Shibari Ring med BDSM symbol

Bondage Shibari Ring med BDSM symbol

Reference:

423,20 kr.

Bondage Ring med BDSM logo

Stålring med BDSM logo til legen med reb, der sættes en krabin fast i ringen som så gøres fast i loftet, når man så binder bunnyen og som han h*n hængt op køre man rebene op i genne ringen for at holde styr på dem sådan at de ikke kommer til at ligger ind over hinanden, og du hele tiden kan bruge lige det reb du ønsker.

Ø 23 cm

Antal

Bondage Ring med BDSM symbolet til Shibari Suspension

Shibari ring med en diameter på 23cm, opdelt i tre segmenter. Det rustfri stål er robust nok til sikker ophængning.

Bondage ringen leveres med en diameter på 23 cm, opdelt i 3 segmenter i BDSM logo-design også kaldet "Triskele". Ringsegmenterne er især meget gode til at adskille de forskellige reb når man laver suspension. Den stærke ring med ca. 1 cm stærkt stål er velegnet til alle former for hængende bondage, suspension. Du kan oprette dine kunstværker endnu bedre nu, da BDSM ringen understreger dine kreationer med det ædle look. Bemærk, at denne bondage suspension ring er lavet enkelt i hånden, så små forskelle på formen kan forekomme.

Ophæv tyngdekraften og lad din partner svæve

Shibari Bondage Metal Suspension Ring gør det nemt at nyde selv de mere vanskelige bondage positioner som semi og full suspension. Denne robuste Bondage ring giver dig mulighed for at tage dine bondage oplevelser til nye højder!

Bondage ringen som er opdelt i de tre segmenter, så det danner BDSM symbolet, vil minde dig om altid at praktisere sikker, sund og samtykkende BDSM. De tre separate segmenter fungerer også som individuelle fastgørelsespunkter til dit reb, kæder og andet tilbehør, hvilket gør opbindingen meget lettere.

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: