Pinwheel (Wartenberg wheel)

Et Pinwheel / Wartenberg Wheel

 er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner.

Dette pinwheel er af højeste kvalitet, også kaldet et Wartenberg wheel.

199,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 19 VIP point. Din kurv total 19 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 19,00 DKK.


Yderligere information

Oplev ekstase med vores Pinwheel (Wartenberg wheel)

Vores Pinwheel, også kendt som Wartenberg wheel, er et uundværligt redskab til enhver SM-entusiast eller elsker af sanseleg. Dette specielle sexlegetøj kan drille, pirre og drive folk til vanvid med en kombination af kuldegysninger og let smerte.

Den lille hjulformet pinwheel er designet til at rulle over huden og stimulere nerveenderne på en unik måde. Hvor hver lille tand på hjulet sender en bølge af intensitet gennem kroppen, der efterlader en følelse af spænding og forventning.

Kombineret med et blindfold og eventuel fastgørelse skaber vores Pinwheel en fantastisk sanseoplevelse. Når din partner er blindfoldet og bundet, vil hvert bevægelse af pinwheelen føles forstærket og forårsage ekstra intensitet. Den blanding af kuldegysninger og let smerte vil efterlade din partner stakåndet og længselsfuld efter mere.

Vores Pinwheel er et alsidigt sexlegetøj, der kan bruges til både lette pirringer og mere intense sanselege. Den er ideel til SM-aktiviteter og kan være en spændende tilføjelse til klinikleg. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil vores Pinwheel bringe dine sanseoplevelser til nye højder.

Dette smukke redskab i forkromet stål med de mange pigge som er fantastisk til sanseleg. 
Det er et smukt syn at se hjulet køre ned over en kvinde krop at se den ene pig efter den anden trykke på huden eller rundt om en brystvorde. Ikke mindst på et område hvor det over længer tid er blevet brugt piske her sætter den gang i i produktionen af flere at kroppens stoffer og det gør tit at modtagerne kommer til at ryste.

Gode råd til brugen af et pinweel

Kil, dril og behag din partner, med dette Pinwheel / Wartenberg wheel, opkaldt efter den berømte neurolog Dr. Robert Wartenberg. Dette forkromet stål pinwheel giver en kildrende effekt, når de stikkende pigge ruller hen over huden.

Kombineret med et blindfold og evt. fastgørelse, vil den give din partner en fantastisk sanseoplevelse, og vil efterlade vedkommende stakåndet.

Den har en fantastik virkning sammen med strøm (Violet wand) hvor man sender strømen i gennem sig selv og ud gennem et pinwheel og så se gnisterne springe fra piggene.

Du kan finde vores Pinwheel (Wartenberg wheel) i vores omfattende udvalg af sexlegetøj under kategorierne "SM-shop""klinik leg" og "sanseleg". Besøg vores sexshop og udforsk spændende muligheder for at berige dine BDSM-oplevelser og sanselege.

Tag din sanseoplevelse til næste niveau med vores Pinwheel (Wartenberg wheel). Væk dine sanser og oplev den perfekte kombination af kuldegysninger og let smerte, der vil efterlade dig og din partner stakåndede og ønskende efter mere. Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Pinwheel (Wartenberg wheel)

  Pinwheel (Wartenberg wheel)

  Et Pinwheel / Wartenberg Wheel

   er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner.

  Dette pinwheel er af højeste kvalitet, også kaldet et Wartenberg wheel.

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • Cat Nails i stål. Skub fingeren ind i de to ringe i rustfrit stål for at ridse og skub disse to kattekløer / negle over en partners hud for ekstra følelsesleg. De to kløer kan bruges let til at drille eller mere intenst til glæde og smerte. Kloen har en løs pasform for manøvredygtighed og kan bæres på forskellige fingerstørrelser.

   199,00 DKK
  • Dette spændende sexlegetøj er ikke forbundet med smerte, et Pinwheel er fantastisk hvis modtagerne er bilnd foldet og man så køre den let hen over kroppen og gerne på du følsomme områder.Denne udgave har 3 hjul og det betyder at den dækker et støre område og kan man veksle i mellem denne og en der er mindre eller stører gør virkningen stører. også kaldet...

   249,00 DKK
  • Oplev Intens Stimulering og Sensuel Nydelse Pinwheel Skønt redskab til pirring og leg, hjulets intensitet på kroppen kan øges ved samtidig brug af blindfold eller fiksering. Her snakker vi virkelig sanse leg og på ingen måder smerte leg. at køre et pinwheel hen over huden, tænder bare vildt meget.

   379,00 DKK