Nyheder

 • Snakewhip 3 fod
  Snakewhip 3 fod

  rød og sort snakewhip 3 foot den er fremstillet af en dygtig Engelsk...

  699,00 DKK
 • Snakewhip 3 fod
  Snakewhip 3 fod

  3 foot snakewhip helt sort Paracord en fantastisk whip som også Robert...

  699,00 DKK
 • Snakewhip 2 fod
  Snakewhip 2 fod

  en lilla og sort snakewhip 

  499,00 DKK
 • Snakewhip 2 fod
  Snakewhip 2 fod

  2 fods snakewhip i sort og rød 

  499,00 DKK
 • Snakewhip 2 fod
  Snakewhip 2 fod

  2 Fods snakewhip i helt sort 

  499,00 DKK
 • Snakewhip 2 fods
  Snakewhip 2 fods

  Hvis man gerne vil crace den i nærheden af huden og påvirke med smerte...

  449,00 DKK
 • Pixey Recharge Black Edition
  Pixey Recharge Black Edition

  Pixey Recharge Black Edition er lille, kompakt og trådløs. Den passer...

  449,00 DKK
 • Deep Impact
  Deep Impact

  En pisk som lever op til sit navn! Snerterne er skåret som kiler og den...

  699,00 DKK
 • The Horse
  The Horse

  En fin og lidt anderledes pisk! Pisken er lavet på hestehår som stikker...

  449,00 DKK
 • COCO
  COCO

  Et smart æg du kan kontrollere gennem en app på din mobil! Du kan styre...

  499,00 DKK
 • Kawaii Maro 8
  Kawaii Maro 8

  Et magisk lille sexlegetøj af dejligt naturlig og blødt materiale!Den er...

  359,00 DKK
 • Kawaii 11
  Kawaii 11

  Dette naturlige lille sexlegetøj er klar til at være din nye nuttede og...

  349,00 DKK
Blog navigation
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Fifty Shades of Grey – Og hvad så?

Rigtig mange har hørt om Fifty Shades of Grey nogle har set filmene og/eller har læst bøgerne, og synes måske at der er noget af det, der lyder rigtig spændende. 


Men hvordan komme man så igang?


Hvordan får man formidlet til sin partner at man synes at Dominans eller SM er frækt?
Jeg tror ikke at der findes et helt rigtig svar på det spørgsmål, som passer til alle. Men jeg vil gerne prøve på at komme med nogle ideer til hvad man kan gøre.


Jeg ville starte med at prøve at finde ud af hvad jeg selv synes kunne være spændende inden for det man kalder BDSM, om det er Bondage eller det er Dominans eller SM. Derefter vil jeg forholde mig til, om det er som den styrende (Top) eller den modtagende (bund) du vil. 

Så ville jeg undersøge hvilke muligheder der ligger inden for det område jeg nu finder spændende. Her vil jeg undersøge hvordan man kommer i gang med det osv. Typisk betyder det at man skal bruge noget SM udstyr. 


Der bliver lavet en masse med Fifty Shades of Grey navnet på, her får man virkelig lov til at betale for navnet, så når man skal til at anskaffe sig noget SM udstyr, så er der penge at spare ved at kigge lidt rundt.


Det er bestemt også muligt, at bruge noget af det Sm udstyr der er i hjemmet. Her kalder man det bare noget andet (køkken udstyr eller håndværker udstyr) en grydeske, strips osv.
Her er det en rigtig god ide, at man sætter sig ind i hvordan det sm legetøj man har skal bruges. F.eks skal man passe på ikke at stramme stripsene for meget så de laver skade på modtageren.

Når man så har styr på teorien så kan man begynde at snakke med sin partner om det. 
Her bør man så gå stille frem og forklare hvad du tænker og at du i tankerne tænder på .... og der efter prøve at beskrive hvad det så betyder. Hvis man starte i det stille så vil de fleste være med til at afprøve ting. Måske har din partner endda gået med lidt de samme tanker?

Men starter man med at sige, at man gerne vil være ligesom ham Mr. Grey så dækker det over rigtig meget og kan være rigtig svært at forholde sig til. Men hvis man stater med at sige at man bliver tændt af at være den der bestemmer og at man gerne vil prøve noget mere af det, og gerne en lille beskrivelse af hvad man forestiller sig, så er det nemmere at forholde sig til. Og er det til at forholde sig til, så bliver man ikke skræmt af det.
Det samme med Sm udstyr, her kan man få noget som er helt vildt som de fleste vil blive bange for, men man kan også få noget Sm legetøj som de fleste forbinder med noget helt andet.

Hele vejen er kommunikation vildt vigtig og det skal det blive ved med at være. At sætte sig ind i noget nyt så, man udvikler sig sammen
og hele tiden tager et lille skridt ad gangen i et tempo hvor begge kan være med.
Man skal huske at man ikke kan læse ens partners tanker, så man skal ikke tro man ved hvad den anden vil.

For nogle der begynder at lege med BDSM går man skridtet videre og tager i Klub for at lege. 
Det kan der være flere fordele ved. Et er at der er typiske noget af det SM udstyr man ikke har plads til der hjemme og man kan tale med andre der har lyster det minder om det man selv tænder på.

I de danske BDSM foreninger og klubber kommer folk med det samme formål. At nyde og lege med BDSM. Ingen bliver tvunget til noget de ikke vil(med mindre det er det game som det par leger med). Men man inddrager ikke andre uden deres accept. Og ingen skal bevise noget.

Så man kan komme uden nogen former for forpligtigelser. Og man behøver ikke at lave noget BDSM de første mange gange. Man kan sagtens sidde og nyde stemningen i lokalerne og deltage i samtalerne, samen med de andre besøgende i klubben.

Har du andre ideer til hvordan folk kan komme igang med BDSM, så må du Meget gerne skrive det i kommentarfeltet. Så vi alle kan lære noget.

Skriv en kommentar