Tilbud!
Beaver Tail god tung læder paddle til en god endefuld, godt Sm udstyr

Beaver Tail læder paddle

Producenter:

Beaver tail

er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted.

Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt andet sexlegetøj

Betal med mobilepay her

Made by Lei

269,00 DKK inkl. moms

-30,00 DKK

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 36 VIP point. Din kurv total 36 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 36,00 DKK.


Produkt information

Længde 50cm

Yderligere information

Når SM-leg skal indeholde en paddle, er det denne!

Med Beaver Tail har vi villet lave en paddle, som er flot af udseende og som samtidig kan udøve den optimale straf. Resultatet blev en lækker paddle som mange af vores kunder elsker os for. I 2014 var Beaver Tail en af denne SM Butiks mest solgte SM legetøj. Vi har haft alt lige fra Herskere, Herskerinder, til slaver og slavinder  - ja såmænd overslavinder, som har prøvet denne, og alle har givet rigtig god feedback. Det mest mærkværdige ved denne paddle er lydniveauet. Den er rent ud sagt fantastisk til at give en god røvfuld med. Efterlader et flot rødt aftryk i numsen. fin mange flere paddles Her

Denne paddle egner sig rigtig godt i BDSM sammenhænge også når slaven eller slavinden er bundet i hamp reb og hængt op i karabinhage. Det er en paddle som ikke kun bruges én gang, og vi tager ikke ansvar for, at bruger samt modtager bliver en smule afhængig af dette produkt - det gjorde vi selv i vores søgen på den perfekte paddle. Padler er fantastiske redskaber, når det kommer til en god straf som skal udøves i alle seksuelle lege.

Gode råd til brugen af denne paddle:

Med lidt følelse kan man bruge den i en stor den af gamet. Man vil godt kunne varme op med den, og man vil også kunne levere nogle gode tunge slag med den. Denne paddle kræver lidt øvelse, da den er fleksibel, men det kommer ret hurtigt. Den er rigtig god til straf, da man kan slå rigtig hårdt med den, uden at modtageren giver op, og så er der en rigtig god lyd i den når den rammer huden. SLAM-BANG! 

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.Beaver tail paddle

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske og tudebræt

Dan Lei Anbefaler 

Beaver tail er en fin paddle som skaber hudsmerte men også har lidt tyngde. den er rigtig god på store muskler eller overflader. hvor man slår med hele snerten enten på begge baller på en gang eller et stor om råde på rygge. har vil jeg stå ved siden af modtagerne sådan jeg kan komme til at ligge så meget af snerten ind som muligt. jeg vil forsætte slaget forbi sådan jeg får den til at trænge lidt ned i musklen. 
Jeg men vil lave noget mede hud smerte med den vil jeg. vil jeg bruge ballerne, og stille mig lige bag modtagerne. og kun bruge der yderste af snerten 5 cm ca og så slå fra side til side på yder siden af ballerne 

 • Kommentarer
 • K. R.
  2019-09-10

  Must have

  Lyden, når den rammer, det høje gisp, den er fantastisk, gider rigtig fin farve og lyden er så lækker

  H. H.
  2015-05-01

  beaver Tail

  Jeg er blevet smækket med den flere gange af konen og den kan efter min mening give nogle ret gode smæk.

  Anonym
  2012-05-26

  Kim

  Jeg har ikke prøvet og blive smækket men jeg syntes godt om den . Den har et sexet smukt udsende jeg har prøvet at slå mig selv . Jeg har sammlet på det i mange år

  Anonym
  2011-10-26

  Beaver tail

  En ordentlig røvfuld, får man.. Det er sådan lige det første indtryk jeg fik af Beaver tailen. Nu hvor jeg har stiftet lidt mere bekendtskab med den, vil jeg tilføje lidt flere ord.
  Den brede form gør at den rammer på et stort område, og får hele ballen til at summe og små svie. Den går først i overhuden, men mærkes bestemt også i dybden.
  Jeg er i sær vild med, at den laver et super flot "aftryk" på numsen, og den gør det rigtigt godt ;o)

  Anonym
  2011-07-10

  Beaver tail

  en padel som bør findes i en hver Sadist's toolbox

  Skriv din produktanmeldelse !

  Skriv din produktanmeldelse

  Beaver Tail læder paddle

  Beaver Tail læder paddle

  Beaver tail

  er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted.

  Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt andet sexlegetøj

  Betal med mobilepay her

  Made by Lei

  Skriv din produktanmeldelse
  Tilbehør

  • Tilbud!

   5 Review(s) 

   Smerte på et lille område... Dragon Tail er en paddle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet paddle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du...

   269,00 DKK 299,00 DKK
  • 5 Review(s) 

   Lille kræft stor virkning  En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og...

   299,00 DKK