Orgasmesættet

Producenter:

Består af 

 • The Slap
 • The Blow
 • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

1.647,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 194 VIP point. Din kurv total 194 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 194,00 DKK.


Yderligere information

Orgasmesættet består af

The Slap

Opvarmer pisken med bløde skind snerter der gør at man kan bygge smerten op uden at modtageren giver op. jeg ville varmer op i ca 10 min eller til huden bliver varm, ud over at kunne varme op er det også den jeg ville bruge til nogle af de ting hvor man skal være presis. Så som balle løft eller skille ballerne af. det er svært at lave noget på maven hvor der kommer kraft på, så der bruger jeg også en opvarmer til at slå rundt om kroppen. der viker rigtig godt i hovedet. eller man vil aflede opmærksomheden ved at slå på læggen., der er mange muligheder The Blow

Er noget tunger end The Slap og går der for noget dybere ned i musklen og er oplagt at bruge som piske nr. 2 med denne kan du begynde at arbejde med musklen, jeg ville starte med slag hvor man bare trykker på musklen og efter noget tid vil jeg lave slag der både trækker og trykker og gerne fra forskældige vinkler. 
Dette er rejsen ind i de tunge piskes verden. der er noget mere skind i denne flogger en d i en opvarmer og der for vil sådan en som denne typisk være næste skridt. så hvorfor bruger man ikke denne som opvarmer. der er fordi den rammer over er større område og jo mere man skal varme op på en gang jo længer tid tager det. 
Men denne er god til de dybere slag og flytter noget muskel. den får gang i produktionen af Endorfiner.

The Fist

Orgasme pisken til de helt tunge slag Se beskrivelsen og vores intro film HER

Som du kan se i videoen så er her taler om en tung pisk med mange muligheder og hvor man kan udvikle sig game, den er også super på ryggen og her man faktisk påvirke åndedrattet. The fist er n flogger man bliver ved med at vende tilbage til. jeg har selv den første jeg lavede i 2013 og bruge den tit 

Her får du den velkendte orgasmepisk (The Fist), sammensat med en god opvarmer (The Slap) og en pisk med kileformede snerter ( The Blow). 

Et godt sæt, som du når ret langt med.

De har alle tre samme håndtag, som er ca 20 cm - samlet længde på hver pisk er ca. 50 cm.

Se andre af vore piske sæt Her

 • Kommentarer
 • F. N.
  2020-04-17

  Skønt D-redskab i en lækkert kvalitet

  Så KOM de endelig vores nye legeredskaber til udvidelse af vores sexunivers.
  Har gennem længere tid brugt div. billigere piske og spanskrør, men efter et besøg i Tucans nye “Red-Room” prøvede vi de forskellige floggere og piske dér og faldt pladask for typerne lign. dem i Orgasme-sættet som vi nu har købt.
  Umiddelbart et 1/2-pebret køb, men når man står med dem i hånden er der ingen tvivl om at det er kvalitet af høj kaliber og er næsten sikker på at, hvis man ødelægger dem under normal brug står Dan bag sine produkter og enten rep’er eller bytter dem.
  Skønt blødt læder, god længde på både snerler og håndtag.
  God overordnet “ergonomi” - som jo ikke er uvæsentlig, hvis D’en ikke skal lide overlast ;) - og god fornemmelse af at have købt et velovervejet og håndværksmæssigt super produkt.
  Vi er meget, meget tilfredse med købet og Min dejlige h-tøs kan ikke få nok og tripper nærmest efter at få røde baller af de skønne snerter igen.
  KØB, KØB
  KH
  M/h

  D. L.
  2020-04-14

  En begynders erfaring

  Generelt indtryk af alle piskene, de ligger godt i hånden, de har en god vægt og giver virkelig en følelsen af man står med kvalitet i hånden.
  The Slap brugte vi som opvarmer, uden at være for hård, kunne den nemt mærkes, gav god farve, og kunne også sagtens give et lille svirp fra sig.
  The Blow, blev brugt i mellem stadiet, den giver både en god lyd og kan mærke i musklerne når den rammer, det er rart den er så bred, det giver en god overgang fra The Slap og var også god at bruge på resten af kroppen.
  The Fist lever op til sit navn, den giver en god dyb lyd, den kan virkelig mærkes når den rammer, og for en ikke trænet sub bliver den hurtig for meget. Vi var lidt bange for den faktisk ville være for hård, men den fungere utrolig godt efter en god opvarmning og er nem at kontrollere.
  Alt i alt et sæt piske vi nemt kan anbefale andre at købe, hvis du er helt nybegynder og ikke har budget til hele sættet vil vi anbefale at starte med The Blow, den kan nemt både fungere som opvarmer, mellemstykke og afsluttet.
  Vi har leget med piskene et par gange og bliver gladere og gladere for dem for hver evig eneste gang!

  Skriv din produktanmeldelse !

  Skriv din produktanmeldelse

  Orgasmesættet

  Orgasmesættet

  Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

  The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
  The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

  The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

  Skriv din produktanmeldelse