Dobbelt dækker bussen læder pisken der sender dig på flyve tur fra Din SM shop

Dobbelt dækker bussen (LæderPisk) kun i brun

Reference:

639,20 kr.

En pisk lavet i kernelæder med et håndtag på 25 cm. og snerter på 40 cm.. Snerterne er skåret som kiler af 6 mm. kernelæder. I det område der rammer huden er snerterne 4 cm. brede og 6 mm. tykke. Overfladen er behandlet sådan, at læderet ikke klasker. Denne flogger kan absolut ikke anbefales til nybegyndere. Pisken er meget tung for både giver og modtager og kræver derfor lidt øvelse.

Made by Lei

Antal

Gode råd til brugen af Dobbelt Dækker Bussen:

En TUNG pisk både at slå med, men bestemt også at modtage. Det er ikke en pisk man får meget ud af at købe som ny heller ikke hvis modtageren er ny.
Det er den tungeste pisk vi laver! Den er ikke helt nem at bruge, men med lidt øvelse så går det fint.
En kernelæder piske er kendt for at lave en skærende fornemmelse i huden, men vi har  behandlet læderet på en måde, så det næsten ikke mærkes i huden.
Det er en god pisk for den dovne Sadist, da pisken selv laver det meste arbejde - den skal bare hjælpes igang.

Den er naturligvis håndlavet på vores værksted i Danmark og af danske råvarer.

Se vores video omkring hvordan man bruger denne pisk:

Vidste du:

Køb pisk i dag og pisk i morgen helt uden fragtomkostning - så betaler du kun for SM legetøjet. Mere SM, mindre pjat!

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Andre tunge piske Her

Dan Lei anbefalerDan Lei

Dette er den tungeste pisk vi laver. den er 75 cm lang og lavet af tykt kernelæder der er behandlet på overfladen sådan den ikke klasker men primært går i musklen. den virker stiv i starten men bliver mere smidig med tiden.
nogle gange er den sort og andre gange er den brun. det kommer lidt an på hvad for noget læder jeg kan få. modtageren kan ikke mærke forskæld 

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: