BallGag  

Varer
33 varer.

Viser 1 - 12 af 33

Gag ball til ball gag bondage

Gags er blevet et mere og mere populært redskab indenfor BDSM for at udleve folks fantasi omkring dominans!

Dominans er noget af det kvinder og mænd tænder allermest på, en forestilling om at man bliver underkuet, og at der kun er én Hersker, som bestemmer alt hvad du skal gøre i sengen. Med en ballgag tager du muligheden for at din partner kan tale væk, det er både frækt og pirrende for begge parter.

De fleste gags anvender en kugleformet mundknebel og kaldes derfor for gagballs, men findes også i mange andre udformninger, ligesom det er muligt at få gags, der holder munden åben, så partneren kan give f.eks. et blowjob eller andre former for oralsex, selv om vedkommende er kneblet.

Vi fører flere forskellige typer af ballgags - fra den klassiske røde ballgag til avancerede masker med mange funktioner. Gagballs kan være et fantastisk element i bondage og dominanslege. Man kan bruge gagballs til at frarøve den undedaniges verbale formåen, blokere for vejrtrækning, og tvinge savlerefleksen på overarbejde.

En anden slags ballgag, som vi naturligvis også har, er dildo-gags. Der er flere slags at vælge imellem, afhængigt af om du vil tvinge dildoen ind i munden på sub'en - måske helt ned i halsen - eller om slaven skal kunne servicere andre med en dildo stikkende ud af ansigtet.

Få hjælp til at finde, den gag der passer dig i vores guide til gags.

Køb gag balls til dominans!

Ball gag kan som andre gags gøre at man ikke er i stand til at synke, den virkning en ball gag har når savlet løber ned af hagen og ned på brystet, gør bare noget mentalt.
en ball gag skal passe i størrelsen hvis den er for lille har den ikke den rigtig virkning og bliver den for stor vil den give smerter i kæberne. så tit ender det med man får købt et par stykker inden man finder den rigtige. de fleste i dag laves i silikone og de er bare så meget nemmere at gøre ren efter brug hvor i mod dem hvor den strop ball sidder på er af læder ikke er så nemme at holde rene. 
Lige meget hvad for en gag man vælger så handler det om at fjerne muligheden for at synke. Og så kommer man til at savle, der er nogle gags hvor man savler mere end andre og mentalt gør sval bare noget spændende, så kan man komme afsted med at få en gag i spil så er det altid en god ide.

Ball gag harness og bondage

Man kan få ballgags med hovedtøj hvor der tit er en dildo på også. Der findes også nogen der har et blindfold. 

Det at gaggen er udstyret med et hovedtøj gør jo naturligvis at den kommer til at sidde bedre og det bliver meget sværre at spytte ballgaggen ud. En ringgag er super fordi den giver adgang til munden sådan man kan putte ting ind i munden.

Det store udvalg af gagballs indeholder nemlig noget for enhver smag - og det er uanset om du har erfaring eller er nybegynder inden for disse eksperimenterende lege. Fælles for hele udvalget hele på siden er, at du kun finder varianter, der lever op til vores høje standard, hvad angår kvalitet, design og funktionalitet.

Gag typer