Butt plugs  

Buttplugs: Opdag Nydelsen af Anal Stimulation med Vores Udvalg af Butt plugs

Velkommen til vores kategori med buttplugs, hvor du kan udforske den spændende verden af anal stimulation. Buttplugs er populære sexlegetøj, der er designet til at give dig en følelse af fyldighed og intensitet i analområdet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af buttplugs i forskellige størrelser, former og materialer, så du kan finde den perfekte buttplug til dine præferencer og erfaringsniveau. Vores buttplugs er lavet af kvalitetsmaterialer, der er glatte og behagelige at bruge.

Varer
42 varer.

 • Oplev Lysende Sensualitet og Intens Friktion farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i medicinsk silikone, har en længde på 17 cm (indførings længde: 14.5 cm) samt en diameter på 5.5 cm findes i flere varianter. 

  549,00 DKK
 • Kiotos Oplev Sensuel Fornøjelse og Fantasifuld Leg Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt.  med en længde på 20 cm og en diameter på 6 cm er der gode muligheder for fantasifuld leg. 

  719,00 DKK
 • Oplev Fyldende Stimulering og Fantastisk Design Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  639,00 DKK
 • Oplev Stor og Sensuel Anal Nydelse Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  579,00 DKK
 • Oplev Intens Nydelse og Udforskning Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  639,00 DKK
 • Anal vibrator  To i en butt plug, med sine to motorer kan denne lækre sag både give dig 12 vibrations funktioner samt 12 rotations funktioner, den er lavet i et lækkert silikone design, er vandtæt og genopladelig.  Den kommer også med en lækker App funktion der både kan styres fra smart phone og smart watch som giver spændende muligheder for leg. 

  529,00 DKK
 • Dildo With Suction Cup Med en størrelse på 13,5 cm x 3 cm er denne anal dildo et super sted at starte hvis man vil udforske nye områder. Den er lavet i 100 silikone og dens unikke form og lette bøjelighed er designet til at være super behagelig at lege med, den stimulere og massere de indvendige nerve ender.  Både til hende og ham. 

  99,00 DKK
 • Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

  139,00 DKK
 • Lækker glas butt plug med håndtag så den kan skrues ind. Den består af tre kugler i forskellige størrelser, og så bestemmer du jo selv hvor meget af den der skal indføres. 

  149,00 DKK
 • Denne anal plug fra Rocks Off er den perfekte anal-stimulator. Den kan bruges både af mænd og kvinder. På dens skaft er der 3 kugler, stigende i størrelse, så du langsomt udvider og stimulere mere og mere. Den er derfor perfekt til nybegynderen, men kan selvfølgelig også bruges af den mere erfarne.

  269,00 DKK
 • Stål buttplug med et lille smykke i enden. det er en lille udgave hvor de fleste kan være med. stålet gør at det er glat og ikke suger væske, og så kan man køle det ned eller varme det op og det giver nogle spændende muligheder. og så vejer den lidt så gør at man ikke glemmer den.. 

  299,00 DKK
 • Fjernlager

  CBT på højt niveau Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

  599,00 DKK

Viser 1 - 21 af 42

EN BUTT PLUG ER ET ANALT SEXLEGETØJ SOM ER YDERST POPULÆRE

Anal sexlegetøj har tidligere lidt under det at være tabubelagt, som i dag, og heldigvis for det, er nedbrudt. Et stykke sexlegetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er buttplugs. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende.

Her hos Sadistenstoolbox har vi Anal vibratorer, buttplugs, buttplugs til strøm(E-stim), oppustelige buttplugs, analkæder og buttplug sæt. Vi anbefaler, at du starter ud med en mindre anal buttplug så du kan få en fornemmelse af Anal sexlegetøj før du kaster dig ud i noget større og lidt mere "øvet" anal sexlegetøj. Et sikkert valg er vores Buttplug sæt fra Liqourice Dip, som også er vores klart mest sælgende anale sexlegetøj. Her har du mulighed for langsomt at udforske og udvide anale sexlege.

