Eksempel på et mindfuck på en logisk tænkende

Det er et andet game når det er en logisk tænkende.

Her skal man arbejde noget mere for det og starte på en helt anden måde.

Jeg vil igen arbejde med frygt og i modsætning til en ikke logisk tænkende hvor man starterstille op og bygger på hen af vejen er det min oplevelse at man skal starte hårdt op og på flere fronter.


Jeg gør typisk det at jeg starter den med nogle billeder af noget udstyr som jeg ved vil kunne skabe noget frygt i den jeg skal arbejde med.

Det kunne være nåle, sutur, saltvand til indsprøjtning gasmaske til BC, stor analkrog  spanskrør osv. og for at hun ikke skal blive ramt af panik sender jeg også et af noget hun kender og føler sig tryk ved, jeg fortæller hende ikke at der er noget af det der kommer i brug men lader det være helt op til hendes tanker og fantasi. Og man vil for det meste finde ud af hvilke billede der havde den gode virkning og det er her man ikke skal lade sig rive med og køre med på det ene billede for så går der ikke ret land tid inden man har tabt hende man er nød til at holde gang i mindst et mere.

Så vil jeg nok sende en beskrivelse af hvordan man bruger sådan et redskab eller et  nyt billede. og inden hun får fornemmelsen af at det er det der skal ske vil jeg gå i en ny retning og så hele tiden skifte i mellem 2-3 ting og hvis det er over længer tid så lade helt være med at gøre noget i nogle timer og se om ikke hun nok selv skal vende tilbage til det hun frygter mest.
og ind i mellem er det en god ide at vende tilbage til noget hun kender og er tryk i.

Hvis så ikke der sker noget af det man har lagt op til er det tit en skuffelse for den underkastet så man skal også passe på man ikke slår for stort et brød op.

Bor man samme meden underkastet kan man med fordel ligge det man bruger som en del af mindfucket frem så hun kan se det og bliver mindet om det flere gange om dagen. men igen skal man passe på det ikke kun bliver en ting man arbejder med..

Jeg vil prøve at skrive nogle flere eksempler på mindsfucks

Tag: Analkrog

Efterlad en kommentar