præcise anvisninger til, hvordan opgaverne skal udføres, og hvordan man skal handle og opføre sig.
- Ægte ydmygelse er en handling, der gør at en person udfører specifikke opgaver, der involverer andre virkelige mennesker, der ikke er klar over, at der er en opgave eller dominerende relation, der udfører opgaven i baggrunden.
- Agere som et dyr;

 • Få den underdanige til at drikke mælk fra en skål, ligesom en kat.
 • Få den underdanige til udelukkende at tisse i en kattebakke.
 • Få den underdanige til at tisse nede på alle fire som en hund.
 • Få den underdanige til at kravle på alle fire som et dyr(hund, kat etc.)
 • Blive holdt i halsbånd og snor
 • Få den underdanige til at spise og drikke fra en hundeskål uden brug af hænder.
 • Den underdanige må KUN tisse ude i baghaven.
 • Blive holdt i bur hjemme

slave i snor

- Specifikke ritualer. Dette kan omfatter at udstille underdanighed i offentlighed, som f.eks.

 • tænde den Dominantes cigaretter,
 • gå et skridt bag den dominante,
 • kun taler når de bliver talt til,
 • knæle foran den dominante,
 • ikke tilladt at have øjenkontakt med den Dominante,
 • spiser kun efter andre eller på gulvet eller fra fx en hundeskål og
 • lav status plads til at sove, i fx hundekurv, på gulvet eller lignende.

- Befal den underdanige til, at vedkommende kun må gå på toilettet med åben dør.
- Krops tilbedelse, herunder sådanne aktiviteter som at kysse eller slikke den dominantes fødder, støvler, balder, anus, vulva osv. For at udtrykke anerkendelse, underdanighed, skam og endda positive følelser (såsom glæde og spænding).
- Beskyttelse af privatlivets fred, som kan omfatte underdanige, er aldrig i stand til at forlade det rum, hvor den dominante er til stede uden tilladelse.
- Den dominerende kigger mens den underdanige benytter toilettet.
- Den underdanige er forbudt at forlade huset eller 'fangehulet' generelt i løbet af slaveri eller seancen osv.

- Disciplin (BDSM), herunder erotisk spanking, slapping, piskning, tilbageholdenhed og andre BDSM-aktiviteter (såsom katte-og-ball-tortur (CBT)).
- Dresscode (BDSM): Foreskrifter og forbud mod tøj, selv i offentligheden.
man in lingeriFor kvinder er et almindeligt eksempel mandat til at bære kun bikini eller undertøj.
For mænd, tvunget feminisering og cross-dressing.
Lad ham tage sminke på, lakere sine negle eller anvende læbestift.
Lad ham bære din trusser eller undertøj under hans almindelige tøj, når han går ud, så han altid vil tænke på sin Mistress.

For begge køn er kan forventes at gå helt nøgne med dekorative genstande som halsbånd, bleer, halsbånd, tiaras og manchetter som de eneste undtagelser.

- Erotisk seksuel benægtelse, herunder brugen af ​​en kyskhedsanordning.
- Brug af eksterne tegn på "ejerskab", såsom halsbånd eller mere permanente mærker såsom tatovering, piercing eller branding.
- Offentlig ydmygelse, hvor den underdaniges venner eller familie eller fremmede er opmærksomme på eller endda vidner om behandlingen.
- Erotisk objektivering, hvor underdanige bruges som menneskelige møbler;

 • Såsom en fodskammel askebægre, stearinlyseholder)med munden, analt eller vaginalt)
 • Pudse Masters sko/støvler med sit skød.

- Tvungen anal penetration, med dildoer, analplugg og lignende genstande.
- Tvinge den underdanige til at slikke en buttplugg som vedkommende har haft oppe; i kort eller længere tid.
- Urin

  • tvunget til at urinere foran andre, den Dominante eller fremmede
  • Tvunget til at gå i tøj/undertøj som den Dominante eller den underdanige selv har tisset på/i.
  • Drikke den Dominantes eller egen urin.
  • Tving ham til altid at sidde ned når han skal tisse.
  • For ABDL eller små underdanige kan dette enten være en belønning eller en straf. Afhængigt af komfortniveauet med bleer kan de bruges som en straf, der binder til ydmygelse. At få dem til at urinere kun bleen i en vis mængde tid eller iført den omkring i huset som deres eneste tøj hvilket kan være meget ydmygende for nogle mennesker.

Læs evt vores store guide omkring urinsex HER

- Cuckolding, en mest heteroseksuel fetish, hvor den dominerende kvinde har sex med en mand udenfor forholdet, mens den underdanige mand måske eller måske ikke er til stede.
- Den underdanige er nødt til at anmode om tilladelse til orgasme under sex eller onani.
- Den underdanige er tvunget til at bære en gag eller begrænsninger på kroppen.
- Tvunget onani på en ydmygende måde.
- Følelsen af ydmygelse er nøglen til mange af dem, der er involveret i klismafili(leg med klyxma, lavamant,analudvidelse med buttplug m.m.)

Nogle seksuelle ydmygelser involverer fysisk påførelse af smerte, men meget af det er langt mere frygten for latterliggørelse, mocking, nedbrydning og forlegenhed. En typisk handling som er ydmygende men som også involvere smerte er lussinger. Når man bruger lussinger, handler det ikke om styrken i slaget men selve handlingen.

Seksuel rollespil kan indebære ydmygelse. For eksempel kan en person agere en hund, fordi han eller hun nyder den lave status som et dyr.

Nedbrydning

Ekstrem ydmygelse kaldes nedbrydning. Det kan indebære en bred vifte af aktiviteter, såsom menneskelig toiletleg. Grænsen mellem nedbrydning og ydmygelse er uklar. Det er blevet foreslået, at nedbrydning kan have en mere langvarig negativ indvirkning på offerets sind end ydmygelse, og så er det ofte ud over folks grænser for, hvad der er acceptabelt.

Som efter alle andre typer lege så er det vigtigt at følge op på det bagefter. Følg op på ydmygelsen under opfølgningen når I har leget. Læg fokus på, at det er vigtigt for dig at vide, hvordan din partner har det med det der foregået. Uden hans eller hendes feedback, kan du ikke lære af legen og blive en endnu bedre Dominant. Siger din partner, at det ikke er nødvendigt at snakke om det og at alt er fint, så vær stædig og spørg ind. Hvad fungerede, hvad fungerede ikke? Har din partner haft en dårlig oplevelse, kan du nemmere fange den og sørge for at give omsorg og opmærksomhed, så din partner ikke vil huske en dårlig oplevelse.

Der er masser af andre muligheder for “den lille ydmygelse”. For mig er det vigtigt at kvinden tænker noget i retning af “det her er ubehageligt, men jeg gør det gerne for min Herre” og aldrig “mon han ikke kan lide mig mere” eller “jeg duer ikke”.

link: Wikipedia

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med ydmygelser under en seance, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Efterlad en kommentar