Xenita Sexy Thong Bodysuit

Producenter:

Skønheden af Xenita Sexy Thong Bodysuit

Xenita bodysuit med g-streng, har et lækkert forførende print og fuldender sit sexet look ved at være designet med smuk halterneck. Materialet er stretchy og gør at bodysuitet føles særdeles komfortabel at have på. 

229,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 22 VIP point. Din kurv total 22 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 22,00 DKK.


Yderligere information

Xenita Sexy Thong Bodysuit - Forførende Elegance til Selvsikre Kvinder

Xenita Sexy Thong Bodysuit er skabt til at føle dig selvsikker og smuk. Denne forførende body er lavet af luksuriøst blødt materiale, der føles behageligt mod huden. Med sin kropsnære pasform omfavner den dine kurver og fremhæver dine feminine former på en smigrende måde.

Sensuel Design og Funktionel Komfort

Det sensuelle design af Xenita Sexy Thong Bodysuit inkluderer en dyb V-udskæring, der fremhæver din décolleté og tilføjer et strejf af flirtende appel. Den elegante blonder i ryggen giver et sofistikeret touch til bodysuiten og skaber en forførende silhuet. De justerbare stropper sikrer en perfekt pasform og komfort hele dagen eller aftenen.

Allure med en Thong Detalje

Xenita Sexy Thong Bodysuit har en forførende thong detalje, der tilføjer en ekstra dimension af sensualitet. Thong-designet giver dig mulighed for at fremvise din bagerste og tilføjer et element af legende sjov til dit look. Denne detalje gør bodysuiten ideel til romantiske anledninger eller blot for at forkæle dig selv.

Fleksibel og Universel Størrelse

Xenita Sexy Thong Bodysuit er designet med en fleksibel pasform, der tilpasser sig din krop, uanset hvilken størrelse du har. Den universelle størrelse gør det nemt for alle kvinder at nyde den fortryllende skønhed og forførende følelse af denne bodysuit.

Perfekt til Enhver Anledning

Uanset om du vil forføre din partner i soveværelset eller føle dig sexet under dit daglige tøj, er Xenita Sexy Thong Bodysuit den ideelle valgmulighed. Brug den under en kjole eller et skjorte og bukser sæt for at tilføje et strejf af glamour og selvtillid til din daglige stil.

Omsorg og Kvalitet

Xenita Sexy Thong Bodysuit er lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre holdbarhed og langvarig glæde. Vi anbefaler at vaske bodysuiten i hånden med en mild sæbe for at bevare dens skønhed og pasform.

Opdag Magien af Xenita Sexy Thong Bodysuit

Forkæl dig selv med den forførende elegance af Xenita Sexy Thong Bodysuit fra Sexshoppen. Opdag en ny verden af skønhed, selvtillid og sensualitet, når du ifører dig denne smukke bodysuit. Uanset om det er til intime øjeblikke eller til at føle dig sexet og selvsikker i hverdagen, vil Xenita Sexy Thong Bodysuit helt sikkert gøre dig til midtpunktet.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Xenita Sexy Thong Bodysuit

    Xenita Sexy Thong Bodysuit

    Skønheden af Xenita Sexy Thong Bodysuit

    Xenita bodysuit med g-streng, har et lækkert forførende print og fuldender sit sexet look ved at være designet med smuk halterneck. Materialet er stretchy og gør at bodysuitet føles særdeles komfortabel at have på. 

    Skriv din produktanmeldelse