Beaver Tail, læder paddle

Producenter:

Beaver tail

er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted.

Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt andet sexlegetøj

Betal med mobilepay her

Made by Lei

299,00 DKK inkl. moms

Produkt information

Længde 50cm

Yderligere information

Når SM-leg skal indeholde en padle, er det denne!

Med Beaver Tail har vi villet lave en padle, som er flot af udseende og som samtidig kan udøve den optimale straf. Resultatet blev en lækker padle som mange af vores kunder elsker os for. I 2014 var Beaver Tail en af denne SM Butiks mest solgte SM legetøj. Vi har haft alt lige fra Herskere, Herskerinder, til slaver og slavinder  - ja såmænd overslavinder, som har prøvet denne, og alle har givet rigtig god feedback. Det mest mærkværdige ved denne padle er lydniveauet. Den er rent ud sagt fantastisk til at give en god røvfuld med. Efterlader et flot rødt aftryk i numsen.

Denne padle egner sig rigtig godt i BDSM sammenhænge også når slaven eller slavinden er bundet i hamp reb og hængt op i karabinhage. Det er en padle som ikke kun bruges én gang, og vi tager ikke ansvar for, at bruger samt modtager bliver en smule afhængig af dette produkt - det gjorde vi selv i vores søgen på den perfekte padle. Padler er fantastiske redskaber, når det kommer til en god straf som skal udøves i alle seksuelle lege.

Gode råd til brugen af denne padle:

Med lidt følelse kan man bruge den i en stor den af gamet. Man vil godt kunne varme op med den, og man vil også kunne levere nogle gode tunge slag med den. Denne padle kræver lidt øvelse, da den er fleksibel, men det kommer ret hurtigt. Den er rigtig god til straf, da man kan slå rigtig hårdt med den, uden at modtageren giver op, og så er der en rigtig god lyd i den når den rammer huden. SLAM-BANG! 

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske og tudebræt

Tilbehør

  • Smerte på et lille område... Dragon Tail er en padle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet padle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du betale...

    299,00 DKK
  • Lille kræft stor virkning  En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og...

    299,00 DKK