Readhead gummi pisk til en god endefuld fra din SM shop
  • -100,00 kr.

Medium PVC Flogger -Redhead

Reference:

319,20 kr.
219,20 kr. Spar 100,00 kr.

Redhead

har 100 røde snerter. Denne gummi pisk bør være en del af alle SM-hjems SM-udstyr. Denne pisk er til forkælelse og giver en god oplevelse for begge parter. Pisken kan bruges  over hele kroppen Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes på vores sex shop! Pisk som alle kan bruge

Made by Lei

Antal

Redhead Pisk

Vi havde forsøgt os med at lave hestehårs piske men vi har haft meget svært ved at få dem til at holde og har der for ledt efter et alternativ. og det blev så denne, den har ca samme følelse som hestehår.
de ca 100 snerter er sat fast på et håndtag af forkromet stål en del af håndtaget er betrukket med gummi og der er forenden af håndtaget lavet en lille krave det er alt sammen for at give et bedre greb om pisken.. og den lige som alle vores andre piske håndlavet på vores eget værksted 

gode råd til brugen af redhead pisk

Redhead oisk har ca. 100 røde snerter der er. 35 cm. lange og et håndtag på. 16 cm.
Slaget fra pisken går ikke dybt men ligger en smerte i huden, som giver en let prikkende og varmende fornemmelse. Den kan bruges over hele kroppen både med lette slag og de tunger. men den har sig styrke i hud overfladen. men den gør ikke ondt mere en pierende fornemmelse.
Og det kan havde er ret stor psykologisk virkning på bryster og kønds dele hvis man forlanger at modtageren skal kigge på.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Her  Kan du se flere piske der laver overflade smerte.

Dan Lei anbefaler dan lei

Her taler vi hud smerte og den svir og stikker. der er forholdsvis nem at doser og kontoler. det kan som en hestehårs pisk det også stikker i huden. men en spændende pisk der kan bruges over hele kroppen.

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: