Ballgag sort

Gagball sort

I blødt russkind og læder. Den her gagball er i den store ende, så den fylder godt i munden, og vil helt sikkert få den. der har den i munden, til at savle, hvilket er med til at give en mere intens følelse for begge parter under SM-sekvensen. Kan med fordel benyttes med vores håndlavede piske, eller vores andet SM sexlegetøj!

259,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 25 VIP point. Din kurv total 25 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 25,00 DKK.


Yderligere information

Ballgag i sort 

En Ballgag er typisk en del af et Dominans game. Ud over det oplagte; at den får den underkastede til at tie stille, så gør den andre ting der er meget mere spændende.
Bare det at havde noget inde i munden man ikke kan spytte ud, kan være en kamp i sig selv, og hvis den er spændt rigtig til. vil der efter kort tid samle sig en del mundvand i munden på den underkastede. Så snart h*n bliver bevist om det, og bevist om at man ikke har så nemt ved at synke, så har man frataget h*n en funktion - og det er vejen til underkastelse.

Når så savlen begynder at løbe ud af munden på den underkastede, så er hele fokus på den våde plet på brystet. For langt de fleste skal der herefter bare lidt tale til, så har man dem der, hvor det er super spændende.

Hold din slavinde/tøs/slave stille med denne ballgag. Når den røde bold er fast placeret bag din modtagers tænder, vil det ikke være muligt at spytte den ud, ej heller tale. I stedet vil vedkommende langsomt begynde at savle, og denne savlen er også med til at give lysten til underkastelse.

Vedkommendes øjne vil tigge om mere, men vedkommende vil ikke være i stand til at sige et ord.

Ballgag'en er af gummi der gør at h*n kan tygge lidt i den og at den ikke skader tænderne. Den er af sort læder og rødt ruskind. 

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Tilbehør