VARM OP MED ANAL SEXLEGETØJ TIL KVINDER FØR ANAL SEX

Måske har din partner tilkendegivet at anal sex kunne være interessant. Måske har du selv et ønske om det. Uanset hvad, er det en rigtig god idé at bruge anal sexlegetøj inden man går over til reel anal sex. Som med alt andet skal kroppen varmes op. Anus oplever ikke rigtig nogen ændring, når man bliver tændt – man skal altså bygge dette op for at få kroppen og anus til at slappe af. Her er fingrene eller anal sexlegetøj ideelt. Ved analsex, hvor penis indføres, kan følelsen godt være svær at fornemme, og for mange kvinder kan det hurtigt blive en negativ oplevelse, hvor en gentagelse ikke bliver aktuelt, fordi man simpelthen gik for hurtigt frem. Med anal sexlegetøj kan man i stedet få mere følelse i legen, så man bedre kan fornemme og mærke, hvad man er mest til – herefter bevæger man sig skridtvis over til anal sex. På denne måde får begge parter også en bedre oplevelse, der giver lyst til mere.

Generelt prøver flere og flere danske kvinder sig af med anal sexlegetøj da det for de fleste er en positiv overraskelse af supplere med stimulering analt. Derudover er det også mere udbredt med analsex og derfor helt naturligt at flere køber sexlegetøj til anal brug. Hvis du er til anal buttplugs med vibration kan vi anbefale Fanny Hill som har gode vibration og en god størrelse som passer til de fleste behov, og skulle den ikke passe så er den oppustelig, så den skal nok komme til at passe enhver.

BUTT PLUG SEXLEGETØJ I METAL

Vil du prøve noget anal sexlegetøj til kvinder, der er en tand vildere? Så er det helt sikkert sexlegetøj i et andet materiale, som du skal kaste dig ud i. For vi har nemlig også et stort udvalg i forskellige former for sexlegetøj, der er lavet i blandt andet metal, men også tanden vildere, med E-stim.

De forskellige materialer giver nemlig en forskellig stimulering. En anal buttplug i metal har en helt anden tyngde end én i et almindeligt PVC materiale. Og det er netop det, der gør en sådan buttplug til noget helt særligt.

Den ekstra vægt giver en ekstra dimension til din anal stimulation. Det gør det sværere at holde den oppe i dig, og idet den ryger lidt ind og ud, så mærkes det helt fantastisk.

Husk altid at bruge godt med glidecreme (gerne den vandbaserede glidecreme) når du bruger analvibratorer og buttplugs for den bedst mulige oplevelse.

Buttplugs analplug

GLIDECREME ER VIGTIGT

Ofte vil glidecreme være en rigtig god idé, når du anvender sexlegetøj. Men når vi snakker om buttplugs, er det dog meget anbefalelsesværdigt og næsten nødvendigt. Det kan være en rigtig god idé at starte med at påføre en god omgang glidecreme på din finger og føre på og rundt i anus. Massér forsigtigt og langsomt, indtil du slapper af. Det er vigtigt, at du ikke føler det strammer omkring din finger. Når du slapper helt af, kan du indføre din buttplug – husk masser af glidecreme. Når du indsætter din buttplug, er det en god idé at rette den lidt op mod din mave for nemmere indførsel. Det er helt normalt, hvis det ikke lykkes i første forsøg, så tøv endelig ikke med at forsøge igen. Det er også ganske normalt at føle en smule ubehag først. Så længe det ikke gør ondt, kan I roligt forsætte. Føler du smerter, skal du/I stoppe øjeblikkeligt. Er du begynder indenfor buttplugs -verdenen, anbefaler vi som sagt maksimalt 20 minutter ad gangen. Er du derimod en erfaren bruger, kan du godt have din buttplug i, i længere tid ad gangen. Vi anbefaler dog altid, at du putter glidecreme på cirka 1 gang hver time.

Mere viden om Butt plugs Her

Oplev Sensationel Anal Stimulation og Ekstra Fylde med Vores Sortiment af Butt plugs

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for anal stimulation, vil vores buttplugs hjælpe dig med at opnå øget nydelse og stimulering. Du kan vælge mellem klassiske buttplugs, oppustelige buttplugs eller vibrerende buttplugs for ekstra sensation.

Opdag følelsen af ekstra fylde og sensuel stimulering med vores sortiment af buttplugs. Uanset om du bruger dem under sololeg eller sammen med en partner, kan du forvente at opleve intense og forførende øjeblikke. Udforsk vores udvalg af buttplugs og fordyb dig i en verden af anal nydelse.